Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nie.. :angryy:
Ona od początku znała dobrą odpowiedź.. Jestem ciekawa dlaczego nie chciała takiej kasy. Może skromna jest i nie chciała jako pierwsza wygrać miliona? Teraz to możemy sobie gdybać.. :(

Posted

ja bym też zrezygnowała... nie miałam pojęcia o orężu Artemidy:roll: dopiero jak w czasie reklam sprawdziłam se szybko w necie to postawiłam na Legolasa,bo on też miał łuk

Posted

Coś w stylu:
"Kto posługuje się tym samym orężęm co Artemida?".
Najpierw dziewczyna wykorzystała publiczność, a potem pół na pół. Zostały odpowiedzi Zorro i Legolas. (publika 44% na Legolasa, a 22% na Zorro).

Posted

basia bonnie napisał(a):
może bała się, że jak wygra milion, to ją okradną?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kasiu, czy fotki z ringu z Tobą i Franią wstawić tu, czy wysłać Ci na PW? :)

Wyślij mi proszę na PW najpierw :loveu:

Też jestem zła, że nie wygrała, myślę, że stchórzyła, albo jej kazali i poza programem dorzucili coś do tych 500 tys :evil_lol:

Idę do kina na Nie Kłam Kochanie, paaaaa!:evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):

2 razy? A te, które zostaną na dworze, to z kim zostawisz? :evil_lol:

z ich mamą! nie moje szczeniory, nie mój problem : P
panienkabubu napisał(a):

Swoją drogą Halszeczka znowu przytyła :multi: A jeszcze niedawno słyszałam, że to niemożliwe :watpliwy:

jesoooo : O

ile waży? :evil_lol:

Posted

Nie wiem, pewnie ponad 70 :evil_lol:

Ale dzisiaj doszłam do wniosku, ze taka jej waga jest idealna :loveu: I tak zostanie :) Oby się tylko udało :hmmmm:

Dobra idę do kina, w nocy się odezwę :evil_lol:

Baj :]

Posted

panienkabubu napisał(a):
Nie wiem, pewnie ponad 70 :evil_lol:

Ale dzisiaj doszłam do wniosku, ze taka jej waga jest idealna :loveu: I tak zostanie :) Oby się tylko udało :hmmmm:

: O
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
chyba jednak wolę moje 9kg ADHD :loveu::loveu:

Posted

Echhhhh .........
Wróciłam z "Nie kłam kochanie"....
Człowiek to marzy o takiej miłości z dużego ekranu..........

Mam kilka fotek na dobranoc.... I uciekam szlochać w poduszkę....... :placz:

Posted

[quote name='panienkabubu']Przeglądając artykuły na animalii przeczytałam o Goldenie, który pobił rekord w ilości trzymanych piłek tenisowych w pysku......

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
Nie mogę zacytować wszystkich fotek, to pozachwycam się w ciszy:loveu::loveu::loveu:Ale ten piesek jest niesamowity:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
[quote name='eria']ja bym też zrezygnowała... nie miałam pojęcia o orężu Artemidy:roll: dopiero jak w czasie reklam sprawdziłam se szybko w necie to postawiłam na Legolasa,bo on też miał łuk
Ja wiedziałam, bo mitologia to moje hobby - Artemida - bogini łowów kalidońskich doskonale strzelała z łuku:cool3: - Ta dziewczyna chyba do szkoły nie chodziła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kasiu doskonałe fotki, a trąbka przebija wszystkie i te w brzózkach też super - chyba sobie dokupię do kompletu taki aparacik jak Twój:razz::razz::razz:

Posted

[quote name='Doginka']Nie mogę zacytować wszystkich fotek, to pozachwycam się w ciszy:loveu::loveu::loveu:Ale ten piesek jest niesamowity:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Świetny nie??? :evil_lol:
Ciekawe jak on to zrobił :hmmmm:

[quote name='Doginka']
Ja wiedziałam, bo mitologia to moje hobby - Artemida - bogini łowów kalidońskich doskonale strzelała z łuku:cool3: - Ta dziewczyna chyba do szkoły nie chodziła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja chodziłam, a nie pamiętałam :eviltong:

[quote name='Doginka']
Kasiu doskonałe fotki, a trąbka przebija wszystkie i te w brzózkach też super - chyba sobie dokupię do kompletu taki aparacik jak Twój:razz::razz::razz:

Jestem przekonana, że Twoim aparatem da się zrobić jeszcze lepsze fotki :cool3:
Ps. jaki masz? :eviltong:

[quote name='marymek']http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/t_IMG_0366.jpg
Kocham tą mordule pomarszczoną, te fafle, śliny ... :loveu::loveu:

Ja się wybieram do kina na "oko" :cool3:

Noooooo Halszce ostatnio przybyło ŚLIN, co mnie... zadziwia :crazyeye::loveu:

Na oko???? :nerwy::nerwy::scared::scared:
słyszałam, że to największy film grozy od kilku lat :mdleje:

Posted

marymek napisał(a):
Właśnie dlatego chce na "oko" jechać :evil_lol: Uwielbiam takie filmy :loveu:
Halszce ślin przybywa powiadasz? Suuuper :mdleje:

Tak?? :mdleje:
Ja wczoraj byłam na Nie Kłam Kochanie, seans na 22:00. Reklamowane były SAME filmy grozy, jakieś horrory, thrillery, bóg wie co jeszcze :mdleje:
Po prostu odpadłam jak to zobaczyłam, mimo, że w kinie jest ciemno nawet o 11:00 rano, ale jakbym miała obejrzeć któryś z tych filmów i później wyjść na dwór już po ciemku, to chyba umarłabym ze strachu :mdleje:

Posted

Foteczki :)

Sesja Franiek, Marcin i niechcąca robić sobie zdjęć Halszka :cool3:

Halszka tutaj kieruje się za Marcina, co by na fotce sie nie znalazła

Tu już prawie jej nie ma

No i jej nie widać :evil_lol: cwaniara :evil_lol:

Ale na siłę trzeba psa przyciągnąć :cool3:

Który zbyt chętny nie jest:evil_lol: