eria Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 jakie sznaucery pytasz - olbrzymiasteeeeee !!!!!! :loveu::multi::multi: i niufy też:loveu::loveu::multi: dzięki Kasiu !!! :loveu: Quote
panienkabubu Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Sznaucery olbrzymy? Zerkam na plan ....... ............ ............ ............ ............ ............ fiu fiu aż o 14:05 planowane sędziowanie, także na pewno coś cykniemy, sztuk ok. 18 Quote
Doginka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='panienkabubu']O tej porze to my już spimy:) Ale za to dzisiaj.... Mamy wyzwanie! Przygotowanie psów do wystawy, a za oknem deszcz, mżawka, mokro, brudno, zimno, :mdleje: po prostu będzie powtórka z rozrywki z Olomouca i wtedy to się pochlastam! Proszę trzymać kciuki, bo do przygotowania są bernardyny, sztuk 2 :evil_lol: Już trzymam:bigok::bigok: [quote name='panienkabubu']Ha! kochana! To wyobraź sobie kąpiel moich psów, które muszą wystać cały czas, nie mogą usiąść, a mnie nagli czas, bo im dłużej stoją, tym szybciej chcą usiąść :cool3: Potem otrzepywanie, masa sierści, suszenie, w dodatku - ciągłe schylanie się, ostatnio klęczałam przed nimi jak je kąpałam :evil_lol: I ktoś mi powie, że jestem normalna, katuję się dla 2 minut na ringu :evil_lol: Ale będzie fotek :loveu: Współczuję - mi przygotowanie obydwu sznupów zajmuje 1i 1/2 godzinki z poślizgem do 2 godzin:diabloti: Kasiu, a uda Ci się ufocić sznaucery mini czarno-srebrne? Quote
panienkabubu Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Tak, myślę, że tak, będą obok mnie :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Trzymam kciuki za efektowne przygotowanie Dziewczyn do wystawy :loveu: Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko temu, żebym Was jutro mogła na wystawie jutro jakoś zaczepic? :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 panienkabubu napisał(a):ciaciata?????? po polsku proszę :evil_lol: nie ciaciata :diabloti: tylko CICIATA :diabloti: czyli ta bardziej owlosiona czyli jak sie nie myle to Piratka ;-) hihihihihihihihihihihihi Quote
panienkabubu Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 z chęcią się zapoznamy, ale dopiero po 11;) Wcześniej będziemy nerwowe hehe PROSIMY O KCIUKI!!!!!!!! Wstaję o 2:45! Dobranoc;) Quote
Doginka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 To ja już trzymam:bigok::bigok::bigok::bigok::p Quote
marymek Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ja trochę spóźniona, ale kciuki trzymałam cały dzień :loveu: Quote
panienkabubu Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 W końcu dogomania zadziałała :multi: Wróciłyśmy z Rzeszowa z pięknymi wynikami, Halszka powaliła mnie na kolana (kto był ten widział, że po ogłoszeniu miejsc w klasie aż padłam na kolana) - potem na porównaniu także... Nareszcie suka jest przygotowana do wystaw i zdobywa to, co powinna już dawno temu skończyć, cieszy mnie to bardzo, że w końcu mogę ją pokazać z tej doskonałej strony. Tak więc podsumowując sobotnie wydarzenie: HALSZKA Dar Świętego Bernarda FCI - kl. otwarta: CWC, CACIB, NDSwR [SIZE=2](pokonałyśmy 6 suk :loveu:) tym samym brakuje nam jednego CWC z krajowej wystawy do zakończenia Championatu Polski i rozpoczęłyśmy Interchampionat !!! MY LOVELY Dreams Become A Reality FCI - kl. szczeniąt: wybitnie obiecująca, BOB PUPPY :loveu: Fotek mam mnóstwo, również niufki dla erii :loveu: Sznaucerów nie zrobiłam, bo miałam tak podniesione ciśnienie ze względu na Halszkę, że nie myślałam o tym przepraszam :oops: A niufki były akurat na naszym ringu, dlatego miałam okazję je obcykać :oops: Tzn. fotki robił mój Marcin no :) Quote
zuzolandia Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 NOOO KASKA!!!! GRATULUJEMY!!!! POKAZAŁY SIE DZIEWCZYNY !!!!! BRAVOOOOOOO!!! POKA FOTYYYY! Quote
panienkabubu Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Wrzucę ale jak nadrobię zaległości dogomaniowe :cool3: Quote
panienkabubu Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Wrzucam chaotycznie, jestem zbyt zmęczona, zeby je porządkować.. Quote
panienkabubu Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Konkurencja Halszki, jedna z dwóch suk w klasie (tzn. my +2) Quote
ariss Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 :multi::multi::multi:GRATULACJE:multi::multi::multi: Quote
marymek Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 GRATKI :multi::multi::multi: Ja już dawno poczytałam o tym Rzeszowie na stonce waszej :loveu: Daj kolejne zdjęcia :loveu: Quote
panienkabubu Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='g_o_n_i_a']Gratulacje :multi: [quote name='gassira']:multi::multi::multi:GRATULACJE:multi::multi::multi: [quote name='marymek']GRATKI :multi::multi::multi: Ja już dawno poczytałam o tym Rzeszowie na stonce waszej :loveu: Daj kolejne zdjęcia :loveu: Dziękuję Wam :loveu: Fotki będą, ale niebawem :loveu: Quote
panienkabubu Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Niufki speszjal for Ania :loveu: Quote
Recommended Posts