panienkabubu Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 My tak, ale psie pęcherze? To zbyt daleka przyszłość jak na razie :cool3: Ale będę pamiętać :cool3: Nie powinnaś spać? :cool3: Quote
Doginka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Kasiu dodaj szczonki do www stronki:diabloti:;) Quote
pokoik1 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='panienkabubu']Rzecz jasna pociągiem :evil_lol: Nie wiem tylko czy to dobry pomysł bez przesiadki 12 h........[/quote] Kasiu a może samochodem ale dwóch kierowców na zmianę. Ja już nad morze jechałam sama całą trasę, więc żadna nowość :cool3: Quote
eria Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='panienkabubu']Rzecz jasna pociągiem :evil_lol: Nie wiem tylko czy to dobry pomysł bez przesiadki 12 h........[/quote] ja jechalam z Foxi z katowic na hel pociagiem 12h bez przesiadki,sucz przezyla bez problemu ;)i warto bylo bo to byly i moje i napewno jej najcudowniejsze wakacje w zyciu. Quote
Tepes Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [COLOR=Blue]Ale uśmiech:loveu: [url]http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/t_IMG_0661.jpg[/url] [/COLOR] Quote
panienkabubu Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='eria']ja jechalam z Foxi z katowic na hel pociagiem 12h bez przesiadki,sucz przezyla bez problemu ;)i warto bylo bo to byly i moje i napewno jej najcudowniejsze wakacje w zyciu.[/quote] Tak? No to przemyślę:evil_lol: [quote name='Acctiually'][COLOR=blue]Ale uśmiech:loveu:[/COLOR] [COLOR=blue][URL]http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/t_IMG_0661.jpg[/URL][/COLOR] [/quote] :loveu: Quote
alive Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 halo! :p Ja tu tak szybko, przelotem!!! Bardzo fajna fotka :loveu: [url]http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/t_IMG_0575.jpg[/url] Mocno pozdrawiam!!! Quote
marymek Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Hej Kasiu :loveu: jestem wielką fanką Frani, ale narazie to tak w ogólności, a potem to będe wam kibicować na torze :loveu: Niestety jutro nie dojade do Ostravy :-( Dzisiaj balujemy do białego rana, a jutro próby przed bierzmowaniem :placz: ([SIZE=1]swoją drogą miałam co do Ciebie pewne plany[/SIZE] ... :evil_lol:) Trzymam mocno kciuki za dziewuszki, niech zaszaleją i pokażą się tak jak zawsze - czyli super :multi: Jak będziesz miała wolną chwilkę to poślij mi esa jak wam poszło, powiadomię dogomaniaków :loveu: Quote
Matusz Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [COLOR=Navy][B]Trzymam kciuki za jutro !! i powodzenia ! :)[/B][/COLOR] Quote
panienkabubu Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=blue]Więcej uśmiechów:loveu:[/COLOR][/quote] :loveu: [quote name='alive']halo! :p Ja tu tak szybko, przelotem!!! Bardzo fajna fotka :loveu: [URL]http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/t_IMG_0575.jpg[/URL] Mocno pozdrawiam!!![/quote] Cześć Mamusio :loveu::loveu: Trochę Frania uciekła z kadru, ale jej szczęście na pysku widać, co? :loveu: My również pozdrawiamy :loveu: [quote name='marymek']Hej Kasiu :loveu: jestem wielką fanką Frani, ale narazie to tak w ogólności, a potem to będe wam kibicować na torze :loveu: Niestety jutro nie dojade do Ostravy :-( Dzisiaj balujemy do białego rana, a jutro próby przed bierzmowaniem :placz: ([SIZE=1]swoją drogą miałam co do Ciebie pewne plany[/SIZE] ... :evil_lol:) Trzymam mocno kciuki za dziewuszki, niech zaszaleją i pokażą się tak jak zawsze - czyli super :multi: Jak będziesz miała wolną chwilkę to poślij mi esa jak wam poszło, powiadomię dogomaniaków :loveu:[/quote] Hej :loveu: Szkoda, że nie dojedziesz do Ostrawy, Marcin będzie musiał wystawić Frankę :hmmmm: No zobaczymy jak to będzie, ona i tak szansy o rasę nie ma, ale wystąpić musi :cool3: Jakie miałaś plany co do mnie hm? :hmmmm::evil_lol: Chwilkę będę mieć na pewno, ale nasze sędziowanie zacznie się pewnie dopiero ok 13... No i co lepsza - SMS kosztuje 1,50zł:p a ja na koncie mam 0,19 gr :) Ale może Marcin mi pożyczy to dam Ci na pewno znać :loveu: [quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]Trzymam kciuki za jutro !! i powodzenia ! :)[/B][/COLOR][/quote] NIEdziękujemy :loveu: [img]http://www.mojageneracja.pl/img/pl/emoticons/olaboga.gif[/img][img]http://www.mojageneracja.pl/img/pl/emoticons/olaboga.gif[/img][img]http://www.mojageneracja.pl/img/pl/emoticons/olaboga.gif[/img] [B][SIZE=5]ALE STRES!!!![/SIZE][/B] Quote
marymek Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Miałam plany coby z Ciebie świadka na bierzmowanie uczynić, twoje łaski bernardynie spłynęły by na mnie :loveu: Ale nie wiedziałam jak tam u Ciebie z wiarą, poza tym za późno się skapnęłam no i lipa :shake: :evil_lol: Nie stresuj się, będzie dobrze :loveu: Trzymam kciuki za Was i za Marcinowy debiut :multi: Jeszcze się wkręci i mnie etatu pozbawi :evil_lol: Quote
anetta Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote]Ekhm... To była smycz[/quote] Szczegół ;) Wyobrażam sobie tego sztresa :lol::lol: :kciuki: [size=1]Powiedz mi, jak robisz przelew za wystawe to wpisujesz adres, miejscowość i kod odbiorcy? Czy bez tego kasa też pójdzie tam gdzie powinna? :eviltong: Musze włapacić kase na ZKwP O/Łódź i się zastanawiam....Niby znalazłam na ich stronie adres no ale i tak chciałam się dowiedzieć ;)[/size] Quote
panienkabubu Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Wpisuję ZKwP o/ ..., miejscowość i ulicę :) W tytule wpisuję imię psa, rasę, klasę i właściciela :) Lecę na imprezę rodzinną, a wieczorem kąpanko... Marysia, moja wiara marnie :evil_lol: Widzisz, wolę wystawę :evil_lol: Stres ogromny :mdleje: nienawidzę go!:evil_lol: Quote
anetta Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Dzięki:) Mam nadzieję że będzie ok z przelewem. Quote
jamnicze Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='panienkabubu']Pole namiotowe odpada :shake: Potrzebuję wannę i to OGROMNĄ :diabloti: Do wakacji jeszcze daleko, ale myślę intensywnie nad tą wystawą, jeszcze w Sopocie nie byłam :multi: A co jak przyjadę z dwoma? A może trzema do towarzystwa? Albo jak już szczeniaki wtedy będą, to z całą ferajną? :diabloti::diabloti:[/quote] Mi to nie przeszkadza:lol:, ale z noclegiem może faktycznie być ciężko :roll: Quote
Basia i Barni Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Boże jakie piękne psy cudne naprawde uwielbiam misiaki- szególnie takie co sapią i sie slini a:):):) wszystko wytrzymam- teraz obserwuje jedne temat z bernandynkia odebrana z interwencji - cudna jest ale widac ze zle traktowana i smutek wielki w oczach-- co innyego u twoich psiaków- nic tylko oglądac z radoscia:loveu: Quote
panienkabubu Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Za godzinkę wyjeżdżamy!! :multi: Tak więc prosimy o kciuczki :cool3: Quote
Matusz Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [COLOR=Navy][B]jeszcze raz powodzenia !! :)[/B][/COLOR] Quote
marymek Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Trzymam kciuki :multi: Zabierz Marcinowi telefon i napisz jak wam poszło :loveu: Quote
aleb Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Pewnie już po :) Mówcie jak wam poszło :loveu: Może wam się poszczęściło? ;) Quote
panienkabubu Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Cześć Wam :loveu: Już jesteśmy :loveu: Zjadłam obiadek i zasiadam!!! :) Na początek informacja z wczoraj!! [B]Tassu[/B], czyli [B]MY BEAUTIFUL Dreams Become A Reality FCI [/B] - [B]CAC & BEST OF BREED !!!!!!!!!!!!!!!![/B] Niestety Mari nie ma zdjęć, ale to i tak OGROMNY SUKCES!!! Rzadko się zdarza, żeby młodzież wygrywała BOBa, w dodatku sędzia ze Szwecji!!!!! A z dzisiaj.... Nie zabrałam telefonu Marcinowi, bo musiałam napisać do mamy i niestety limit wyczerpałam :eviltong: Ale pewnie odwiedzaliście nas, co i jak co i jak... To już się chwalę!!!! :multi: [B]Halszka, [/B]czyli [B]HALSZKA Dar Świętego Bernarda FCI [/B](gdyby ktoś z Was zapomniał :evil_lol:) - ocena doskonała, pierwsze miejsce, wniosek CAC !!! :multi::multi: [B]Frania,[/B] czyli [B]MY LOVELY Dreams Become A Reality FCI[/B] (musi być :cool3:) - ocena doskonała, pierwsze miejsce, wniosek CAJC rozpoczynający Mlodzieżowego Championa Czech Franciszki, Najlepszy Junior w Rasie.. No i zostaliśmy na finale. No bo czemu nie. I wybiegałyśmy: [B][SIZE=6][COLOR=red]BIS JUNIOR (SUCZKI) - III MIEJSCE!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=6][/SIZE][/B] :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: fotki później :) Mamy piękny puchar, medale, karmę :multi: i jeszcze na finale dostałyśmy kwiatka :) Znaczy ja dostałam, Frania polizała i zwątpiła ;) Piękny żółty gerber....:loveu: MOJE MEDALISTKI:multi: Quote
aleb Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [SIZE=3]Wiedziałam!!! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: [SIZE=2]Gratuluję!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: I też byliście na zewnątrz? [/SIZE][/SIZE] Quote
Recommended Posts