Asiaczek Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='panienkabubu']Byłam wczoraj z Franią i Gunnerem w Ostrawie na wystawie Krajskiej :) Oba psiaki wróciły z nowym tytułem "Krajski Vitez" czyli Regionalny Zwycięzca Czech :) Uwielbiam tą wystawę, świetny teren i przyjemni ludzie:) [/quote] Brawo!!! [quote name='panienkabubu']Dołączamy do Państwa z dwiema dorodnymi dziewczynkami i dwoma pięknymi chłopczykami :) Nadal uwierzyć nie mogę, ale tak - to prawda! Nasza Novinka została mamusią :) [/quote] Gratulowałam już w temacie "Porodówka", ale tutaj tez powinnam.:lol: Śliczne maleństwa, gratuluję Novince. I podziękuj gorąco [B]pokoik1[/B]. Niech cudaczki zdrowo rosną. Pzdr. Quote
panienkabubu Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Asiaczku - i tutaj dziękujemy ślicznie :loveu: Mam już imiona dla 3 szczeniaczków. Pierwszy chłopiec IVO, drugi chłopiec INTER (niech mu wróży dobrą przyszłość), dziewczynka IXIE, a druga dziewczynka bezimienna :evil_lol: Ale chyba będzie "I ZNOWU URODZIŁA MI SIĘ FRANCA" :) hahaha. to tak w nawiązaniu do jej charakteru i starszej bernardyniej cioci ;) Quote
asiunia Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='panienkabubu']Asiaczku - i tutaj dziękujemy ślicznie :loveu: Mam już imiona dla 3 szczeniaczków. Pierwszy chłopiec IVO, drugi chłopiec INTER (niech mu wróży dobrą przyszłość), dziewczynka IXIE, a druga dziewczynka bezimienna :evil_lol: Ale chyba będzie "[B]I ZNOWU URODZIŁA MI SIĘ FRANCA[/B]" :) hahaha. to tak w nawiązaniu do jej charakteru i starszej bernardyniej cioci ;)[/quote] ha..w końcu imię powinno odzwierciedlać charakter psiaka:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 asiunia - nooo :evil_lol::evil_lol: Prawdziwa Franca ma rodowodowo MY LOVELY - ale z tego LOVELY to w niej nic :evil_lol: Poza tym, tata podsunął mi pomysł z imieniem dla chłopca - IDOL. Nooooo i teraz się waham. Chyba zacznę robić głosowanie :cool3: Jeszcze na n-k podsunięto mi INEZ dla dziewczynki. Co wy na czarną INEZ? :loveu: Weźmiecie udział w głosowaniu na imionka dla chłopczyków? IVO, IDOL, INTER - które usuwamy? :cool3: Quote
agnethka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='panienkabubu']asiunia - nooo :evil_lol::evil_lol: Prawdziwa Franca ma rodowodowo MY LOVELY - ale z tego LOVELY to w niej nic :evil_lol: Poza tym, tata podsunął mi pomysł z imieniem dla chłopca - IDOL. Nooooo i teraz się waham. Chyba zacznę robić głosowanie :cool3: Jeszcze na n-k podsunięto mi INEZ dla dziewczynki. Co wy na czarną INEZ? :loveu: Weźmiecie udział w głosowaniu na imionka dla chłopczyków? IVO, IDOL, INTER - które usuwamy? :cool3:[/quote] IDOL i INTER zostaw ;) pasują do siebie :razz: INEZ - super :loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 No................ i klops. A IVO tak mi się podobał. Może ktoś z Was jest za IVO? ;) No nie wierzę, że nikt nas nie podgląda i nie może się wypowiedzieć ;) Quote
anetta Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 O Jeżu, Nówka mamusią! Gratuluje :klacz::klacz: Niech zdrowo rosną :loveu: Mi się podoba IVO :loveu: Quote
panienkabubu Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Tata nalega na IDOLa :cool3: Ghhhh...... Potrzebuję jeszcze jednego pieska hihihihi. Quote
panienkabubu Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Dzisiaj robiłam sesję chłopakom ;-) Nr 1 - IDOL [IMG]http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/P1240540_640_x_480.jpg[/IMG] [IMG]http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/P1240541_640_x_480.jpg[/IMG] Nr 2 - INTER [IMG]http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/P1240544_640_x_480.jpg[/IMG] [IMG]http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/P1240547_640_x_480.jpg[/IMG] I wspólnie [IMG]http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/P1240548_640_x_480.jpg[/IMG] Quote
panienkabubu Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 [IMG]http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/P1240550_640_x_480.jpg[/IMG] [IMG]http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/P1240555_640_x_480.jpg[/IMG] [IMG]http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/P1240556_640_x_480.jpg[/IMG] Quote
Asiaczek Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='panienkabubu'] Poza tym, tata podsunął mi pomysł z imieniem dla chłopca - IDOL. Nooooo i teraz się waham. Chyba zacznę robić głosowanie :cool3: Jeszcze na n-k podsunięto mi INEZ dla dziewczynki. Co wy na czarną INEZ? :loveu: Weźmiecie udział w głosowaniu na imionka dla chłopczyków? IVO, IDOL, INTER - które usuwamy? :cool3:[/quote] Ja bym usunęła IDOL - oklepane... Zostawiłabym IVO i INTER. Pzdr. Quote
sota36 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Proponuje usunac Intera, bo: taka lanserka mu nie jest potrzeba sam lekkim leszczem ten tytul zdobedzie! Quote
sota36 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 IVO zarabiste!!! ps. funkcja edytuj mi nie dziala:( Quote
panienkabubu Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 [quote name='sota36']Proponuje usunac Intera, bo: taka lanserka mu nie jest potrzeba sam lekkim leszczem ten tytul zdobedzie![/quote] A jak nie? To przynajmniej imię mu to wynagrodzi :evil_lol::evil_lol::eviltong: OJ - zobaczymy :evil_lol: Przyjdą ciotki, pooglądają, pomyślą wspólnie i na pewno Novinkowe dzieci będą mieć piękne imionka :loveu: Ktoś z Was się orientuje, czy w imionach można używać "!" ? Quote
Asiaczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 IDOL - NIE! Zdecydowanie NIE...:lol: Pzdr. Quote
Iza. Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Asiaczek']IDOL - NIE! Zdecydowanie NIE...:lol: Pzdr.[/quote] dokladnie tak :cool3: A poza tym to gratulacje:loveu::loveu:, bo chyba jeszcze nie gratulowalam maluchow :eviltong: Quote
jamnicze Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='panienkabubu']Dołączamy do Państwa z dwiema dorodnymi dziewczynkami i dwoma pięknymi chłopczykami :) Nadal uwierzyć nie mogę, ale tak - to prawda! Nasza Novinka została mamusią :) [/quote] :multi::multi: Super gratulacje na mamuśki :loveu:, niech dzieciaczki zdrowo rosną :loveu: Mi się podoba IDOL i INTER, a ten drugi chłopak w ogóle mi się bardzo podoba i chcę zostać jego chrzestną :p (może by jakiś trafił do 3miasta :lol:) A tatusiek faktycznie jakiś mikry :evil_lol: Quote
Agappe Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 gratulacje dla babci ;) :multi::multi::multi: a może INCOGNITO :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja bym zostawiła IVO.. odnosnie IDOLa i INTERa nie mam zdania a odnośnie panienki... INEZ jakoś źle mi sie kojarzy, za to z iminopodobnych podoba mi się INKA:loveu:, a z normalny słów może IDEA, IKONA (chociaż to dużo mniej), ILUZJA:roll:, INTRYGA Quote
Asiaczek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 ... a może dla dziewczynek IKA IGA, INA... Pzdr. Quote
Mudik Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Dla Ciebie, tzn Twoich psi ów najlepsze krótsze, podoba mi się IVO, też bym IDOLA usunęła, imiona dla dziewczynek, które podała Asia też mi się podobaja. Quote
panienkabubu Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='Doginka']A nie może zostać IVO i IDOL?:loveu:[/quote] Chyba nie :cool3: [quote name='Asiaczek']IDOL - NIE! Zdecydowanie NIE...:lol: Pzdr.[/quote] Idolek zostanie :loveu: Mój Idolek, który jest naaaajładniejsiiii :loveu: [quote name='Iza.']dokladnie tak :cool3: A poza tym to gratulacje:loveu:, bo chyba jeszcze nie gratulowalam maluchow :eviltong:[/quote] Dziękujemy za gratulacje :loveu: [quote name='jamnicze']:multi: Super gratulacje na mamuśki :loveu:, niech dzieciaczki zdrowo rosną :loveu: Mi się podoba IDOL i INTER, a ten drugi chłopak w ogóle mi się bardzo podoba i chcę zostać jego chrzestną :p (może by jakiś trafił do 3miasta :lol:) A tatusiek faktycznie jakiś mikry :evil_lol:[/quote] Dziękujemy :loveu: Zdanie tej Pani popieram ;) Idol i Inter. Matką chrzestną raczej nie zostaniesz (bynajmniejj żaden nie wybiera się nad polskie morze), ale taką wirtualną, to bardzo chętnie :loveu: Tatusiek mikry mikry :evil_lol: [quote name='Agappe']gratulacje dla babci ;) :multi::multi: a może INCOGNITO :evil_lol::evil_lol: ja bym zostawiła IVO.. odnosnie IDOLa i INTERa nie mam zdania a odnośnie panienki... INEZ jakoś źle mi sie kojarzy, za to z iminopodobnych podoba mi się INKA:loveu:, a z normalny słów może IDEA, IKONA (chociaż to dużo mniej), ILUZJA:roll:, INTRYGA[/quote] Podoba mi się INEZ, INKA i INGA :cool3: [quote name='Asiaczek']... a może dla dziewczynek IKA IGA, INA... Pzdr.[/quote] Ooo.. Ika fajne, w dopasowaniu do IXIE.. :cool3: Nic, trzeba to przemyśleć. [quote name='Mudik']Dla Ciebie, tzn Twoich psi ów najlepsze krótsze, podoba mi się IVO, też bym IDOLA usunęła, imiona dla dziewczynek, które podała Asia też mi się podobaja.[/quote] Właśnie dlatego szukam czegoś krótkiego :) Chłopcy już maja imiona, jeszcze dziewuszka :) Quote
Recommended Posts