Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczku - dobrze, że mam dla niej prezent :loveu:

Błyskotka - z pewnością już dawno temu przyjechał, musiała przeoczyć, że tak go wypatrywała hihi

deer_1987 no właśnie w tytule 1 posta jest tak:
[quote name='[B']B+H+F+N czyli Bernardyny Krótkowłose i Boston Terrier +przyjaciele i różności :)

Nie wiem dlaczego nie zmienił się główny tytuł :(

nefre - no co Ty!? :multi: to już wiem wszystko :loveu:
ostatnio poleciała jej ślina z pyska :eviltong:
A wczoraj jak byłam w odwiedzinach u Agaty to doszłyśmy do wniosku, że Nufka jest już większa od mamusi :mdleje: no cóż..... zbernardyniało mi to maleństwo :evil_lol:

Posted

Matusz napisał(a):
jakbym miał jakieś ranczo 100ha z jeziorem to jasne...:diabloti::loveu:

ja nie mam :hmmmm:

właśnie dzwonił do mnie jakiś palant jak pokryć sukę (oczywiście bez papierów), bo ona się boi dużego psa jak na nią naskakuje :crazyeye:
po całym wywodzie na temat sterylizacji on do mnie, że natura stworzyła po to by mieć dzieci :crazyeye: to mnie zbulwersował i trochę mu pojechałam mówię że jak pan patrzy przez pryzmat portfela to może zapraszam do pracy :angryy::angryy::angryy:

A jeszcze niedawno pisala do mnie jakaś laska ktora ma niby rodowodową sukę i mówi, że uczestniczyła w wystawach w Rybniku, więc wchodzę w katalogi sprzed ostatnich 5 lat patrzę nie ma takiej suki, jak wyłożyłam kawę na ławę to przestała się odzywać, a miała taki sam problem jak powyższy pan więc podejrzewam, że to to samo towarzystwo :angryy:
ludzie są popierdzieleni :angryy:
od rana psują mi nerwy

Posted

Śliczna ta twoja Novinka :loveu: Rośnie jak na drozdzach i pieknieje :)
Zreszta wieksze psiaki tez cudne,
widze ze rodzinka sie powiekszy :loveu:
Życze bezproblemowego porodu i slicznych , zdrowych szczeniąt !

Posted

Za pierwsze dziękujemy :loveu:
Za drugie nie dziękujemy :cool3: żeby nie zapeszyć :cool3:

A ja właśnie wyjęłam ze skrzynki potwierdzenie CACIBa z Brna z czerwca :multi::loveu::loveu:
Jeszcze nie mamy tylko potwierdzenia z Łodzi :cool3: Ale spokojnie sobie poczekamy. I tak najpierw szczeniaki potem kończenie INTERA :D