Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A jestesmy, jestesmy ;)

My nie potrzebujemy chusteczek, tylko akurat mialam wyjsciowy sweter, ktorego Ben tak jakby nie mogl mi wybrudzic :evil_lol: :evil_lol:
a poza tym to chodzimy jak zule zawsze ubrani, upaćkane spodnie, uślinione, ubrudzony polarek ;-) heheheh

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia'] ... posyłam Wam troszku Halembskiej jesieni ;-)

witam,ja coprawda nie Kasia...ale chciałam tylko dodać,że mam sentyment do HALEMBY :p mialam tam fajnego kumpla z którym sie spotkałam po 10 latach i jest taki fajny nadal bo nic sie nie zmienił :cool3: :p pozdrawiam kolegę :cool3:

Posted

Jestem, jestem, tylko troche mnie przytłoczyła zmiana czasu, nie umiem się jakoś przestawić i wcześnie zasypiam..
W dodatku zaczęłam nosić okulary i strasznie źle się czuję, bo mam takie jakieś dziwne szkła..
Och szkoda gadać..
Ben za kilka dni ma 3 latka, pewnie będzie jakaś imprezka, ciasteczka, spacerek.. :)

Ania ! :razz:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Jestem, jestem, tylko troche mnie przytłoczyła zmiana czasu, nie umiem się jakoś przestawić i wcześnie zasypiam..
W dodatku zaczęłam nosić okulary i strasznie źle się czuję, bo mam takie jakieś dziwne szkła..
Och szkoda gadać..
Ben za kilka dni ma 3 latka, pewnie będzie jakaś imprezka, ciasteczka, spacerek.. :)

Ania ! :razz:

Ło matko się latka psinie posypały :evil_lol:

Ja tez siedzę teraz jakby mnie ktoś zdzielił. Chyba zaraz pójdę spać :shake:

Jakie dziwne szkła? :roll:

Posted

Witam, witam, witam ;-)

Szkła nazywają się cylindryczne, cokolwiek to znaczy, jednak okulistka poinformowała mnie, że przez 2 tygodnie mogę mieć wrażenie, jakby ziemia mi się ruszała i niestety tak się dzieje :( najgorzej podczas jazdy samochodem, ale po mału się przyzwyczajam i lepiej zaczynam widzieć..

Major miał wczoraj 1sze urodzinki, dostał ode mnie i od TZta zabawkę którą miał nie zniszczyć nawet rottek, a Major zniszczył ja po pół godzinie :diabloti: No i po zabawce ;) Nawet nie zdążyłam jej uwiecznić aparatem :diabloti:

Ben za to za kilka dni ma 3cie urodzinki, muszę mu też coś kupić, szkoda, że on nie umie się bawić zabawkami :( Myślałam nad jakąś dużą kością.. :hmmmm:

Znalazłam jeszcze trochę zdjęć na dysku z ostatniego spacerku z Gają :)

Ben pozycja wystawowa ;-)

Madzia: Kasia tylko rób tak, żeby mnie nei było widać
Kasia: tak, tak, Madziu, nie widac Cię :evil_lol:

cziiiiiiizzzzzzzzzz

Zabawy czubków

Ben na zlocistym dywanie :loveu:

Ben: DOGOnie Cie!!!!

Ben: no i gdzie ona poleciala?

No i jest;)

Posted

Ania-k napisał(a):
piękne...booooskie zdjęcie........:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

pozwalam wziasc sobie na tapete :razz:

alive napisał(a):
wszystkie jesienne zdjęcia są śliczne!!!! :loveu:

dziekujemy :oops:

Posted

A ja byłam dzisiaj z Majorem i z siostrą i jej mężem na spacerku ;-) bo na uczelni juz do konca tygodnia mamy wolne, wiec korzystam ;) no i oczywiscie mamy zdjecia... :)

Major na zjezdzalni ;)

No i wychodzimy pod górkę

Posted

Cześć ludziska :)

Śniliście mi się dzisiaj - tzn. Ty, Ben, Madga i Gajka. Ale uciekayście przede mną i nie chciałyście pogadać :-( I smutno mi było... :-(
;)
[quote name='panienkabubu']

Ale mam malutkie ząbki

Kasiu, jesienna sesja wyszła Ci rewelacyjna! Pięknie Benio wygląda w tych kolorkach :loveu:
Całuski w fafluski :lol:

Posted

Ale śliniol :crazyeye:
Ale łańcuch :crazyeye:
Ale sznur :crazyeye:

przepraszam, że się tak wybałuszam ale ja nie zwyczajna ja nie widziała nigdy takiego dużego piesa :lol:

Posted

Mam jeszcze Majora ;)
Jolu, ten plac zabaw jest zaraz u mnie za oknem, tak wiec zapraszamy :)

Latajacy Major ;)

mam jeszcze troche zdjec, ale siedze u siostry na laptopie i ona tu ma bezprzewodowy internet ktory chodzi gorzej niz modem:(

a jakie wczoraj mielismy pyyyyyyyyszne szaszlyczki :) mam zdjecia, ale nie wiem czy robic wam smaka ;)

Posted

[quote name='panienkabubu']

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o k*u*r*d*e*l*e*b*e*l*e :crazyeye: :crazyeye: buahahahah komiczne !!! dawaj Madzi fote-dawno jej nie widziałam :placz: :-(