Klaudus__ Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Zuzia została znaleziona skulona, przy temperaturze poniżej - 20 stopni. Ma około pół roku. Jest czystym pieskiem. Długo trwało zanim mała 'odtajała'. Nikt Jej nie szuka. Są plakaciki w lecznicach,że została znaleziona... Biedne,małe psie dziecko... Pilnie potrzebny jest tymczas, moja amstaffka ostatnio zrobiła się strasznie zazdrosna i nie toleruje innych 'obcych' psów... Poza tym mała przy takiej szczekającej bandzie jest zestresowana... Jeżel ktoś mógłby pomóc w ogłoszeniach byłabym bardzo wdzięczna... Oto Zuzia... A oto namiary na mnie: Klaudia: tel: 785 549 189 mail: [email protected] Quote
Ingrid44 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Jakie sliczne malenstwo. To niesamowite ze ktos mogl ja wyrzucic :( :( :( Quote
zerduszko Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Klaudia, plisss więcej zdjeć :) Lepszych zdjęć ;) Jaka ona duża? Typ jamnik szorstkowłosy czy dłuższe łapki ma? Quote
halbina Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 niestety, dla Platona (też ma we krwi przodka amstaffa) to już też byłaby prowokacja... Quote
Ingrid44 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Malenka Zuzia pokazuj pysio,moze ktos cie wypatrzy :) Quote
zerduszko Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Zuzia, to piękna sunia, na pewno znajdzie domek. Quote
rita60 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Sliczna mała:lol:Klaudus jeszcze ze dwie fajne foty,krotki tekscik,waga,wiek,wielkosc,dane do kontaktu-tel.miasto/wojewodztwo/i domki beda sie bic:razz: Quote
Klaudus__ Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Domki już nie będą się bić :P Bo Zuzka już w domu :P Ale ten Pan bardzo,bardzo pomocy potrzebuje... http://www.dogomania.pl/threads/178640-PotrAE-cony-przez-samochA-d-Burek-Potrzebny-dt-i-pieniAE-dze-na-leczenie-Pszczyna Quote
zerduszko Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Klaudus__']Domki już nie będą się bić :P Bo Zuzka już w domu :P Ale ten Pan bardzo,bardzo pomocy potrzebuje... http://www.dogomania.pl/threads/178640-PotrAE-cony-przez-samochA-d-Burek-Potrzebny-dt-i-pieniAE-dze-na-leczenie-Pszczyna Wspaniale, działasz jak błyskawica! Quote
Recommended Posts