Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja jestem ciekawa co ty temu psu zrobiłaś,że on...tam tak wygląda??musiałaś mu pół cielaka dać do jedzenia chyba :p bo normalnie to nie możliwe i zapodaj jakieś fotki coby te akty w zapomnienie poszły :mad: :p

Posted

[quote name='Ania-k']nieśmiała propozycja z mojej strony..tzn. z naszej strony sobota 15???:loveu: :loveu: bo szybo ciemno sie robi :mad: :p[/quote]

ta sobota? :loveu: :loveu: :loveu: SPOOOOOKO, bedzie tez Major :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

moze 14:30? :cool3:

Posted

[quote name='sota36']bo tu same "czlonki"!:oops:[/quote]
ale za to jaaaaaaakie...:modla: hahah a ty sie Jolu nie bojaj :glaszcze: :sweetCyb: nic co psie nie jest nam obce :B-fly:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']czesc sasiadka co u was?:p[/quote]

a daj spokoj, od poczatku tygodnia nie mam chwili spokoju, niewyspana chodze, biedna ja :placz: i w dodatku weekend tez zywo zaplanowany :multi: chyba znowu sie nie wyspie :p
nawet nie mam kiedy psu zdjec zrobic no :placz:

Posted

[quote name='panienkabubu']a daj spokoj, od poczatku tygodnia nie mam chwili spokoju, niewyspana chodze, biedna ja :placz: i w dodatku weekend tez zywo zaplanowany :multi: chyba znowu sie nie wyspie :p
nawet nie mam kiedy psu zdjec zrobic no :placz:[/quote]

ja jutro idem na romantyczną kolacje do powaznej knajpy ( czyt, nie do maca :p ) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Maadziaa :razz: randes vous? :cool1:[/quote]

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa takie randes vous ze pojde najem sie i pojde spac :evil_lol:

[quote name='panienkabubu']uuuu ...:siara: a z kim to i gdzie? :cool3:[/quote]

hahahaha z psem, ja oczywiscie jakos zapraszająca i stawiam :diabloti:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']
ja oczywiscie jakos zapraszająca i stawiam :diabloti:[/quote]
:helo: :stupid: Madzia czerwona kartka,lecz sie kobieto :flaming: cwieta nie zapomnij :splat:

Posted

[quote name='Ania-k']:helo: :stupid: Madzia czerwona kartka,lecz sie kobieto :flaming: cwieta nie zapomnij :splat:[/quote]

hahahaha nie no na poważnie to z piotrkiem idziemy do sphinksa :evil_lol: wkoncu pokazemy sie na miescie, bo tak to tylko nas widać bylo w mc donaldsie :eviltong:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']hahahaha nie no na poważnie to z piotrkiem idziemy do sphinksa :evil_lol: wkoncu pokazemy sie na miescie, bo tak to tylko nas widać bylo w mc donaldsie :eviltong:[/quote]

e tam ;) My z Marcinem w Sfinksie to stali klienci jesteśmy :evil_lol: sharoma z kurczaka najlepsza :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']ja to wogole mam smaka na lazanie, nie wiesz gdzie mozna dostac?:lol:[/quote]

w kazdym supermarkecie, ale potem ją sobie musisz zrobić, hehe ;)
a w knajpie :hmmmm: nie mam pojecia, ale sama bym se sprobowala.. :hmmmm:

Posted

[quote name='panienkabubu']w kazdym supermarkecie, ale potem ją sobie musisz zrobić, hehe ;)
a w knajpie :hmmmm: nie mam pojecia, ale sama bym se sprobowala.. :hmmmm:[/quote]

ja kiedys w hiszpanii taka boską jadła i to z mikrondy i była pychota a robic mi sie nie chce w domu tyle taplania :eviltong: szukam gotowego :eviltong: