Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='efra-husky']Frytela wysłałam ci PW ;)[/quote]

Dzieki za pomoc :) :)
dostałam juz odpowiedz cytuje:
"[FONT=Arial][SIZE=2]jest juz zatwierdzony i wysłany do oddziału" i teraz mam pytanie ktora z moich dwoch propozycji została perzyjeta ;)[/SIZE][/FONT]

• Replies 541
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Frytela']dostałam juz odpowiedz cytuje:
"[FONT=Arial][SIZE=2]jest juz zatwierdzony i wysłany do oddziału" i teraz mam pytanie ktora z moich dwoch propozycji została perzyjeta ;)[/SIZE][/FONT][/quote]
zadzwoń do ZG i zapytaj, który zatwierdzili i jaki jest numer hodowli. Mnie podali bez problemu. Później zadzwoniłam do swojego oddziału i zapytałam czy przypadkiem nie "słyszeli", ze mój przydomek juz jest zarejestrowany :evil_lol: i o dziwo się odnalazł. Tak, że mogłam załatwiać formalności, nie mając jeszcze papierka w ręku :multi:

Posted

[quote name='boksiedwa']zadzwoń do ZG i zapytaj, który zatwierdzili i jaki jest numer hodowli. Mnie podali bez problemu. Później zadzwoniłam do swojego oddziału i zapytałam czy przypadkiem nie "słyszeli", ze mój przydomek juz jest zarejestrowany :evil_lol: i o dziwo się odnalazł. Tak, że mogłam załatwiać formalności, nie mając jeszcze papierka w ręku :multi:[/quote]

nie musiałam dzwonic bo...
DZIŚ DOSTAŁAM PAPIEREK!!! :cool3::cool3::multi::multi::multi:
a nazwa mojej hodowli jest w porzadku tylko blad na stronie fci ;)

Posted

A ja dostałam odpowiedź w tempie expresowym.... ale jest do odpowiedź na mój mail do ZG :lol:

Moje propozycje poszły do FCI 28.02.2008r. [size=1](wniosek złożyłam 22.01.2008r. :eviltong:)[/size]

:evil_lol:

Posted

[quote name='nessie00']Dziś dostałam papierek:multi:
Szedł z Warszawy do Warszawy 11 dni:crazyeye:[/quote]

Gratuluję! :)
Mój został zatwierdzony 29.01... a dotałam odpowiedź... 3 dni temu :-o :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='niki_ill']Zeby potwierdzic, najlepiej napisac do FCI. Podac dane i spytac, czy przydomek przyjety. Mi odpisali chyba na drugi dzien :evil_lol:
Nasz Zwiazek, tak slimaczy wszystko, ze szkoda gadac :angryy:[/quote]

Niki_ill a czy możesz podać adres na jaki przesyłałeś/aś im email z zapytaniem o rejestrację swojego przydomka?

Będę bardzo wdzięczna :p

Posted

[quote name='Wiza']jak mi suka wczesniej cieczki dostanie a przydomka bede miala to ich rozstrzele :lol:[/QUOTE]
ja bym sie cieszyła a nie strzelała, gdybym miała :lol: ;-)