Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']oszzzz ty no jak mogłas, chociaz bys wiedziała czy jechac do tej anglii na zmywak, czy jeszcze troche posiedziec :evil_lol:[/quote]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ja wole posiedzieć i się poopierdzielać, mimo, że jestem za równouprawnieniem, to mąż mógłby na mnie zarabiać, a ja chciałabym wydawać jego pieniądze :razz: :evil_lol: :evil_lol:

[SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]żarcik taki niewinny hehe :evil_lol: [/COLOR][/SIZE]

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Czesc Kasiu i Benoslawie :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]czekamy na jutrzejsze foty ze spaceru :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Czesc Kasiu i Benoslawie :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]czekamy na jutrzejsze foty ze spaceru :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Czesc, czołem ;)

Będą i foty ze spaceru i z Krakowa i jeszcze z placu zabaw, bo mam zamiar zrobić, dzis Ben miał pierwsze starcie z przeszkodami, takie mini agility ;)
Umieralismy z TZtem ze smiechu jak Ben stanął sobie na przeszkodzie zamiast ją przeskoczyc ;)
Moze jutro nie bedzie tam dzieci, to pocykam zdjecia...... ale ubaw po pachy :)

*D*O*B*R*A*N*O*C* ;)

Posted

:oops: czy jakiś dobry człowiek mógłby mnie uświadomić od czego jest skrót TZ bo kombinuję już chyba ze 2 miesiące i nic nie przychodzi mi do głowy... jakaś mało młodzieżowa jestem... :oops:

Posted

[quote name='panienkabubu']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ja wole posiedzieć i się poopierdzielać, mimo, że jestem za równouprawnieniem, to mąż mógłby na mnie zarabiać, a ja chciałabym wydawać jego pieniądze :razz: :evil_lol: :evil_lol:

[SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]żarcik taki niewinny hehe :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/quote]

ja tez bym tak chciała :roll: :lol: ale nie ma łatwo :evil_lol:

[quote name='olcha']TZ - towarzysz życia[/quote]

albo TOWARZYSZ ZABAW :evil_lol:

Posted

[quote name='Malta-GD']hehe, ja tu nie wyrabiam ze śmiechu przez Was, uwielbiam takie 'wariatki':D:DM w pozytywie>:D:D hehe, pozdrawiam.
P.S śliczny beenek:D[/quote]

dziekujemy :loveu: :loveu:
Witamy w naszej galerii :loveu: :loveu:
Zapraszamy częsciej :loveu:

no sluchajcie CHMURY i SZARO za oknem! :angryy:
oby nie padalo i sie rozpogodzilo do popoludnia :angryy:

Posted

[quote name='panienkabubu']Ja kiedyś głowy zapomnę :roll:[/quote]
[SIZE=5][COLOR=red][B]zakochana [/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=red]:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR][/B]

Posted

SIEMANKO ZłOCIUTKA :lol:
W koncu trafiłam Do WAS .!... Matkooooooo ,juz mnie dooopeczka zaczynała bolec ,dobrze ze stron 100 a nie 1000 bo chyba bym spedziła tu pół dnia :loveu:
Sliczniutki Benusiek ,jako maluch i jako dorosły facet :loveu: a foteczki z MAJORKI .....miodzio .....nic tylko pozazdroscic udanych wakacji ..gdzie one są ???????
Zuzianka przesyła Benusiowe słodziaste kusiolki ;)
Miłego dzioneczka zyczymy .hej...!

Posted

[quote name='Ania-k'][SIZE=5][COLOR=red][B]zakochana [/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=red]:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR][/B][/quote]

hyhyhy, kazdemu sie zdarza :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='zuzolandia']SIEMANKO ZłOCIUTKA :lol:
W koncu trafiłam Do WAS .!... Matkooooooo ,juz mnie dooopeczka zaczynała bolec ,dobrze ze stron 100 a nie 1000 bo chyba bym spedziła tu pół dnia :loveu:
Sliczniutki Benusiek ,jako maluch i jako dorosły facet :loveu: a foteczki z MAJORKI .....miodzio .....nic tylko pozazdroscic udanych wakacji ..[B]gdzie one są ??????[/B]?
Zuzianka przesyła Benusiowe słodziaste kusiolki ;)
Miłego dzioneczka zyczymy .hej...![/quote]

no się masz gryfna dziołszko :evil_lol:
miło, że jesteście :evil_lol:

znaczy kto gdzie jest?;)

Posted

[B]Gdzie sa wakacje ? gdzie lato ? ;-).......buuuuuuuu
A te fotki spacerowe to kaj som ? U Madzi tyz jeszcze ni ma ! ;-(
Poprawta sie dziołszki ,poprawta ;-) i biegusiem zdjatka ;-) ogladac chcem ;-)
[/B]

Posted

[quote name='malawaszka']i coście w tym lesie po zmroku robiły??? bo że zdjęcia to nei uwierzę :evil_lol:[/quote]

hahahah trzeba przyjechac, to ci pokazemy co sie robi w naszym magicznym lesie :evil_lol:

mała probka:oops:
latarki podręczne :evil_lol:
[IMG]http://images4.fotosik.pl/179/b96ddb90bdde84e8.jpg[/IMG]

[IMG]http://images1.fotosik.pl/225/45fef8b0fa0bbeef.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']
[IMG]http://images4.fotosik.pl/179/b96ddb90bdde84e8.jpg[/IMG]

[/quote]

:shocked!:uuuuuuu :scared: Benio tu jak potwór wygląda!!! jeszcze ta wielka paszcza... :shocked!:

Posted

[quote name='alive']:shocked!:uuuuuuu :scared: Benio tu jak potwór wygląda!!! jeszcze ta wielka paszcza... :shocked!:[/quote]
a mowilam Madzi zeby nas nie kompromitowala, bo wszyscy pouciekaja :evil_lol: :evil_lol: