Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ależ tu miałam nadrabiania, ufffff.

śliczny ten irlandek http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/ddf82e90.jpg nawet się nad takim zastanawiałam, tylko leniwa jestem i wybieram psy krótkowłose :evil_lol:

Nadrzewniaki górą :lol: http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/bd818058.jpg

Jak pisałaś o histeri Bana u weta, to przypomniało mi sie jak kiedyś w poczekalnki była pani z bernem i on koniecznie chciał jej wejśc z zozpaczy na kolanka :evil_lol: oczywiście zmiesciła mu się tam tylko głowa i 1 łapa :diabloti:

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sota36 napisał(a):
Kasiu - co sie stalo?????? Zagladam, by nacieszyc oczy, a tu taka wiadomosc!:placz:

Mała miała tak silne skurcze podczas cieczki, że dostała krwotoku i macica zmieniła swoje miejsce w brzusiu, wylazła na zewnątrz razem z całą pochwą i konieczna byla operacja. Niestety nie wiem, czy weterynarz włożył to do środka, czy ją wysterylizował, bo nie chciałam już męczyć właścicieli wczoraj (Aldona jest w 4 miesiącu ciąży), więc jak już wszystko się uspokoi, to na spokojnie o tym porozmawiamy. Piratka miała problemy z wybudzeniem się, niestety narkoza źle podziałała na skutek podniesionej adrenaliny, po cichu powiem, że odprawiałyśmy z koleżankami modły, by duszyczka malutkiej wróciła do ciała z powrotem i po 5 godzinach od zakończenia operacji mała w końcu się wybudziła. Nie wiem czy wierzyć w przekazywanie energii i w dobre duszki, ale po wczorajszym dniu i hektolitrach wylanych łez uwierzyłam.
Wprawdzie Aldona pisała wieczorem, że łapki jeszcze się rozjeżdżają, ale najważniejsze jest to, że mała się wybudziła i żyje.......

Posted

panienkabubu napisał(a):
Mała miała tak silne skurcze podczas cieczki, że dostała krwotoku i macica zmieniła swoje miejsce w brzusiu, wylazła na zewnątrz razem z całą pochwą i konieczna byla operacja. Niestety nie wiem, czy weterynarz włożył to do środka, czy ją wysterylizował, bo nie chciałam już męczyć właścicieli wczoraj (Aldona jest w 4 miesiącu ciąży), więc jak już wszystko się uspokoi, to na spokojnie o tym porozmawiamy. Piratka miała problemy z wybudzeniem się, niestety narkoza źle podziałała na skutek podniesionej adrenaliny, po cichu powiem, że odprawiałyśmy z koleżankami modły, by duszyczka malutkiej wróciła do ciała z powrotem i po 5 godzinach od zakończenia operacji mała w końcu się wybudziła. Nie wiem czy wierzyć w przekazywanie energii i w dobre duszki, ale po wczorajszym dniu i hektolitrach wylanych łez uwierzyłam.
Wprawdzie Aldona pisała wieczorem, że łapki jeszcze się rozjeżdżają, ale najważniejsze jest to, że mała się wybudziła i żyje.......

Brzmi to poważnie.
Mam nadzieję że jednak wszystko wróci do normy.

Zdrówka!

Posted

Ja też jestem dobrej myśli :loveu::loveu::loveu:
Przynajmniej mają darmowe HBO :evil_lol:
Uchhh....... Dobrze, że już po wszystkim.....

No, a teraz dla przypomnienia

Grosiu w wieku 2,5 tygodnia

Grosiu 3 tygodniowa

I Frania 3 tygodniowa

Posted

http://1.1.1.1/bmi/i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/51bfaba0.jpg

http://1.1.1.1/bmi/i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/cf2c7848.jpg

http://1.1.1.1/bmi/i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/51bfaba0.jpg

:loveu::loveu::loveu:

Biedna Piratka :shake: Mam nadzieję, że szybciutko dojdzie do zdrowia... Trzymam za nią kciuki :kciuki:

Ja jestem zainteresowana zdjęciami z finałów i to baaaardzo...
I mam jeszcze jedno malutkie pytanko... Nie orientujesz się może z której hodowli był ten borderek sprzed kilku stron?? Bo był boski :loveu:

Posted

malgooska napisał(a):

Biedna Piratka :shake: Mam nadzieję, że szybciutko dojdzie do zdrowia... Trzymam za nią kciuki :kciuki:

Ja też mam taką nadzieje :loveu:

Ja jestem zainteresowana zdjęciami z finałów i to baaaardzo...
I mam jeszcze jedno malutkie pytanko... Nie orientujesz się może z której hodowli był ten borderek sprzed kilku stron?? Bo był boski :loveu:

Nie mam bladego pojęcia :mdleje:

Tinka:) napisał(a):
dawaj i nie marudź!

No już już :cool3:

Mam jeszcze świeże fotki Bena, Frani i Halszki, zorientowałam się, że mam aparat w telefonie :cool3: Słabej jakości, ale są :cool3: Później wstawię, najpierw wystawa w Bytomiu i finały:

Posted

jamnicze napisał(a):
Dawać zdjęcia z finałów :) !

A te Twoje szczeniaczki, to chyba to samo zdjęcie Ci sie wkleiło jako Groszek i jaki Frania ;)

u Ciebie w galerii? No właśnie chyba nie :cool3:

Kolejne foteczki

Piekny ten pudel!