Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']Rzecz jasna pociągiem :evil_lol:
Nie wiem tylko czy to dobry pomysł bez przesiadki 12 h........[/quote]

Kasiu a może samochodem ale dwóch kierowców na zmianę. Ja już nad morze jechałam sama całą trasę, więc żadna nowość :cool3:

Posted

[quote name='panienkabubu']Rzecz jasna pociągiem :evil_lol:
Nie wiem tylko czy to dobry pomysł bez przesiadki 12 h........[/quote]
ja jechalam z Foxi z katowic na hel pociagiem 12h bez przesiadki,sucz przezyla bez problemu ;)i warto bylo bo to byly i moje i napewno jej najcudowniejsze wakacje w zyciu.

Posted

[quote name='eria']ja jechalam z Foxi z katowic na hel pociagiem 12h bez przesiadki,sucz przezyla bez problemu ;)i warto bylo bo to byly i moje i napewno jej najcudowniejsze wakacje w zyciu.[/quote]

Tak? No to przemyślę:evil_lol:

[quote name='Acctiually'][COLOR=blue]Ale uśmiech:loveu:[/COLOR]
[COLOR=blue][URL]http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/t_IMG_0661.jpg[/URL][/COLOR]
[/quote]

:loveu:

Posted

halo! :p
Ja tu tak szybko, przelotem!!!
Bardzo fajna fotka :loveu:
[url]http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/t_IMG_0575.jpg[/url]

Mocno pozdrawiam!!!

Posted

Hej Kasiu :loveu:
jestem wielką fanką Frani, ale narazie to tak w ogólności, a potem to będe wam kibicować na torze :loveu:
Niestety jutro nie dojade do Ostravy :-( Dzisiaj balujemy do białego rana, a jutro próby przed bierzmowaniem :placz: ([SIZE=1]swoją drogą miałam co do Ciebie pewne plany[/SIZE] ... :evil_lol:)

Trzymam mocno kciuki za dziewuszki, niech zaszaleją i pokażą się tak jak zawsze - czyli super :multi:
Jak będziesz miała wolną chwilkę to poślij mi esa jak wam poszło, powiadomię dogomaniaków :loveu:

Posted

[quote name='Acctiually'][COLOR=blue]Więcej uśmiechów:loveu:[/COLOR][/quote]

:loveu:

[quote name='alive']halo! :p
Ja tu tak szybko, przelotem!!!
Bardzo fajna fotka :loveu:
[URL]http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/t_IMG_0575.jpg[/URL]

Mocno pozdrawiam!!![/quote]

Cześć Mamusio :loveu::loveu:
Trochę Frania uciekła z kadru, ale jej szczęście na pysku widać, co? :loveu:
My również pozdrawiamy :loveu:

[quote name='marymek']Hej Kasiu :loveu:
jestem wielką fanką Frani, ale narazie to tak w ogólności, a potem to będe wam kibicować na torze :loveu:
Niestety jutro nie dojade do Ostravy :-( Dzisiaj balujemy do białego rana, a jutro próby przed bierzmowaniem :placz: ([SIZE=1]swoją drogą miałam co do Ciebie pewne plany[/SIZE] ... :evil_lol:)

Trzymam mocno kciuki za dziewuszki, niech zaszaleją i pokażą się tak jak zawsze - czyli super :multi:
Jak będziesz miała wolną chwilkę to poślij mi esa jak wam poszło, powiadomię dogomaniaków :loveu:[/quote]

Hej :loveu:
Szkoda, że nie dojedziesz do Ostrawy, Marcin będzie musiał wystawić Frankę :hmmmm: No zobaczymy jak to będzie, ona i tak szansy o rasę nie ma, ale wystąpić musi :cool3:
Jakie miałaś plany co do mnie hm? :hmmmm::evil_lol:

Chwilkę będę mieć na pewno, ale nasze sędziowanie zacznie się pewnie dopiero ok 13... No i co lepsza - SMS kosztuje 1,50zł:p a ja na koncie mam 0,19 gr :) Ale może Marcin mi pożyczy to dam Ci na pewno znać :loveu:

[quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]Trzymam kciuki za jutro !! i powodzenia ! :)[/B][/COLOR][/quote]

NIEdziękujemy :loveu:

[img]http://www.mojageneracja.pl/img/pl/emoticons/olaboga.gif[/img][img]http://www.mojageneracja.pl/img/pl/emoticons/olaboga.gif[/img][img]http://www.mojageneracja.pl/img/pl/emoticons/olaboga.gif[/img]
[B][SIZE=5]ALE STRES!!!![/SIZE][/B]

Posted

Miałam plany coby z Ciebie świadka na bierzmowanie uczynić, twoje łaski bernardynie spłynęły by na mnie :loveu: Ale nie wiedziałam jak tam u Ciebie z wiarą, poza tym za późno się skapnęłam no i lipa :shake: :evil_lol:

Nie stresuj się, będzie dobrze :loveu: Trzymam kciuki za Was i za Marcinowy debiut :multi: Jeszcze się wkręci i mnie etatu pozbawi :evil_lol:

Posted

[quote]Ekhm... To była smycz[/quote]
Szczegół ;)

Wyobrażam sobie tego sztresa :lol::lol: :kciuki:

[size=1]Powiedz mi, jak robisz przelew za wystawe to wpisujesz adres, miejscowość i kod odbiorcy? Czy bez tego kasa też pójdzie tam gdzie powinna? :eviltong:
Musze włapacić kase na ZKwP O/Łódź i się zastanawiam....Niby znalazłam na ich stronie adres no ale i tak chciałam się dowiedzieć ;)[/size]

Posted

Wpisuję ZKwP o/ ..., miejscowość i ulicę :)
W tytule wpisuję imię psa, rasę, klasę i właściciela :)
Lecę na imprezę rodzinną, a wieczorem kąpanko...

Marysia, moja wiara marnie :evil_lol: Widzisz, wolę wystawę :evil_lol:

Stres ogromny :mdleje: nienawidzę go!:evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']Pole namiotowe odpada :shake: Potrzebuję wannę i to OGROMNĄ :diabloti: Do wakacji jeszcze daleko, ale myślę intensywnie nad tą wystawą, jeszcze w Sopocie nie byłam :multi:
A co jak przyjadę z dwoma? A może trzema do towarzystwa? Albo jak już szczeniaki wtedy będą, to z całą ferajną? :diabloti::diabloti:[/quote]
Mi to nie przeszkadza:lol:, ale z noclegiem może faktycznie być ciężko :roll:

Posted

Boże jakie piękne psy cudne naprawde uwielbiam misiaki- szególnie takie co sapią i sie slini a:):):) wszystko wytrzymam- teraz obserwuje jedne temat z bernandynkia odebrana z interwencji - cudna jest ale widac ze zle traktowana i smutek wielki w oczach-- co innyego u twoich psiaków- nic tylko oglądac z radoscia:loveu:

Posted

Cześć Wam :loveu:
Już jesteśmy :loveu: Zjadłam obiadek i zasiadam!!! :)

Na początek informacja z wczoraj!!
[B]Tassu[/B], czyli [B]MY BEAUTIFUL Dreams Become A Reality FCI [/B] - [B]CAC & BEST OF BREED !!!!!!!!!!!!!!!![/B]
Niestety Mari nie ma zdjęć, ale to i tak OGROMNY SUKCES!!! Rzadko się zdarza, żeby młodzież wygrywała BOBa, w dodatku sędzia ze Szwecji!!!!!

A z dzisiaj....
Nie zabrałam telefonu Marcinowi, bo musiałam napisać do mamy i niestety limit wyczerpałam :eviltong: Ale pewnie odwiedzaliście nas, co i jak co i jak... To już się chwalę!!!! :multi:

[B]Halszka, [/B]czyli [B]HALSZKA Dar Świętego Bernarda FCI [/B](gdyby ktoś z Was zapomniał :evil_lol:) - ocena doskonała, pierwsze miejsce, wniosek CAC !!! :multi::multi:
[B]Frania,[/B] czyli [B]MY LOVELY Dreams Become A Reality FCI[/B] (musi być :cool3:) - ocena doskonała, pierwsze miejsce, wniosek CAJC rozpoczynający Mlodzieżowego Championa Czech Franciszki, Najlepszy Junior w Rasie..
No i zostaliśmy na finale. No bo czemu nie.
I wybiegałyśmy:

[B][SIZE=6][COLOR=red]BIS JUNIOR (SUCZKI) - III MIEJSCE!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=6][/SIZE][/B]
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

fotki później :)
Mamy piękny puchar, medale, karmę :multi: i jeszcze na finale dostałyśmy kwiatka :) Znaczy ja dostałam, Frania polizała i zwątpiła ;) Piękny żółty gerber....:loveu:

MOJE MEDALISTKI:multi:

Posted

[SIZE=3]Wiedziałam!!! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

[SIZE=2]Gratuluję!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

I też byliście na zewnątrz?
[/SIZE][/SIZE]