Iljova Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Wiesz Iza zwierzaki inaczej podchodzą do tego i pewnie dlatego nie miał Faksik problemów z bucikiem To my wymyślamy i cyrkujemy Ode mnie też buziaki na dobranoc dla zwierzaków i Ciebie Izuniu :-) Quote
majqa Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 [quote name='Iljova']Wiesz Iza zwierzaki inaczej podchodzą do tego i pewnie dlatego nie miał Faksik problemów z bucikiem To my wymyślamy i cyrkujemy (...)[/QUOTE] I masz tu 100% racji. Spokojnej nocki i Tobie Ilonko i Wszystkim Wątkowiczom! :lol: Quote
Iljova Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Tobie też spokojnej nocy( bez szaleństw zwierzaków) :loveu: Quote
majqa Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 Dzięki, dzięki... :-) Na razie sobie siedzę i co jakiś czas zakraplam oko. Tam mnie z wyskoku, centralnie pycholem zdzieliła Gabi, że myślałam, że mi wpadło do środka. :roll: Ból jak diabli a ona przeszczęśliwa z wyskoku. :eviltong: Quote
Marycha35 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Jesssssu, Izu co z okiem?????? Gabi gałganie, ogarnięcie wskazane! Quote
majqa Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='Marycha35']Jesssssu, Izu co z okiem?????? Gabi gałganie, ogarnięcie wskazane![/QUOTE] Strzał był centralny ale oko całe. Łzami się pozalewało ale dziś już git. Dzioba Gabi mijam szerokim łukiem. :eviltong: Quote
Marycha35 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Dobrze, że gałeczka zdrowa:multi: Quote
majqa Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 Zdrowa, zdrowa... :-) Dzionek nieco smętny pogodowo za nami, jutro natomiast intensywny nas czeka sprzątaniowo, wariactwowo ze zwierzyńcem. Quote
Iljova Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 No ładnie Cię załatwiła uważaj na siebie Izuniu Quote
majqa Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 Bo to taki sowizdrzał kochany... :-) Już teraz wiem, coraz mniej obrażeń i kąsań z jej strony zaliczam. :evil_lol: Uff... domknęłam pewien etap prasowania, na dziś dość. Pędzę do łózia jeszcze choć parę stron książki zaliczyć. Dobranoc Wszystkim! :lol: Quote
Iljova Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Mam nadzieję że noc minęła spokojnie :) Radosnej niedzieli życzę :-) Quote
majqa Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Wręcz przeciwnie... :evil_lol: 1.30 - śmigałam do Fuksa wypuścić go na siku. Po 3.00 a piać od nowa, bo tym razem o kupce sobie przypomniał. W międzyczasie nie szło wyłączyć alarmu Lusi (dobrze, że nie uzdatniła reszty :roll:), bo jakieś podchmielone głosy się ulicą prowadzały przy wtórze psów sąsiadów. A kiedy już niemal zasnęłam, wykonałam dziwny ruch ręką i strąciłam na głowę swoją i Czesi moją ukochaną Myszkę Miki, która patronuje naszym, dobrym snom. Kolejne podejście do spania przerywała mi chrapiąca Czesia, która jeszcze biegała przez sen więc miałam jej łapki wszędzie. :evil_lol: Więcej grzechów nie pamiętam, po prostu padłam. :cool1: Quote
Iljova Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Nocne przygody w towarzystwie psiaków Wyspałaś się chociaż w końcu ? Quote
majqa Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Ze 4h muszą starczyć. :evil_lol: Quote
Marycha35 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Izuś, Myszka Miki jako patron dobrych snów PYCHA!!!!!! :) Quote
majqa Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 To jest taka mycha, co mi towarzyszy od mega wczesnego dzieciństwa, wręcz amulet, gdzie mnie los rzucał tam i ona była. :-) Quote
Marycha35 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: czarodziejska mycha:) Quote
Iljova Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 I bardzo dobrze że nadal ja masz :-) SUPER :-) Quote
majqa Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Strzegę jak oka w głowie... ;-) Nommm... a teraz ze dwa łyki kawy i lecę kolankować podłogę kociaków. Quote
Smyku Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Przytuptałam sie przywitać . Kociarnia ogarnięta ? A Klara to się nauczyła murmuranda od Łokera ? Quote
majqa Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 [quote name='Smyku']Przytuptałam sie przywitać . Kociarnia ogarnięta ? A Klara to się nauczyła murmuranda od Łokera ?[/QUOTE] Nawet nie pytaj... Wczoraj miałam dobę sprintu ogarnianiowego, dziś kontynuacja, bo chciałam jeszcze machnąć okna w kuchni. Wczorajsze kolankowanie u kotów (o odkurzaniu nie wspomnę), robienie przymoczek, skrobanie skrobakiem, przecieranie półek, drabiny, a ja naprawdę potrafię się uwijać, trwało 2h. Jeszcze im Maciek dał, bo lubią, mokrej karmy i one ją rozwłóczyły po ławie i w nią wdeptały, a jak to przyschło... To była klęska... Nie, Klara ma swoją wersję skwierczenia. ;-) Każde z nich wydaje te odgłosy komunikując zupełnie inne rzeczy. :-) Klara się czegoś domaga, a Łokuś, na ogół, odstawia szopki murmurandowe, kiedy jest b.zadowolony. Wersja podkołderna jest bezcenna. W środę daję w długą, czyli Kraków. Staram się więc, co mogę, uporządkować. Quote
Smyku Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Wedle Krakowa życzymy powodzenia . Lucek lekcje odrobił ? Quote
Marycha35 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Izulku, niechaj zakasuje innych żaków;) Quote
majqa Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 [quote name='Smyku'](...) Lucek lekcje odrobił ?[/QUOTE] Nie wszystkie choć odrabiane były ale sukcesy są. :-) [quote name='Marycha35']Izulku, niechaj zakasuje innych żaków;)[/QUOTE] Eeee, nieee... przede wszystkim niech będzie grzeczny, bo jedziemy do innej grupy, nie weekendowej, czyli nowe pychole, nowe zapachy dla niego będą. Quote
Recommended Posts