panienkabubu Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 http://rojber.eu/Nufka/slides/IMG%20018.jpg przy takich zabawach mogłoby to się źle dla niej skończyć, bernardyny są ostrożne, ale nie do tego stopnia, bym mogła puścić 1,5 kg psa między nie:) Jak Frania się rozpędzi, to Nufka czasem jest poturbowana, ale jest zwinna i przede wszystkim się nie boi :) Jakoś nie widzę duetu chihuahua + bernardyn bez smyczy na spacerze :) Quote
Kaśka (Hasta) Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/t_IMG_6610.jpg słodkie :loveu: Quote
panienkabubu Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Prezentuję nową ulubioną czynność Novinki :cool3: Quote
Anecioreczek Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Boston Terier - Pies stróżujący :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Anecioreczek napisał(a):Boston Terier - Pies stróżujący :evil_lol: No bo tak jest :evil_lol: malawaszka-slyszysz?:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Błyskotka napisał(a):Albo czeka na Św Mikołaja :x-mas:. Robi statystyki ile aut dziennie przejeżdża drogą :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Auta - autami, statystyki tez sa potrzebne, ale moim zdaniem Ona jednak wypatruje Św. Mikołaja... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 O,i to jest dobra odpowiedź!:lol: Pzdr. Quote
taxelina Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 A Nufka nie bedzie w tytule? :( tylko bernardyny + przyjaciele? :( Quote
nefre Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 panienkabubu napisał(a):Robi statystyki ile aut dziennie przejeżdża drogą :evil_lol: To po tatusiu :cool3: Quote
panienkabubu Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Asiaczku - dobrze, że mam dla niej prezent :loveu: Błyskotka - z pewnością już dawno temu przyjechał, musiała przeoczyć, że tak go wypatrywała hihi deer_1987 no właśnie w tytule 1 posta jest tak: [quote name='[B']B+H+F+N czyli Bernardyny Krótkowłose i Boston Terrier +przyjaciele i różności :) Nie wiem dlaczego nie zmienił się główny tytuł :( nefre - no co Ty!? :multi: to już wiem wszystko :loveu: ostatnio poleciała jej ślina z pyska :eviltong: A wczoraj jak byłam w odwiedzinach u Agaty to doszłyśmy do wniosku, że Nufka jest już większa od mamusi :mdleje: no cóż..... zbernardyniało mi to maleństwo :evil_lol: Quote
taxelina Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 No dziwne w takim razie bo Ty tez Moderator to powinno dzialac :P jak mi dziala :P ja zmieniam tytul co jakas nowa sesja u mnie Quote
panienkabubu Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Mudik napisał(a):Udało się:multi::multi::multi: dzięki Mateuszowi :loveu: Quote
Matusz Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 naprawde nie ma za co :eviltong::eviltong::eviltong: hmm... no może jednego benia dla mnie małego zostawisz?:diabloti::diabloti: Quote
panienkabubu Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Matusz']naprawde nie ma za co :eviltong::eviltong::eviltong: hmm... no może jednego benia dla mnie małego zostawisz?:diabloti::diabloti: A chciałbyś?:loveu: Quote
Matusz Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 panienkabubu napisał(a):A chciałbyś?:loveu: jakbym miał jakieś ranczo 100ha z jeziorem to jasne...:diabloti::loveu: Quote
panienkabubu Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Matusz napisał(a):jakbym miał jakieś ranczo 100ha z jeziorem to jasne...:diabloti::loveu: ja nie mam :hmmmm: właśnie dzwonił do mnie jakiś palant jak pokryć sukę (oczywiście bez papierów), bo ona się boi dużego psa jak na nią naskakuje :crazyeye: po całym wywodzie na temat sterylizacji on do mnie, że natura stworzyła po to by mieć dzieci :crazyeye: to mnie zbulwersował i trochę mu pojechałam mówię że jak pan patrzy przez pryzmat portfela to może zapraszam do pracy :angryy::angryy::angryy: A jeszcze niedawno pisala do mnie jakaś laska ktora ma niby rodowodową sukę i mówi, że uczestniczyła w wystawach w Rybniku, więc wchodzę w katalogi sprzed ostatnich 5 lat patrzę nie ma takiej suki, jak wyłożyłam kawę na ławę to przestała się odzywać, a miała taki sam problem jak powyższy pan więc podejrzewam, że to to samo towarzystwo :angryy: ludzie są popierdzieleni :angryy: od rana psują mi nerwy Quote
kwiatek82 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Śliczna ta twoja Novinka :loveu: Rośnie jak na drozdzach i pieknieje :) Zreszta wieksze psiaki tez cudne, widze ze rodzinka sie powiekszy :loveu: Życze bezproblemowego porodu i slicznych , zdrowych szczeniąt ! Quote
panienkabubu Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Za pierwsze dziękujemy :loveu: Za drugie nie dziękujemy :cool3: żeby nie zapeszyć :cool3: A ja właśnie wyjęłam ze skrzynki potwierdzenie CACIBa z Brna z czerwca :multi::loveu::loveu: Jeszcze nie mamy tylko potwierdzenia z Łodzi :cool3: Ale spokojnie sobie poczekamy. I tak najpierw szczeniaki potem kończenie INTERA :D Quote
diabelkowa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 przyszlam zobaczyc bostona a tu narazie jego tyleczek widzialam:evil_lol: Quote
Recommended Posts