Iza i Avanti Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Biedny Benio to się teraz czerwieni! Siusiol w świat poszedł ;) Quote
anushka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 ja jestem ciekawa co ty temu psu zrobiłaś,że on...tam tak wygląda??musiałaś mu pół cielaka dać do jedzenia chyba :p bo normalnie to nie możliwe i zapodaj jakieś fotki coby te akty w zapomnienie poszły :mad: :p Quote
panienkabubu Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Ania, a co ja mu mogłam zrobić? :hmmmm: po prostu chłopaka kręcę heheheh :evil_lol: nowe zdjęcia będą dzisiaj pewnie najpóźniej jutro :evil_lol: Quote
anushka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 nieśmiała propozycja z mojej strony..tzn. z naszej strony sobota 15???:loveu: :loveu: bo szybo ciemno sie robi :mad: :p Quote
panienkabubu Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [quote name='Ania-k']nieśmiała propozycja z mojej strony..tzn. z naszej strony sobota 15???:loveu: :loveu: bo szybo ciemno sie robi :mad: :p[/quote] ta sobota? :loveu: :loveu: :loveu: SPOOOOOKO, bedzie tez Major :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: moze 14:30? :cool3: Quote
anushka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 :p o boshe Major Domus będzie ????? :mdleje: :mdleje: :thumbs: może być 14.30 bo dojechać trzeba Kasiu...:cool3: Quote
olcha Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Jaki siusiol :mdleje: Jednak poczynania Tekili z człowiekiem to przy tym pryszcz :crazyeye: Quote
sota36 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ja juz tu sie boje wchodzic, bo tu same "czlonki"!:oops: Quote
anushka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='sota36']bo tu same "czlonki"!:oops:[/quote] ale za to jaaaaaaakie...:modla: hahah a ty sie Jolu nie bojaj :glaszcze: :sweetCyb: nic co psie nie jest nam obce :B-fly: Quote
haska_12 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ło matko ;) Ja tu wchodze, a tu takie foty ..heh :diabloti: Poprosimy o "normalne" fotki ( całego :p ) Bena :loveu: Quote
panienkabubu Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']czesc sasiadka co u was?:p[/quote] a daj spokoj, od poczatku tygodnia nie mam chwili spokoju, niewyspana chodze, biedna ja :placz: i w dodatku weekend tez zywo zaplanowany :multi: chyba znowu sie nie wyspie :p nawet nie mam kiedy psu zdjec zrobic no :placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='panienkabubu']a daj spokoj, od poczatku tygodnia nie mam chwili spokoju, niewyspana chodze, biedna ja :placz: i w dodatku weekend tez zywo zaplanowany :multi: chyba znowu sie nie wyspie :p nawet nie mam kiedy psu zdjec zrobic no :placz:[/quote] ja jutro idem na romantyczną kolacje do powaznej knajpy ( czyt, nie do maca :p ) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']ja jutro idem na romantyczną kolacje do powaznej knajpy ( czyt, nie do maca :p ) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] uuuu ...:siara: a z kim to i gdzie? :cool3: Quote
malawaszka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 ohhh Ben poczytał o randce z Halszką a chyba nie wie jeszcze że to o niego chodzi :evil_lol: Maadziaa :razz: randes vous? :cool1: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='malawaszka']Maadziaa :razz: randes vous? :cool1:[/quote] taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa takie randes vous ze pojde najem sie i pojde spac :evil_lol: [quote name='panienkabubu']uuuu ...:siara: a z kim to i gdzie? :cool3:[/quote] hahahaha z psem, ja oczywiscie jakos zapraszająca i stawiam :diabloti: Quote
anushka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] ja oczywiscie jakos zapraszająca i stawiam :diabloti:[/quote] :helo: :stupid: Madzia czerwona kartka,lecz sie kobieto :flaming: cwieta nie zapomnij :splat: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Ania-k']:helo: :stupid: Madzia czerwona kartka,lecz sie kobieto :flaming: cwieta nie zapomnij :splat:[/quote] hahahaha nie no na poważnie to z piotrkiem idziemy do sphinksa :evil_lol: wkoncu pokazemy sie na miescie, bo tak to tylko nas widać bylo w mc donaldsie :eviltong: Quote
panienkabubu Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hahahaha nie no na poważnie to z piotrkiem idziemy do sphinksa :evil_lol: wkoncu pokazemy sie na miescie, bo tak to tylko nas widać bylo w mc donaldsie :eviltong:[/quote] e tam ;) My z Marcinem w Sfinksie to stali klienci jesteśmy :evil_lol: sharoma z kurczaka najlepsza :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='panienkabubu']e tam ;) My z Marcinem w Sfinksie to stali klienci jesteśmy :evil_lol: sharoma z kurczaka najlepsza :evil_lol:[/quote] ja to wogole mam smaka na lazanie, nie wiesz gdzie mozna dostac?:lol: Quote
panienkabubu Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']ja to wogole mam smaka na lazanie, nie wiesz gdzie mozna dostac?:lol:[/quote] w kazdym supermarkecie, ale potem ją sobie musisz zrobić, hehe ;) a w knajpie :hmmmm: nie mam pojecia, ale sama bym se sprobowala.. :hmmmm: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='panienkabubu']w kazdym supermarkecie, ale potem ją sobie musisz zrobić, hehe ;) a w knajpie :hmmmm: nie mam pojecia, ale sama bym se sprobowala.. :hmmmm:[/quote] ja kiedys w hiszpanii taka boską jadła i to z mikrondy i była pychota a robic mi sie nie chce w domu tyle taplania :eviltong: szukam gotowego :eviltong: Quote
sota36 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Najlepsza lasagne na swiecie to na Krajcioku , u mnie!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='sota36']Najlepsza lasagne na swiecie to na Krajcioku , u mnie!!![/quote] rozumiem, ze to zaproszenie :evil_lol: Quote
anushka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Sota Madzia puka otwirej dźwirza :cool3: Quote
Recommended Posts