panienkabubu Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 eria napisał(a):byłaś sama z 5 psami :evil_lol: ?? kurde to wymiękam :evil_lol: a co do włosów - lepiej Ci w dłuższych, ale dla mnie też są ważne względy praktyczne i potrafię zrozumiec ich obcięcie :lol: też niedawno fryzjera zaliczyłam bo już suszenie za długo trwało :angryy:;) Względy praktyczne dały górę i jeszcze długo dawać będą :evil_lol: Ja czuję się lepiej w krótkich i chyba zapuszczanie spełznie na niczym, choć znane mi są przypadki osób, które zapuszczają od trzech lat i ciągle chodza na jeżyka :diabloti: Taaaa, byłam bylam :evil_lol: Ale z całą piątką to wokół domu po placu :evil_lol: Niestety (albo i dobrze) plac mam duży, wszystkie ogarnąć jest trudno, Norek wybiera ze śmietnika plastikowe butelki, Nufka mu towarzyszy, Ben z Francą biegają przy płocie, jedynie Halszka śpi na środku :evil_lol: Do lasu chodzimy niestety partiami, zwykle najpierw młodzież, czyli Frania, Nufka, Norek; potem starszyzna, Ben i Halszka :evil_lol: Czasem zamiast Nufki idzie Halszka, żeby móc poskromić towarzystwo :evil_lol: Generalnie to jest u mnie wesoło, ale jak patrzę na nie wszystkie, to czuję szczęście :loveu::loveu: Nic więcej mi nie trzeba, cztery merdające ogonki (no bo Nufka nie ma :-() i uśmiechnięte pyski. To mi wystarczy :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 byłaś sama z 5 psami :evil_lol: ?? kurde to wymiękam :evil_lol: a co do włosów - lepiej Ci w dłuższych, ale dla mnie też są ważne względy praktyczne i potrafię zrozumiec ich obcięcie :lol: też niedawno fryzjera zaliczyłam bo już suszenie za długo trwało :angryy:;) Quote
Doginka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 No popatrz, mi po alkoholu tez się kręci w łepetynie:evil_lol: Ale najważniejsze, że wszyscy na fotkach jesteście radośni - Ty i psy;) Quote
panienkabubu Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 agnethka napisał(a):jak się uda to bardzo chętnie ;) my w niedzielę mamy ring 6 :razz: które potworki bierzesz? :cool3: Do Częstochowy jadę z bostonką, czyli z Nufką :loveu: Aleeee mamy tam znajomych to odnalezienia i "obejścia" :loveu: Zapewne skończę przy ringu sznauceromaniaków :loveu: tak mnie jakoś ostatnio, ekhm, przeniosło :diabloti: Quote
eria Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Zapewne skończę przy ringu sznauceromaniaków :loveu: tak mnie jakoś ostatnio, ekhm, przeniosło :diabloti: czarne olbrzymy foć ! Quote
panienkabubu Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 eria napisał(a):czarne olbrzymy foć ! Dla nich tam zamierzam być, Krystyna.......... :diabloti: Quote
Doginka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Trzymam kciuki:thumbs: Foć też miniatury czarno-srebrne Quote
panienkabubu Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 To podobno będzie wystawa, na której Nufka w końcu przegra :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak mówi nasza hodowczyni, która ostatnio przed Ostrawą też nie wierzyła :evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Dzięki za przypomnienie, że muszę naładować bateryjki w aparaciku :loveu: Quote
pokoik1 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Kasiu :angryy::angryy::angryy::angryy: Czemu przekręcasz moja słowa :mad::mad::mad::mad: Policzymy się :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Asiaczek Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 no i jak po wystawie? kto mial racje? pzdr. Quote
panienkabubu Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Tak :loveu::loveu::loveu: Mamy kolejne Zw. Rasy w wieku prawie 11 miesięcy i znowu pokonałyśmy sunię w kl. młodzieży i potem z pośredniej :loveu::loveu::loveu: Quote
pokoik1 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Skończyło się bezkrwawo :loveu: Nufik i Kaśka znów miały rację :loveu: Quote
malawaszka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 wielkie GRATULACJE!!!!! :laola: :loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Trzeba było GŁOŚNO krzyczeć! :loveu: malawaszka - dziękujemy :loveu: Wstawiam rewelacyjne zdjęcia zrobione przez naszego prywatnego fotografa Darka i spadam spac :) Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 panienkabubu napisał(a):Tak :loveu::loveu::loveu: Mamy kolejne Zw. Rasy w wieku prawie 11 miesięcy i znowu pokonałyśmy sunię w kl. młodzieży i potem z pośredniej :loveu::loveu::loveu: Hahaha, no sama widzisz, jak to jest! Gratulacje!!! pzdr. Quote
Doginka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Supcio:multi: Znowu wzięłyście rasę:multi: GRATULUJĘ Quote
panienkabubu Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Mamy Młodzieżowego Championa Polski! :multi: Nufka dzisiaj na krajowej IX grupy w Opolu zgarnęła znowu wszystko, Zw. Mł, BOB Junior, BOB :loveu: I skończyła w ekspresowym tempie (3 wystawy pod rząd, 3 bob junior, 3 bob) Młodzieżowy Championat Polski :loveu::loveu: Jutro klub :siara: Quote
Iza. Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 panienkabubu napisał(a):Mamy Młodzieżowego Championa Polski! :multi: Nufka dzisiaj na krajowej IX grupy w Opolu zgarnęła znowu wszystko, Zw. Mł, BOB Junior, BOB :loveu: I skończyła w ekspresowym tempie (3 wystawy pod rząd, 3 bob junior, 3 bob) Młodzieżowy Championat Polski :loveu::loveu: Jutro klub :siara: łoł szalejecie :loveu::cool3: powodzenia jutro :multi: Quote
Unbelievable Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 panienkabubu napisał(a):Mamy Młodzieżowego Championa Polski! :multi: Nufka dzisiaj na krajowej IX grupy w Opolu zgarnęła znowu wszystko, Zw. Mł, BOB Junior, BOB :loveu: I skończyła w ekspresowym tempie (3 wystawy pod rząd, 3 bob junior, 3 bob) Młodzieżowy Championat Polski :loveu::loveu: Jutro klub :siara: no nie mogę, co ty robisz tym psom że one ciągle wygrywają :mdleje: gratulcje:loveu: Quote
Asiaczek Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 panienkabubu napisał(a):Mamy Młodzieżowego Championa Polski! :multi: Nufka dzisiaj na krajowej IX grupy w Opolu zgarnęła znowu wszystko, Zw. Mł, BOB Junior, BOB :loveu: I skończyła w ekspresowym tempie (3 wystawy pod rząd, 3 bob junior, 3 bob) Młodzieżowy Championat Polski :loveu::loveu: Jutro klub :siara: Jeeeeee, nonono...... brak słów! Gratulacje i powodzenia!!! pzdr. Quote
panienkabubu Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Juhuuu Nufka drugie miejsce na cztery sunie, z czego tylko były dwie doskonałe :loveu::loveu::loveu: Nooooo pękciam z dumy :loveu::loveu::loveu: Moje dziecię szaleje!:multi: Quote
Asiaczek Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 panienkabubu napisał(a):Juhuuu Nufka drugie miejsce na cztery sunie, z czego tylko były dwie doskonałe :loveu::loveu::loveu: Nooooo pękciam z dumy :loveu::loveu::loveu: Moje dziecię szaleje!:multi: Brawo!!! A pokoik1 tez wystawiała? pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Alez nie ma sprawy!!! My startujemy o 10-tej, pewnie gdzies ok. 10.30-10.45 bedzie koniec basków. Na pewno jeszcze bedziemy przy ringu.:lol: pzdr. Quote
Recommended Posts