panienkabubu Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 I dwa dni przed porodem z ogromnymi boleściami. Teraz już wiem KTO tak kopał :cool3: Quote
panienkabubu Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Za to po porodzie jest taka chuda (w porównaniu do stanu przed-porodem), że nie mogę na nią patrzeć :evil_lol: Ale podobno jeszcze jest za gruba (w porównaniu do stanu kondycyjnego wystawowo) hehe. Ja nie mogę mieć sportowych, chudych psów ;) Niestety nie potrafię ;) Quote
asiunia Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Gratulacje!Dużo zdówka dla maluszków i Novinki:loveu: Quote
panienkabubu Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 asiunia napisał(a):Gratulacje!Dużo zdówka dla maluszków i Novinki:loveu: dziekujemy :loveu::loveu: Quote
Doginka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Dzielna z Nufki mamusia:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 daj znać jak już będzie można maluchi wywąchać :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='panienkabubu']Byłam wczoraj z Franią i Gunnerem w Ostrawie na wystawie Krajskiej :) Oba psiaki wróciły z nowym tytułem "Krajski Vitez" czyli Regionalny Zwycięzca Czech :) Uwielbiam tą wystawę, świetny teren i przyjemni ludzie:) Brawo!!! [quote name='panienkabubu']Dołączamy do Państwa z dwiema dorodnymi dziewczynkami i dwoma pięknymi chłopczykami :) Nadal uwierzyć nie mogę, ale tak - to prawda! Nasza Novinka została mamusią :) Gratulowałam już w temacie "Porodówka", ale tutaj tez powinnam.:lol: Śliczne maleństwa, gratuluję Novince. I podziękuj gorąco pokoik1. Niech cudaczki zdrowo rosną. Pzdr. Quote
panienkabubu Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Asiaczku - i tutaj dziękujemy ślicznie :loveu: Mam już imiona dla 3 szczeniaczków. Pierwszy chłopiec IVO, drugi chłopiec INTER (niech mu wróży dobrą przyszłość), dziewczynka IXIE, a druga dziewczynka bezimienna :evil_lol: Ale chyba będzie "I ZNOWU URODZIŁA MI SIĘ FRANCA" :) hahaha. to tak w nawiązaniu do jej charakteru i starszej bernardyniej cioci ;) Quote
asiunia Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='panienkabubu']Asiaczku - i tutaj dziękujemy ślicznie :loveu: Mam już imiona dla 3 szczeniaczków. Pierwszy chłopiec IVO, drugi chłopiec INTER (niech mu wróży dobrą przyszłość), dziewczynka IXIE, a druga dziewczynka bezimienna :evil_lol: Ale chyba będzie "I ZNOWU URODZIŁA MI SIĘ FRANCA" :) hahaha. to tak w nawiązaniu do jej charakteru i starszej bernardyniej cioci ;) ha..w końcu imię powinno odzwierciedlać charakter psiaka:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 asiunia - nooo :evil_lol::evil_lol: Prawdziwa Franca ma rodowodowo MY LOVELY - ale z tego LOVELY to w niej nic :evil_lol: Poza tym, tata podsunął mi pomysł z imieniem dla chłopca - IDOL. Nooooo i teraz się waham. Chyba zacznę robić głosowanie :cool3: Jeszcze na n-k podsunięto mi INEZ dla dziewczynki. Co wy na czarną INEZ? :loveu: Weźmiecie udział w głosowaniu na imionka dla chłopczyków? IVO, IDOL, INTER - które usuwamy? :cool3: Quote
panienkabubu Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 No................ i klops. A IVO tak mi się podobał. Może ktoś z Was jest za IVO? ;) No nie wierzę, że nikt nas nie podgląda i nie może się wypowiedzieć ;) Quote
anetta Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 O Jeżu, Nówka mamusią! Gratuluje :klacz::klacz: Niech zdrowo rosną :loveu: Mi się podoba IVO :loveu: Quote
panienkabubu Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Tata nalega na IDOLa :cool3: Ghhhh...... Potrzebuję jeszcze jednego pieska hihihihi. Quote
panienkabubu Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Dzisiaj robiłam sesję chłopakom ;-) Nr 1 - IDOL Nr 2 - INTER I wspólnie Quote
Asiaczek Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 panienkabubu napisał(a): Poza tym, tata podsunął mi pomysł z imieniem dla chłopca - IDOL. Nooooo i teraz się waham. Chyba zacznę robić głosowanie :cool3: Jeszcze na n-k podsunięto mi INEZ dla dziewczynki. Co wy na czarną INEZ? :loveu: Weźmiecie udział w głosowaniu na imionka dla chłopczyków? IVO, IDOL, INTER - które usuwamy? :cool3: Ja bym usunęła IDOL - oklepane... Zostawiłabym IVO i INTER. Pzdr. Quote
sota36 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Proponuje usunac Intera, bo: taka lanserka mu nie jest potrzeba sam lekkim leszczem ten tytul zdobedzie! Quote
sota36 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 IVO zarabiste!!! ps. funkcja edytuj mi nie dziala:( Quote
panienkabubu Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 sota36 napisał(a):Proponuje usunac Intera, bo: taka lanserka mu nie jest potrzeba sam lekkim leszczem ten tytul zdobedzie! A jak nie? To przynajmniej imię mu to wynagrodzi :evil_lol::evil_lol::eviltong: OJ - zobaczymy :evil_lol: Przyjdą ciotki, pooglądają, pomyślą wspólnie i na pewno Novinkowe dzieci będą mieć piękne imionka :loveu: Ktoś z Was się orientuje, czy w imionach można używać "!" ? Quote
Asiaczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 IDOL - NIE! Zdecydowanie NIE...:lol: Pzdr. Quote
Iza. Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Asiaczek napisał(a):IDOL - NIE! Zdecydowanie NIE...:lol: Pzdr. dokladnie tak :cool3: A poza tym to gratulacje:loveu::loveu:, bo chyba jeszcze nie gratulowalam maluchow :eviltong: Quote
jamnicze Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 panienkabubu napisał(a):Dołączamy do Państwa z dwiema dorodnymi dziewczynkami i dwoma pięknymi chłopczykami :) Nadal uwierzyć nie mogę, ale tak - to prawda! Nasza Novinka została mamusią :) :multi::multi: Super gratulacje na mamuśki :loveu:, niech dzieciaczki zdrowo rosną :loveu: Mi się podoba IDOL i INTER, a ten drugi chłopak w ogóle mi się bardzo podoba i chcę zostać jego chrzestną :p (może by jakiś trafił do 3miasta :lol:) A tatusiek faktycznie jakiś mikry :evil_lol: Quote
Agappe Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 gratulacje dla babci ;) :multi::multi::multi: a może INCOGNITO :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja bym zostawiła IVO.. odnosnie IDOLa i INTERa nie mam zdania a odnośnie panienki... INEZ jakoś źle mi sie kojarzy, za to z iminopodobnych podoba mi się INKA:loveu:, a z normalny słów może IDEA, IKONA (chociaż to dużo mniej), ILUZJA:roll:, INTRYGA Quote
Recommended Posts