panienkabubu Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 alive napisał(a):spadłam ze schodów, podknęłam się, przewróciłam na rowerze... taaa :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: oooooooookropne jestescie tralala :eviltong: :eviltong: Quote
panienkabubu Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 :mad: :placz: :mad: :placz: :mad: Znaczy się jak to? Już nikt nas nie lubi? :placz: :mad: :placz: :mad: :placz: A ja chciałam zdjęcia dodać.... :placz: Zresztą.. I tak dodam :eviltong: Ja z Gajcem :loveu: Ben: a może by tak pojeść trochę śniegu? :cool3: Quote
alive Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 panienkabubu napisał(a): ale poważny gość hoho Quote
Paulina_mickey Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 o jejciu ile fotek:loveu: wszystkie sliczne:evil_lol: Quote
sota36 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Czesc Ludziska - jestem, jestem teraz pochloneło mnie "pachnidło" - super ksiazka - w ferie wybieram sie na film! A tak wracajac do psiego tematu - ta fotka jest ekstra!!!!http://img253.imageshack.us/img253/9264/t0701281411270149iw6.jpg Quote
a_ga.isk Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='panienkabubu'] ) Bernardyn na sniegu:loveu: Quote
panienkabubu Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='alive']ale poważny gość hoho a co :razz: czasem trzeba :razz: [quote name='Paulina_mickey']o jejciu ile fotek:loveu: wszystkie sliczne:evil_lol: dziekujemy :oops: :oops: Niebawem będą kolejne, ale na razie Pańci się nie chce :oops: :diabloti: [quote name='sota36']Czesc Ludziska - jestem, jestem teraz pochloneło mnie "pachnidło" - super ksiazka - w ferie wybieram sie na film! A tak wracajac do psiego tematu - ta fotka jest ekstra!!!!http://img253.imageshack.us/img253/9264/t0701281411270149iw6.jpg Jola, ja to na razie czytam "Stosunki międzynarodowe-Vademecum" na zmianę z "Podstawy ekonomii".. Sesję czas zacząć :shake: :shake: :placz: [quote name='a_ga.isk']Bernardyn na sniegu:loveu: Śliczny widok, prawda? :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu: Ślicznota:loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu::loveu: Ślicznota:loveu::loveu::loveu: Alu, czy tutaj też Ben Ci się podoba? :cool3: Quote
a_ga.isk Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 panienkabubu napisał(a): Śliczny widok, prawda? :loveu: :loveu: Oj sliczny... bez sniegu tez jak zreszta wszystkie olbrzymy^^ Ale jak pomysle jaka ucieche moja Lu mialaby na sniegu to mam ochote jechac, przywiesc i rozsypac u mnie w okolicy :lol: Quote
panienkabubu Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 a_ga.isk napisał(a):Oj sliczny... bez sniegu tez jak zreszta wszystkie olbrzymy^^ Ale jak pomysle jaka ucieche moja Lu mialaby na sniegu to mam ochote jechac, przywiesc i rozsypac u mnie w okolicy :lol: A zapraszamy zapraszamy :) Mnie marzy sie jechac w Twoje strony, tam jest tyle swietnych i naprawdę bardzo znanych hodowli Bernardynow, ze az łzy w oczach mam jak pomysle, ze to tak daleko... ehh..... marzenia..... Quote
alive Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='panienkabubu'] AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! :scared: Quote
sota36 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 panienkabubu napisał(a): Jola, ja to na razie czytam "Stosunki międzynarodowe-Vademecum" na zmianę z "Podstawy ekonomii".. Sesję czas zacząć :shake: :shake: :placz: jak sie chcialao studniowac - to masz!!!! Dzis tez wieczor z "Pachnidlem"! Quote
Paulina_mickey Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='panienkabubu']Alu, czy tutaj też Ben Ci się podoba? :cool3: hey co on tutaj robił?kichał?czy co?:cool3: Quote
panienkabubu Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 alive napisał(a):AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! :scared: Spokojnie spokojnie on sie tylko popisuje :evil_lol: malawaszka napisał(a):hahahahha potffórr :evil_lol: ooo Waszunia :loveu: :loveu: e tam od razu potffor, wietrzy pyszczek sobie :evil_lol: sota36 napisał(a):jak sie chcialao studniowac - to masz!!!! Dzis tez wieczor z "Pachnidlem"! Jola!! :mad: zlosliwa jestes :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Paulina_mickey napisał(a):hey co on tutaj robił?kichał?czy co?:cool3: A to jest kilka wersji, a tak na prawdę, to szczekał sobie razem z Gają :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Zabawa Bena i Gajki część 1 :) Gaja: Benio nie bądź taki, no daj się pocałować Ben: słucham? co ty do mnie mowisz? Gaja: no busi Ben: nie! Ben: pocaluj mnie.. w łape:p Gaja: pogielo Cie gosc? Ben: phi Ben: nie zblizaj sie! mam focha i w ogole odejdz! Ben: ej no mowilem cos! Gaja: no coo Ty, fruuuuu Ben: eh Ty wiecznie napalona na mnie;] Ben: nie no znowu przesadzasz kobietko Ben: o niebiosa!!! dajcie mi zyc!!! Gaja: no juz spokoj spokoj uspokoj sie koles Ben: olalalalaaaaa, moze jak pospiewam to sie odczepiiiii cdn :] Quote
Ty_Asya Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='panienkabubu'] I jeszcze zdjecie Benka:) WSPANIALY!!! :loveu: Quote
panienkabubu Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Ty_Asya']WSPANIALY!!! :loveu: witamy nowa kolezanke, zapraszamy czesciej :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='alive']:lol: super historyjka :lol: to dopiero początek ;] ale na razie musze leciec do mojej najukochańszej ekonomii, booooo ... w czwartek egzamin ;] a jutro jeszcze zaliczenie ze stosunkow miedzynarodowych, musze powtorzyc sobie wszystko, łooo... zachciałos ię studiow, Jolu jak pachnidlo? ;) :razz: :razz: :razz: Quote
a_ga.isk Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 panienkabubu napisał(a):A zapraszamy zapraszamy :) Mnie marzy sie jechac w Twoje strony, tam jest tyle swietnych i naprawdę bardzo znanych hodowli Bernardynow, ze az łzy w oczach mam jak pomysle, ze to tak daleko... ehh..... marzenia..... Sa... ale nie w moich okolicach :( Wszystkie sa raczej w okolicach Gronigen i innych pelnych szklarni a to dalekooo odemnie. A te foto story swietne jest^^ Ben- krol udaje (?) niedistepnego ^^ Moze telenowelka jakas wyjdzie ? ^^ Quote
panienkabubu Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Ben: a moze jednak ją troche pozaczepiam? Ben: pospiiieeeeewam Ci Kochana tylko zwroc na mnie uwageeee Gaja: jak ja Ci pospiewam to Ci sie odechce!!!!! Ben: :crazyeye: Ben: ej no daj spokoj! Gaja: a maszzz Ben: aua! Ben: nie no kobieto ja uciekam od Ciebie!!! Ben: jestes okropna i w ogole aua:( Gaja: słuchaj młody! nie pyskuj :eviltong: Ben: yyyy... :roll: Gaja: No daaawaj busiaka na zgode Ben: NIE! mam focha i juz! c.d.n. Quote
panienkabubu Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Gaja: yy...... :roll: jestes okropny :roll: Ben: nie no kobieto przeginasz, czas na starcie :diabloti: :diabloti: Ben: cos jeszcze? :razz: Ben: to teraz pokaze Ci jak wyglada ZABAWA :razz: Frryyyyyyy polatajmyyyyyy A kuku :cool3: Gaja: ups!! Kasia robi nam zdjecia???? Gaja: Hej Ben! Musimy sie uspokoic! Bo Kasia nam robila zdjecia! Juz juz ! spokojnie! Ben: Dobra! Ok! No problem! To ja poleze tutaj tak jakby mnie tu w ogole nie bylo :diabloti: Quote
Recommended Posts