jamnicze Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Ależ tu miałam nadrabiania, ufffff. śliczny ten irlandek http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/ddf82e90.jpg nawet się nad takim zastanawiałam, tylko leniwa jestem i wybieram psy krótkowłose :evil_lol: Nadrzewniaki górą :lol: http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/bd818058.jpg Jak pisałaś o histeri Bana u weta, to przypomniało mi sie jak kiedyś w poczekalnki była pani z bernem i on koniecznie chciał jej wejśc z zozpaczy na kolanka :evil_lol: oczywiście zmiesciła mu się tam tylko głowa i 1 łapa :diabloti: Quote
sota36 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Kasiu - co sie stalo?????? Zagladam, by nacieszyc oczy, a tu taka wiadomosc!:placz: Quote
panienkabubu Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 sota36 napisał(a):Kasiu - co sie stalo?????? Zagladam, by nacieszyc oczy, a tu taka wiadomosc!:placz: Mała miała tak silne skurcze podczas cieczki, że dostała krwotoku i macica zmieniła swoje miejsce w brzusiu, wylazła na zewnątrz razem z całą pochwą i konieczna byla operacja. Niestety nie wiem, czy weterynarz włożył to do środka, czy ją wysterylizował, bo nie chciałam już męczyć właścicieli wczoraj (Aldona jest w 4 miesiącu ciąży), więc jak już wszystko się uspokoi, to na spokojnie o tym porozmawiamy. Piratka miała problemy z wybudzeniem się, niestety narkoza źle podziałała na skutek podniesionej adrenaliny, po cichu powiem, że odprawiałyśmy z koleżankami modły, by duszyczka malutkiej wróciła do ciała z powrotem i po 5 godzinach od zakończenia operacji mała w końcu się wybudziła. Nie wiem czy wierzyć w przekazywanie energii i w dobre duszki, ale po wczorajszym dniu i hektolitrach wylanych łez uwierzyłam. Wprawdzie Aldona pisała wieczorem, że łapki jeszcze się rozjeżdżają, ale najważniejsze jest to, że mała się wybudziła i żyje....... Quote
marymek Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 panienkabubu napisał(a):Mała miała tak silne skurcze podczas cieczki, że dostała krwotoku i macica zmieniła swoje miejsce w brzusiu, wylazła na zewnątrz razem z całą pochwą i konieczna byla operacja. Niestety nie wiem, czy weterynarz włożył to do środka, czy ją wysterylizował, bo nie chciałam już męczyć właścicieli wczoraj (Aldona jest w 4 miesiącu ciąży), więc jak już wszystko się uspokoi, to na spokojnie o tym porozmawiamy. Piratka miała problemy z wybudzeniem się, niestety narkoza źle podziałała na skutek podniesionej adrenaliny, po cichu powiem, że odprawiałyśmy z koleżankami modły, by duszyczka malutkiej wróciła do ciała z powrotem i po 5 godzinach od zakończenia operacji mała w końcu się wybudziła. Nie wiem czy wierzyć w przekazywanie energii i w dobre duszki, ale po wczorajszym dniu i hektolitrach wylanych łez uwierzyłam. Wprawdzie Aldona pisała wieczorem, że łapki jeszcze się rozjeżdżają, ale najważniejsze jest to, że mała się wybudziła i żyje....... Brzmi to poważnie. Mam nadzieję że jednak wszystko wróci do normy. Zdrówka! Quote
panienkabubu Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Ja też jestem dobrej myśli :loveu::loveu::loveu: Przynajmniej mają darmowe HBO :evil_lol: Uchhh....... Dobrze, że już po wszystkim..... No, a teraz dla przypomnienia Grosiu w wieku 2,5 tygodnia Grosiu 3 tygodniowa I Frania 3 tygodniowa Quote
sota36 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Kasia przekazywanie energii i modly dzialaja!!!! Quote
panienkabubu Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 sota36 napisał(a):Kasia przekazywanie energii i modly dzialaja!!!! Wiem, że działają :loveu: Już wiem.. Quote
panienkabubu Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Mam takie pytanie :cool3: Czy jesteście zainteresowani (Matusz:loveu::cool3:) zdjęciami z finałów z wystawy w Bytomiu, czy mam sobie darować? :cool3: SZCZERZE:cool3: Quote
malgooska Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 http://1.1.1.1/bmi/i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/51bfaba0.jpg http://1.1.1.1/bmi/i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/cf2c7848.jpg http://1.1.1.1/bmi/i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/51bfaba0.jpg :loveu::loveu::loveu: Biedna Piratka :shake: Mam nadzieję, że szybciutko dojdzie do zdrowia... Trzymam za nią kciuki :kciuki: Ja jestem zainteresowana zdjęciami z finałów i to baaaardzo... I mam jeszcze jedno malutkie pytanko... Nie orientujesz się może z której hodowli był ten borderek sprzed kilku stron?? Bo był boski :loveu: Quote
jamnicze Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Dawać zdjęcia z finałów :) ! A te Twoje szczeniaczki, to chyba to samo zdjęcie Ci sie wkleiło jako Groszek i jaki Frania ;) Quote
panienkabubu Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 malgooska napisał(a): Biedna Piratka :shake: Mam nadzieję, że szybciutko dojdzie do zdrowia... Trzymam za nią kciuki :kciuki: Ja też mam taką nadzieje :loveu: Ja jestem zainteresowana zdjęciami z finałów i to baaaardzo... I mam jeszcze jedno malutkie pytanko... Nie orientujesz się może z której hodowli był ten borderek sprzed kilku stron?? Bo był boski :loveu: Nie mam bladego pojęcia :mdleje: Tinka:) napisał(a):dawaj i nie marudź! No już już :cool3: Mam jeszcze świeże fotki Bena, Frani i Halszki, zorientowałam się, że mam aparat w telefonie :cool3: Słabej jakości, ale są :cool3: Później wstawię, najpierw wystawa w Bytomiu i finały: Quote
panienkabubu Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 jamnicze napisał(a):Dawać zdjęcia z finałów :) ! A te Twoje szczeniaczki, to chyba to samo zdjęcie Ci sie wkleiło jako Groszek i jaki Frania ;) u Ciebie w galerii? No właśnie chyba nie :cool3: Kolejne foteczki Piekny ten pudel! Quote
panienkabubu Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Ten psiak BOG grupy V II miejsce Pies faraona, przepiękny!!!! Quote
panienkabubu Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 PIĘKNY!!!! Zakochałam się w faraonach :loveu: pudło grupy V Quote
panienkabubu Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Tym dalmatyńczykiem także byłam zachwycona :loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Wybór BOG III Pan w kapeluszu straaaaasznie długo oceniał! Quote
panienkabubu Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Aż w końcu wybrał Westa, który potem i tak stanął na pudle BIS :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Jamniczek i kolejny i jeszcze jeden i jeszcze Matusz możesz poopisywać jakie to są:p Quote
panienkabubu Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 uffff uffffffff już niedużo:diabloti: Quote
panienkabubu Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Ta flatka BOG VIII - prześliczna Boston Terier (moja nowa miłosć) Quote
Recommended Posts