Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
byłaś sama z 5 psami :evil_lol: ?? kurde to wymiękam :evil_lol:

a co do włosów - lepiej Ci w dłuższych, ale dla mnie też są ważne względy praktyczne i potrafię zrozumiec ich obcięcie :lol: też niedawno fryzjera zaliczyłam bo już suszenie za długo trwało :angryy:;)

Względy praktyczne dały górę i jeszcze długo dawać będą :evil_lol:
Ja czuję się lepiej w krótkich i chyba zapuszczanie spełznie na niczym, choć znane mi są przypadki osób, które zapuszczają od trzech lat i ciągle chodza na jeżyka :diabloti:

Taaaa, byłam bylam :evil_lol: Ale z całą piątką to wokół domu po placu :evil_lol: Niestety (albo i dobrze) plac mam duży, wszystkie ogarnąć jest trudno, Norek wybiera ze śmietnika plastikowe butelki, Nufka mu towarzyszy, Ben z Francą biegają przy płocie, jedynie Halszka śpi na środku :evil_lol:
Do lasu chodzimy niestety partiami, zwykle najpierw młodzież, czyli Frania, Nufka, Norek; potem starszyzna, Ben i Halszka :evil_lol: Czasem zamiast Nufki idzie Halszka, żeby móc poskromić towarzystwo :evil_lol: Generalnie to jest u mnie wesoło, ale jak patrzę na nie wszystkie, to czuję szczęście :loveu::loveu: Nic więcej mi nie trzeba, cztery merdające ogonki (no bo Nufka nie ma :-() i uśmiechnięte pyski. To mi wystarczy :loveu::loveu::loveu::loveu:

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

byłaś sama z 5 psami :evil_lol: ?? kurde to wymiękam :evil_lol:

a co do włosów - lepiej Ci w dłuższych, ale dla mnie też są ważne względy praktyczne i potrafię zrozumiec ich obcięcie :lol: też niedawno fryzjera zaliczyłam bo już suszenie za długo trwało :angryy:;)

Posted

agnethka napisał(a):
jak się uda to bardzo chętnie ;) my w niedzielę mamy ring 6 :razz:
które potworki bierzesz? :cool3:

Do Częstochowy jadę z bostonką, czyli z Nufką :loveu:
Aleeee mamy tam znajomych to odnalezienia i "obejścia" :loveu:
Zapewne skończę przy ringu sznauceromaniaków :loveu: tak mnie jakoś ostatnio, ekhm, przeniosło :diabloti:

Posted

To podobno będzie wystawa, na której Nufka w końcu przegra :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak mówi nasza hodowczyni, która ostatnio przed Ostrawą też nie wierzyła :evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Dzięki za przypomnienie, że muszę naładować bateryjki w aparaciku :loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Tak :loveu::loveu::loveu:
Mamy kolejne Zw. Rasy w wieku prawie 11 miesięcy i znowu pokonałyśmy sunię w kl. młodzieży i potem z pośredniej :loveu::loveu::loveu:

Hahaha, no sama widzisz, jak to jest!
Gratulacje!!!

pzdr.

Posted

Mamy Młodzieżowego Championa Polski! :multi:

Nufka dzisiaj na krajowej IX grupy w Opolu zgarnęła znowu wszystko, Zw. Mł, BOB Junior, BOB :loveu:
I skończyła w ekspresowym tempie (3 wystawy pod rząd, 3 bob junior, 3 bob) Młodzieżowy Championat Polski :loveu::loveu:

Jutro klub :siara:

Posted

panienkabubu napisał(a):

Nufka dzisiaj na krajowej IX grupy w Opolu zgarnęła znowu wszystko, Zw. Mł, BOB Junior, BOB :loveu:
I skończyła w ekspresowym tempie (3 wystawy pod rząd, 3 bob junior, 3 bob) Młodzieżowy Championat Polski :loveu::loveu:

łoł szalejecie :loveu::cool3:

powodzenia jutro :multi:

Posted

panienkabubu napisał(a):

no nie mogę, co ty robisz tym psom że one ciągle wygrywają :mdleje:
gratulcje:loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):

Jeeeeee, nonono...... brak słów!
Gratulacje i powodzenia!!!

pzdr.

Posted

panienkabubu napisał(a):
Juhuuu
Nufka drugie miejsce na cztery sunie, z czego tylko były dwie doskonałe :loveu::loveu::loveu: Nooooo pękciam z dumy :loveu::loveu::loveu: Moje dziecię szaleje!:multi:

Brawo!!!
A pokoik1 tez wystawiała?

pzdr.