anushka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 jesooooooooo :placz: :placz: :placz: Kasia wiesz,ze jakbym to zobaczyła to pewnie by mi sie słabo zrobiło :mdleje: :mdleje: wyściskaj Benka ode mnie i Hanki :placz: Quote
panienkabubu Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 alive napisał(a):hmmm ja chyba jutro ugotuję...:knuje: jutro mamy szczawiową :cool3: Ania-k napisał(a):jesooooooooo :placz: :placz: :placz: Kasia wiesz,ze jakbym to zobaczyła to pewnie by mi sie słabo zrobiło :mdleje: :mdleje: wyściskaj Benka ode mnie i Hanki :placz: Oj Benek jakiś teraz bardziej przytulaśny się zrobił, ciągle chce, żeby go głaskać, więc wygłaszcze od Was :loveu: Boje sie tylko o ta jego łape, żeby mu się tam błoto nie wkradło i w ogóle, bo nawet jak ma założony bandaż i dwie skarpetki, to one przesiąkają :placz: Czekam na słońce i ocieplenie!!!!!!!!!!!!!! :placz: Czemu akurat teraz musi tak lać :placz: Quote
Teklunia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 panienkabubu napisał(a): Oj Benek jakiś teraz bardziej przytulaśny się zrobił, ciągle chce, żeby go głaskać, więc wygłaszcze od Was :loveu: małe biedactwo kochane :lol: :loveu: wygłaszcz i ode mnie :) i cmoknij w noseczek :buzi: Quote
malawaszka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 kurcze a wet to widział???? może szyć trzeba było? Quote
panienkabubu Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 malawaszka napisał(a):kurcze a wet to widział???? może szyć trzeba było? eeee tam, on twardziel jest, nic mu nie będzie :cool3: poduszka się skleiła, ładnie wygląda, jeszcze jutro obejrzę dokładnie po widoku i myślę, że nie będzie problemu :loveu: Ben nie zniósłby igły i krwi :evil_lol: zemdlałby :evil_lol: to tyłko facet :evil_lol: Quote
alive Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 panienkabubu napisał(a)::loveu: Ben nie zniósłby igły i krwi :evil_lol: zemdlałby :evil_lol: to tyłko facet :evil_lol: o rany - skąd ja to znam :lol: ja mojemu sznownemu małżonkowi jak jakiś czas temu opisałam w smsie moje pobieranie krwi z przygodami to zadzwonił i powiedział żebym mu nie opowiadała bo jemu już po przeczytaniu smsa słabo się zrobiło :lol: . Quote
panienkabubu Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 alive napisał(a):o rany - skąd ja to znam :lol: ja mojemu sznownemu małżonkowi jak jakiś czas temu opisałam w smsie moje pobieranie krwi z przygodami to zadzwonił i powiedział żebym mu nie opowiadała bo jemu już po przeczytaniu smsa słabo się zrobiło :lol: . bo faceci to cwaniaki, ale jak przyjdzie co do czego, to tchóóóórząąąąąą :diabloti: kobitki górą, jupi :multi: Quote
malawaszka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 hahahaha dobre :evil_lol: jak dziś Benkowa łapcia??? Quote
panienkabubu Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 malawaszka napisał(a):hahahaha dobre :evil_lol: jak dziś Benkowa łapcia??? zaraz idę sprawdzić, dopiero wróciłam z uczelni.. :shake: Quote
panienkabubu Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Benka łapka już wyleczona, zarosło wszystko, mam nadzieję, że przez te deszcze teraz to nie rozmoknie i nie rozwali się na nowo, muszę obserwować.. U mnie w domu już dwie choinki ubrane (jedna żywa taka na 2,5 m, druga sztuczna malutka u mnie w pokoju) :) więc z czystym sumieniem mogę złożyć życzenia :) ładną mam choinkę w pokoju? :p Quote
malawaszka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 wow jak szybko zagojone :multi: :multi: :multi: choineczka super :klacz: Quote
panienkabubu Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Monika, no wiesz rana jest sucha, poduszka sie skleila, przy probie odklejenia, odkleja sie, ale w srodku jest sucho, tzn. nie ma sladow krwi ani niczego zlego (tylko to nieszczesne błoto), więc jestem dobrej myśli, nie będę tego ruszać, to może się sklei podusia i będzie w porządku, jak mu to odkleiłam, to przez chwile nie chodził na łapę, ale potem już było ok, musi go to boleć, bo to w końcu pękniete rzekłabym na wylot.. Idę odpocząć i pogram w Simsy :) Dobranoc :) edit: no dobra, to jeszcze się napiję za 150 stronę :drinking: Quote
alive Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 panienkabubu napisał(a): Idę odpocząć i pogram w Simsy :) Dobranoc :) edit: no dobra, to jeszcze się napiję za 150 stronę :drinking: łaaa jak ja dawno nie grałam w Simsy!!! A kiedyś je uwielbiałam!!! :cool3: Skoro jest powód to ja też sobie chlapnę :chlup: Quote
Mi. Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='panienkabubu']Idę odpocząć i pogram w Simsy :) bubu sobie zapewne kupiła dodatek nowy ze zwierzakami:cool3:Też dawno nie gralam;) Quote
panienkabubu Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='*luthien*']bubu sobie zapewne kupiła dodatek nowy ze zwierzakami:cool3:Też dawno nie gralam;) A kiedyś miałam :) I jezdziłam z psem swoim na wystawy i zawsze wygrywał :cool3: bo był tak wyćwiczony :cool3: ale miałam format dysku i zostały mi zwykłe simsy, ta część 1sza bez niczego, zero dodatków ani nic :shake: bo ja w simsach stawiam na wiedzę i awans, grund to dobry zarobek :diabloti: haha swoją drogą, ciekawe, czy w Simsach Zwierzakach psy się rozmnażają ;] edit: nikt nie oblewa ze mną 150 stronki (o alive oblewa :cool3:)? :( :drinking: Quote
malawaszka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 no u mnie dopiero 38 stronka :evil_lol: no ale jak stawiasz to łyknę :drinking: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 :santagri::tree1::x-mas: Wesołych Świąt :x-mas::tree1::santagri: Quote
a_ga.isk Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 O moj Godek Jaki cud-ak :) I super wyglada z jezorkiem :P Potlams go odemnie :) I zycze Wesolych Swiat :) Quote
Teklunia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 ho ho ho! tu Kasia Mikołaj i reniferek Ten ;) przyszliśmy życzyć Wam wspaniaych świąt! ... i napić się z okazji 150 stronki :cool3: ;) Quote
a_ga.isk Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Jaki swiateczny ^^ Zycze wam Wesolych Swiat ^^ Quote
limoncia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 :p ladna karteczka świateczna... :loveu: Quote
zuzolandia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 ZDROWYCH WESOłYCH SWIAT ..... .....ORAZ MNOSTWA PREZENCIKóW POD CHOINECZKA ... .......zyczy CAłA ZUZOLANDIA ... Quote
Recommended Posts