panienkabubu Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Wspomnienia jaki to benek kiedys byl fajny i mial fajnych kolegow :cool3: Quote
panienkabubu Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Albo tu :cool3: inne spotkanko :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='panienkabubu']Albo tu :cool3: inne spotkanko :cool3: ale sliczna mała niunia:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Swieżo zrobiona sesja dwóch debili :evil_lol: fryyyyyyy No daj sie powachac laleczko ; ) fikasz!? Ben: eee.. no cos Ty ; ) fryyyyyyy ; ) No to co? Czas sie powachac? nie no moze jednak udamy, ze nic sie nie dzieje? Eh no taka nuda, ze po prostu chyba pojde spac.... Co Ty na to Benie? Ben: Nie no chodz sie pobawic!! Pancia przeciez ma aparat!! fryyyyyy Nie no moze jednak spokojniej, postoimy przy furtce? Tak lepiej? A moze tak? Porozgladamy sie.. I w druga strone.. No dobra, nuda.. Hanka: o a moze piciu? Nie, jednak pospacerujemy.. Albo sie pozaczepiamy? Hmmm czuje cos ; ) Daj sie powachac ; ) Proszeeee ; ) Hanka: nie no ide, bo przeciez on jakis zboczony! No ewidentny czubek haha Benio:loveu: Hania : -) Uhm, powaga po zabawie ; ) Quote
Paulina_mickey Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 o jejciu ile ślicznych foteczek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Ale super zdjecia, co dwa Bernardyny to niee jeden :loveu: :loveu: Czesc Kasiu :multi: Quote
panienkabubu Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Paulina_mickey']o jejciu ile ślicznych foteczek:loveu: :loveu: :loveu: haha, jutro ferie sie koncza, wiec juz ich tyle nie bedzie :eviltong: :eviltong: :eviltong: [quote name='Daga_i_Oskar']Ale super zdjecia, co dwa Bernardyny to niee jeden :loveu: :loveu: Czesc Kasiu :multi: czesc Daga :multi: milo Was goscic u nas :multi: wpadajcie częściej i jak jesteście chętni z Oskarkiem na spacerek kiedys, to zapraszam :diabloti: Quote
panienkabubu Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Hyhyhy A ja wczoraj byłam z rodzicami na wycieczce :razz: Trafiliśmy do Istebnej i do Wisły :razz: W Istebnej trafiliśmy na wyścigi furmanów :multi: jejku konie konie konie :loveu: :loveu: :loveu: mam duuużo zdjęć, ale pochwalę się nimi jak wrócę z uczelni, tzn. pewnie dopiero wieczorem, ale od razu mówię, żebyście się szykowalli :loveu: hyhyhyhy :loveu: kto mi kupi koooooonia? :grins: Quote
Mi. Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 czesc :D dawno mnie nie bylo:p a z kad tu sa Benki:shock: :hmmmm: Quote
panienkabubu Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Tak więc obiecane zdjęcia qniuufff :loveu: i ogólnie z wycieczki Bo byłam w niedzielę z rodzicami w Istebnej i przez przypadek natrafiliśmy na wyścigi furmanów i było mnóstwo Qni :loveu: Przygotowania do startu :cool3: I poszłyyyyy jak burza Dalej dalej! :mdleje: ahhh pięęęękne....... biegną co sił.. by jak najszybciej być na mecie.. I dobiegły :multi: Teraz tylko rozładunek i są wolne.. Jejku a w tych sie zakochałam po uszy :loveu: :loveu: :loveu: A tu nadal trwa rozładunek.. I znowu moi faworyci :loveu: :loveu: :mdleje: cofanko, by panowie mogli podpiąc im furmanke :) Podpinanie I jeszcze dokładniejsze podpięcie c.d.n. Quote
panienkabubu Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 c.d. No i już qnie podpięte :loveu: Załadunek (ale siiiiilni męszczyśni ;D) i poooszły! i te ich podpięte ogonki :loveu: Mmmmm..... cuda........ :mdleje: Dobiegły do celu :loveu: Ahhhhhh....... No cuda............ I rozładunek I jeszcze raz ONE :loveu: I kolejne cuda :loveu: c.d.n. Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='panienkabubu']Tak więc obiecane zdjęcia qniuufff :loveu: i ogólnie z wycieczki Bo byłam w niedzielę z rodzicami w Istebnej i przez przypadek natrafiliśmy na wyścigi furmanów i było mnóstwo Qni :loveu: Przygotowania do startu :cool3: I poszłyyyyy jak burza Dalej dalej! :mdleje: ahhh pięęęękne....... biegną co sił.. by jak najszybciej być na mecie.. I dobiegły :multi: Teraz tylko rozładunek i są wolne.. Jejku a w tych sie zakochałam po uszy :loveu: :loveu: :loveu: A tu nadal trwa rozładunek.. I znowu moi faworyci :loveu: :loveu: :mdleje: cofanko, by panowie mogli podpiąc im furmanke :) I jeszcze dokładniejsze podpięcie c.d.n. Qnie:multi: :multi: :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 c.d. ojejku wyyyyje do nich!!! cudowne są.. piękne... jejku.... ja chce takiego konia :placz: Chyba, że ktoś siodło chce kupić? :cool3: I z qni to by było na tyle :loveu: cudowne są prawda? :loveu: I na zachętę jeszcze troszkę lasu.. mmm... uwielbiam las :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 uwielbiam konie:multi: :loveu: Quote
panienkabubu Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 No i żebyście nie zapomnieli tych pyszczków moich kochanych :loveu: A teraz ładnie kładę się spać, bo jutro od 8:30 do 17 na zajęcia, bez okienek prawdopodobnie :placz: :placz: :placz: *D*O*B*R*A*N*O*C* Quote
panienkabubu Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Paulina_mickey napisał(a):uwielbiam konie:multi: :loveu: ja teeeeezzz :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sota36 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 http://www.ben.aplus.pl/Ben/inne/thumb/t_07-02-17%2013-20-34_0021.jpg to jest rewelka!Ben tak durna mine zrobil! Ze co niektorzy (mysle jak to pan byly nazwalpana obecnego) odpadaja. BEN NA PREZYDENTA!!! Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Witaj ;) Przejrzałam waszą galerię tak pobieżnie ale muszę powiedzieć że Ben bernardyn jest boski :loveu:. Koniki też :loveu:. Quote
madzia20sosnowiec Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: ja tez bym takiego kciałaaaa :loveu: :loveu: :loveu: szukam sponsora :evil_lol: hahahahaha jaka halszka ma mine hahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='sota36']http://www.ben.aplus.pl/Ben/inne/thumb/t_07-02-17%2013-20-34_0021.jpg to jest rewelka!Ben tak durna mine zrobil! Ze co niektorzy (mysle jak to pan byly nazwalpana obecnego) odpadaja. BEN NA PREZYDENTA!!! hahahahaha:evil_lol: no Ben na pewno bylby lepszy niz kaczuchy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Kamcia_14']Witaj ;) Przejrzałam waszą galerię tak pobieżnie ale muszę powiedzieć że Ben bernardyn jest boski :loveu:. Koniki też :loveu:. witamy :loveu: :loveu: dziekujemy za komentarz i miły komplemencik :loveu: witaj u nas :drinking: u nas alkohol leje sie strumieniami wiec zapraszam czesciej :drinking: :diabloti: [quote name='KarolaBox'] Piękne konie :) Heh, takie same :) znaczy sie chcialas napisac "takie same konie jak te powyzej"? :evil_lol: :evil_lol: [quote name='madzia18sosnowiec'] :loveu: :loveu: ja tez bym takiego kciałaaaa :loveu: :loveu: szukam sponsora :evil_lol: hahahahaha jaka halszka ma mine hahaha Maaaaaaaaaadzia to moze zrzutke zrobimy??? moja klaczka którą miałam jest do sprzedania teraaaz.... błaaaaaaaagam :modla::modla::modla: Quote
Lucy* Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='panienkabubu']No i żebyście nie zapomnieli tych pyszczków moich kochanych :loveu: A teraz ładnie kładę się spać, bo jutro od 8:30 do 17 na zajęcia, bez okienek prawdopodobnie :placz: :placz: :placz: *D*O*B*R*A*N*O*C* Witajcie nowi znajomkowie :loveu: ale macie cudne mordeczki !!!! Quote
panienkabubu Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Lucy*']Witajcie nowi znajomkowie :loveu: ale macie cudne mordeczki !!!! Witamy :loveu: :loveu: my tylko dodamy zdjęcia i zaraz przenosimy się do Was :loveu: :loveu: :loveu: Przynoszę Wam las :cool3: Istebniański (? - taki z Istebnej :p) las :cool3: No i już wracamy do domu.. Quote
panienkabubu Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Ben i te jego głupie miny :p jeszcze z czasów zimy, której już niestety u nas brak :( Quote
Recommended Posts