Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piratka ma się już na szczęście lepiej. Ale dreszcze mnie przechodzą jak o tym pomyślę.
Halszka chyba wybiła łapsko podczas kopania dołów, bo jej spuchło :p Byłam u weta, a on "zdjęcie + narkoza". Mówię "o nie". No i jedziemy na przeciwzapalnych po dokładnych oględzinach podono kości są całe :p
Macie jakieś sposoby na NIE KOPANIE dołów? Halszka kopie takie kilkumetrowe :evil_lol: Jak kiedyś nie zauważę, to zniknę buahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mam kilka fotek, chociaż widzę, że frekwencja u nas marna....
coś ....

z miłości....

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Labrador na BOG II? No comment :mdleje:
Mnie to wygląda na cane corso czy cuś ;-)

Znudzone psy - suuper :loveu: Nawet niezła ta jakość komórkowych zdjęć. A mój nie kopie dołów :multi: Tzn. tylko w czasie upałów, ale to i tak nie takie metrowe. :cool3:

Posted

marymek napisał(a):
Labrador na BOG II? No comment :mdleje:

Znudzone psy - suuper :loveu: Nawet niezła ta jakość komórkowych zdjęć. A mój nie kopie dołów :multi: Tzn. tylko w czasie upałów, ale to i tak nie takie metrowe. :cool3:

dopisałam że to nie ta grupa :razz: nie wiem czemu tego nie ma...:roll:

cc chyba jak mają ucięte ogony to całkowicie? :razz:

Posted

[quote name='Tinka:)']w życiu : P doberman na węższy pysk i jest bardziej smukły
obstawiam labradora :razz:

[quote name='marymek']Nie wiem, nie siedzę w CC ale ten pies najbardziej mi tą rasę przypomina. A labom przecież wcale ogonów się nie tnie. :p
Też w pierwszej chwili pomyślałam o labku jak spojrzałam na mordkę, potem rzut okiem na ogon i ciach - coś za krótki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ależ on się utytłał i najwyraźniej dobrze mu z tym :diabloti:
http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/887b5c8d.jpg

Posted

Wiiiiiitam :loveu:

[quote name='Tinka:)']w życiu : P doberman na węższy pysk i jest bardziej smukły
obstawiam labradora :razz:

To na pewno nie labrador, bo był wybór II grupy :cool3:

[quote name='marymek']Labrador na BOG II? No comment :mdleje:

No a Halszka tak kopała tak kopała, że wylądowała u weta z przestawioną łapą :eviltong: Na szczęście dziś już lepiej :)

[quote name='Tinka:)']dopisałam że to nie ta grupa :razz: nie wiem czemu tego nie ma...:roll:

cc chyba jak mają ucięte ogony to całkowicie? :razz:

No najwidoczniej nie :cool3:

[quote name='jamnicze']Ależ on się utytłał i najwyraźniej dobrze mu z tym :diabloti:
http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/887b5c8d.jpg

oj Ben to zawsze:loveu:

[quote name='Matusz']dobrryyyy :multi::loveu::multi:

A witaaam :loveu::loveu:

[quote name='infers1995']Lab to chyba też nie jest:roll:

Bo nie jest;)

[quote name='betty_labrador']to na pewno CC ;) nie musza miec zaraz przy tyłku ucinanego ogonka :)

Dokładnie :) To CC, który notabene był mega agresywny i moje suki (gdy stanął obok nich) były jeżami :cool3: