majqa Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 [quote name='sylwiaso']Czesiulu ty ciociny......:calus::calus:[/QUOTE] Czesiul nocką uuukopał taaaką dziurę, że mała głowa. Ranek też zaczął od drążenia gleby. ;-) Quote
tana Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Czy potffforrry już poszły śpiunkać? ;) Niech Wam się przyśnia patyczki i kopanie dziur w glebie ;) A Pańci już dajcie odpocząć! Quote
Marycha35 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Chyba Izuś dziś zajęta, aż się boję pomyśleć czym.....Jolę ukochuję:) Quote
Smyku Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Cacol jak zobaczy nową ksywę , to mu ten borsuczy grzbiet się nastroszy . Quote
majqa Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 No ja Wam dam, niech no tylko wrócę. Jestem "zwyjazdowiona" z Czesią i Łokiem. :-) Quote
sylwiaso Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Czesia i Łoki w rozjazdach?!To są powsinogi bez mamusi ani rusz! Quote
majqa Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 [quote name='sylwiaso'] (...)To są powsinogi bez mamusi ani rusz![/QUOTE] To po pierwsze, a po drugie nie mogłam mamie zostawić wszystkich zbójników więc zabrane zostały dwa najbardziej kontrowersyjne. :-) Quote
majqa Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 [quote name='Marycha35'](...) Jolę ukochuję:)[/QUOTE] Ukochana za wszystkie czasy. Jutro ma obiecaną walkę podwórkową (sznur, opona, patyki). :-) [quote name='IVV']a ja mojego Cyculka ;)[/QUOTE] Ja Wam dam se jaja robić z małego og(ie)ra. ;-) [quote name='tana']Czy potffforrry już poszły śpiunkać? ;) Niech Wam się przyśnia patyczki i kopanie dziur w glebie ;) A Pańci już dajcie odpocząć![/QUOTE] Pańcia właśnie łapie oddech potffforrry już są w objęciach Morfeusza. ;-) Eeee, kopanie dziur mowy nie ma, jeszcze sobie w śnie utrwalą to, co mi robią i taki już niemal codziennie. Quote
Marycha35 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 No to Izuś szykuj się.....Matula w dom, czas na.....;) Quote
IVV Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 moj Hunterek nie zyje ....:( mial swojego czlowieka tylko 3 tygodnie :( Quote
majqa Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 [quote name='IVV']moj Hunterek nie zyje ....:( mial swojego czlowieka tylko 3 tygodnie :([/QUOTE] Bardzo, bardzo współczuję IVV... :-( Quote
IVV Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 dziekuje Izus ,ze zajrzalas .....mam strasznego dola i nie umiem zrozumiec sensu tego co sie stalo.... mizianki dla mojego ulubienca Quote
majqa Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Tak właśnie czułam się wielokrotnie, gdy, użyję tu przenośni, dostawałam w pysk od śmierci. Pech, błąd, los, a może..., a może... tak da się gdybać w nieskończoność i zarzynać własną psychikę. Żadna odpowiedź nie ukoi bólu, żadna. Nie wiem więc nawet, co poradzić, bo to musi przeboleć/ poziom bólu i rozżalenia choć nieco opaść, a to z kolei trwa, pioruńsko długo trwa i czasami oczekiwany efekt i tak jest żałosny. Przytulam Cię mocno IVVuś, tylko tyle mogę. Quote
IVV Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 dziekuje Izus ......... ja zawsze musze miec wytlumaczenie by zrozumiec powod czegos zlego co sie wydarza....a tu takiego nie ma zupelnie...... co u "mojego" rozrabiaki ? Quote
majqa Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Zaiwania jak nakręcony. Muszę znów dokupić zabawek. Zamordowane zostały i to gremialnie: małpka, jeden z prosiaków i butelka od Smyku... :-( Cac, jak nas zobaczył po dwóch dniach nieobecność, mimo, że był odsikany i wybiegany, posikał się z radości i przewspaniale przytrzasnął mi 4 place w szufladzie (radość, wyskok i odbicie od szuflady, w którą chowałam skarpetki). Efekt bomba, popłakałam się ze wzruszenia i zaklęłam z bólu. W jednej chwili wiedziałam, że jestem w domu. Quote
IVV Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 on wygral na loterii wasza milosc ,a wy jego ;) czy mozna kupic w Pl Med-Cal satiety support 3.5kg ? Quote
majqa Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Raczej nie ale jeszcze popatrzę, popytam jeszcze u weta i dam znać. Quote
Smyku Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Przykulałam się do Was zregenerować . Sobie posiedzę . Izuś przepraszam Ciebie bardzo , wiem paskudna jestem , ale zwierzyńca wyskoki ratują mi życie psychiczne . Cacka kocham za te głupoty , Remka za ściąganie portek , Cześkę za kopanie dołów , Łokera za murmurando , Mańkę za jazgot , Firę za kamuflaż , Klarę za demolkę , Jolke za całokształt , więcej szczegółów nie ujawnię , bo mnie zbanujesz . Pisz , pisz Kocie co jeszcze zbroiły , bo jak nie to przyjadę osobiście na terapię . Quote
Recommended Posts