Frytela Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='efra-husky']Frytela wysłałam ci PW ;)[/quote] Dzieki za pomoc :) :) dostałam juz odpowiedz cytuje: "[FONT=Arial][SIZE=2]jest juz zatwierdzony i wysłany do oddziału" i teraz mam pytanie ktora z moich dwoch propozycji została perzyjeta ;)[/SIZE][/FONT] Quote
efra-husky Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 super Frytela :multi: Cieszę się, że mogłam pomóc ;) Quote
McDzik Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 A ja sobie wczoraj tak sprawdzałam i o dziwo moje najwymyślniejsze nazwy są już pozajmowane :O ... szok.. Quote
boksiedwa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Frytela']dostałam juz odpowiedz cytuje: "[FONT=Arial][SIZE=2]jest juz zatwierdzony i wysłany do oddziału" i teraz mam pytanie ktora z moich dwoch propozycji została perzyjeta ;)[/SIZE][/FONT][/quote] zadzwoń do ZG i zapytaj, który zatwierdzili i jaki jest numer hodowli. Mnie podali bez problemu. Później zadzwoniłam do swojego oddziału i zapytałam czy przypadkiem nie "słyszeli", ze mój przydomek juz jest zarejestrowany :evil_lol: i o dziwo się odnalazł. Tak, że mogłam załatwiać formalności, nie mając jeszcze papierka w ręku :multi: Quote
Sharona Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 A ja dzisiaj dostałam już papierek :) A miałam dzownić do Związku, co i jak :roll: :lol: Quote
Frytela Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='boksiedwa']zadzwoń do ZG i zapytaj, który zatwierdzili i jaki jest numer hodowli. Mnie podali bez problemu. Później zadzwoniłam do swojego oddziału i zapytałam czy przypadkiem nie "słyszeli", ze mój przydomek juz jest zarejestrowany :evil_lol: i o dziwo się odnalazł. Tak, że mogłam załatwiać formalności, nie mając jeszcze papierka w ręku :multi:[/quote] nie musiałam dzwonic bo... DZIŚ DOSTAŁAM PAPIEREK!!! :cool3::cool3::multi::multi::multi: a nazwa mojej hodowli jest w porzadku tylko blad na stronie fci ;) Quote
Guciek Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 A ja dostałam odpowiedź w tempie expresowym.... ale jest do odpowiedź na mój mail do ZG :lol: Moje propozycje poszły do FCI 28.02.2008r. [size=1](wniosek złożyłam 22.01.2008r. :eviltong:)[/size] :evil_lol: Quote
Pugsy Malone Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Dziś dostałam papierek:multi: Szedł z Warszawy do Warszawy 11 dni:crazyeye: Quote
Sharona Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='nessie00']Dziś dostałam papierek:multi: Szedł z Warszawy do Warszawy 11 dni:crazyeye:[/quote] Gratuluję! :) Mój został zatwierdzony 29.01... a dotałam odpowiedź... 3 dni temu :-o :evil_lol: Quote
Frytela Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 moj byl zatwierdzony 28.01.... a dostalam go we wtorek bodajże (25.03!).... Quote
Frytela Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Nera-']Fryta pochwal sie przydomkiem :)?[/quote] tere fere :P lookaj na gg czasami widac :P z reszta niedlugo bedzie w podpisie moim ;] Quote
Coffee&Nera Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Pewnie *__________* Bosko ! Teraz pewnie na miot czekamy xD Quote
Sandra i Soul :) Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 20 lutego 2008 roku - dołączyliśmy do grona oczekujących na przydomek :D i czekamyyyyy... :) Quote
efra-husky Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='niki_ill']Zeby potwierdzic, najlepiej napisac do FCI. Podac dane i spytac, czy przydomek przyjety. Mi odpisali chyba na drugi dzien :evil_lol: Nasz Zwiazek, tak slimaczy wszystko, ze szkoda gadac :angryy:[/quote] Niki_ill a czy możesz podać adres na jaki przesyłałeś/aś im email z zapytaniem o rejestrację swojego przydomka? Będę bardzo wdzięczna :p Quote
niki_ill Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [QUOTE]Niki_ill a czy możesz podać adres na jaki przesyłałeś/aś im email z zapytaniem o rejestrację swojego przydomka?[/QUOTE] Jasne, maila slalam na ten adres: [email][email protected][/email] :) Pozdrawiam Quote
efra-husky Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 ślicznie ci dziękuję za informację :Rose: Quote
Wiza Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 ja wysyłałam jakos w styczniu/lutym a nadal nie ma go na FCI... Czyli co, napisać emaila do FCI? opłaca sie? Quote
niki_ill Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Ja napisalam maila po tym jak zobaczylam na ich stronie moja propozycje. Ale nigdy nie zaszkodzi napisac i spytac:) Pozdrawiam Quote
Wiza Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 jak mi suka wczesniej cieczki dostanie a przydomka bede miala to ich rozstrzele :lol: Quote
Guciek Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Wiza']jak mi suka wczesniej cieczki dostanie a przydomka bede miala to ich rozstrzele :lol:[/QUOTE] ja bym sie cieszyła a nie strzelała, gdybym miała :lol: ;-) Quote
Recommended Posts