Doginka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Kasiu, ale cudne te szczeniaczki - małe jest piękne:loveu: A te wodne foty też śliczne - na jakich ustawieniach je robiłaś????:crazyeye::razz: Quote
panienkabubu Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Nie wiem, fotki były robione lustrzanką przez Darka :cool3: Quote
Doginka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 panienkabubu napisał(a):Nie wiem, fotki były robione lustrzanką przez Darka :cool3: No to trzeba tak było od razu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ładnie wyszłaś na foto;):loveu: Quote
panienkabubu Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 moon_light napisał(a):ale Ci zazdroszczę tej wody :cool1: Ha! Ja całą zimę czekałam żeby się tam z psami wybrac :multi::multi::multi: Doginka napisał(a):No to trzeba tak było od razu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ładnie wyszłaś na foto;):loveu: Dziękuję:loveu: Zaraz kolejne :cool3: Quote
Matusz Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Widziałem wszystkie zdjęcie :loveu: czekam na resztę:diabloti::razz: Quote
panienkabubu Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Moja pływająca krówka :loveu: i pluuuum Quote
Tepes Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Aleeeeeeeeeeeeee rekin:loveu: Fajnie być p[rzez takiego zjedzonym:P A to chyba Twoje nie?:D http://i30.tinypic.com/2vwin3a.jpg Quote
panienkabubu Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Tak to moje moje, to Franca :cool3: Quote
panienkabubu Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Mam tyle zdjęć, że nie wiem co wrzucać najpierw :evil_lol::evil_lol: No to teraz może szczeniaczki Bostona Terriera od Agaty :loveu: Niegowoj Quote
panienkabubu Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 I jeszcze Niegowoj A to już suczka, ale nie wiem jaka :evil_lol: Agata? Ktora to? :evil_lol: chyba niezapominajka :evil_lol: Quote
malgooska Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Słodziutkie są takie maluchy :loveu::loveu::loveu: A "wodne fotki" są wspaniałe :loveu:;) Quote
Recommended Posts