Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest taki pluszowy :loveu::loveu: i pocieszny :loveu:
Ma rewelacyjny charakter i jestem nim zachwycona pod każdym względem :loveu:
Tylko buty mi obgryza jak siedzi sam :eviltong:

Macie jeszcze kilka i spadam na spacer :)

To moje ulubione :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Doginka']Cudnie już się ustawia:crazyeye::loveu:
http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/IMG049_640_x_480-2.jpg

Ciocia Kasia aktualizuj stronkę, bo ja wcale z niej nie rezygnuję:shake: - no chyba, że nie masz ochoty się nia dalej opiekować;)
Ktoś mi obiecał rozszerzenie w j. angielskim:eviltong::diabloti:

No widziałam, że swoją zaczęłaś tworzyć to nie wiem :cool3:

Posted

Cześć Wam :loveu::loveu:

Wczoraj byliśmy na wystawie w Ostrawie :loveu: Wyniki przeszły nasze najśmielsze oczekiwania :loveu::loveu:

Franciszka zdobyła swój trzeci już CAC (jeszcze tylko jeden do championatu, a ona ma dopiero 22 miesiące :multi: ale i tak dopiero w 2010 możemy o niego powalczyć zgodnie z regulaminem CMKU), potem w porównaniu z sukami wygrała Narodni Vitez = Najlepsza Suka w Rasie :loveu: Rasę wziął niestety pies :mad::evil_lol:

Novinka zdobyła swój pierwszy CAJC wygrywając z jakąś suką w klasie młodzieży :loveu: Potem wygrała Najlepszego Mladego Psa czyli nasz polski Najlepszy Junior w Rasie. A następnie w wieku 10 miesięcy zgarnęła BEST OF BREED czyli Zwycięstwo Rasy pokonując 9 psiaków z rasy :mdleje: Novinka pokonała np. swojego dziadka Interchampiona starującego juz w weteranach, swoje ciotki z dorosłych klas i wujka z pośredniej :mdleje:
Poszłyśmy na finał i tam Novinka wygrała BIS Junior Suczek II miejsce :multi::multi: Emocje sięgały zenitu jak na grupie IX przeszła do pierwszej 10 (lub 13, nie zliczyłam dokładnie) :multi::multi: REWELACYJNY WEEKEND :multi::multi:

Novinka walcząca o CAJC

Frania walcząca o NV

Novinka wygrana :loveu:

Razem :loveu:

Novinka po wystawie już w domku:

Posted

Mike i Morgan napisał(a):
Mam pytanko do Ciebie Panienko czy będziecie na wystawie psów w Lublinie co będzie 19 kwietnia:cool3:

W tym czasie jesteśmy w Częstochowie :)

Dziękuję wszystkim za gratulacje :loveu:

Chcecie fotki Norasa? :cool3:

Posted

[quote name='panienkabubu']Cześć Wam :loveu::loveu:

Wczoraj byliśmy na wystawie w Ostrawie :loveu: Wyniki przeszły nasze najśmielsze oczekiwania :loveu::loveu:

Franciszka zdobyła swój trzeci już CAC (jeszcze tylko jeden do championatu, a ona ma dopiero 22 miesiące :multi: ale i tak dopiero w 2010 możemy o niego powalczyć zgodnie z regulaminem CMKU), potem w porównaniu z sukami wygrała Narodni Vitez = Najlepsza Suka w Rasie :loveu: Rasę wziął niestety pies :mad::evil_lol:

Novinka zdobyła swój pierwszy CAJC wygrywając z jakąś suką w klasie młodzieży :loveu: Potem wygrała Najlepszego Mladego Psa czyli nasz polski Najlepszy Junior w Rasie. A następnie w wieku 10 miesięcy zgarnęła BEST OF BREED czyli Zwycięstwo Rasy pokonując 9 psiaków z rasy :mdleje: Novinka pokonała np. swojego dziadka Interchampiona starującego juz w weteranach, swoje ciotki z dorosłych klas i wujka z pośredniej :mdleje:
Poszłyśmy na finał i tam Novinka wygrała BIS Junior Suczek II miejsce :multi::multi: Emocje sięgały zenitu jak na grupie IX przeszła do pierwszej 10 (lub 13, nie zliczyłam dokładnie) :multi::multi: REWELACYJNY WEEKEND :multi::multi:

Gratulacje dla Was! Piekny wynik!!!

pzdr.