Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja nie będe na razie zmieniać tytułu...u Liska się pośpieszyłam i ....

Mam jeszcze od Beci takie fotki, jak Skubi z Liskiem i Emilką biegali sobie:

Skubi w locie:

Posted

Skubiku cieszę sie przeogromnie że domek ci się trafił i trzymam mocno kciuki by został twoim domkiem na zawsze,
Sprawuj się psinko dobrze i nie rozrabiaj jak Lisek....i proszę nie wracaj z powrotem do przytuliska bo to cięzkie chwile dla ciebie i dla nas....

Posted

Nie było mnie tylko od piatku a tu takie dobre wiesci!Jak dobrze ,ze znalazł dom bo jest pięknym psiakiem!Zróbcie prosze wizytę poadopcyjna za jakis czas!

Posted

[quote name='Romka']Nie było mnie tylko od piatku a tu takie dobre wiesci!Jak dobrze ,ze znalazł dom bo jest pięknym psiakiem!Zróbcie prosze wizytę poadopcyjna za jakis czas![/QUOTE]

mamy taki zamiar bo to blisko Rzeszowa....na razie trzymamy kciuki żeby sie przyjął w tym domku....

Posted

Był dzisiaj w lecznicy pan Skubiego dopełnić formalności adopcyjnych i mówił że psiak nie sprawia żadnych kłopotów.
Biega jak szalony po całej posesji, jest przy tym grzeczny i usłuchliwy. Bardzo sie cieszę....:multi:

Posted

[quote name='karolciasz28']Skubi,czemu Ci Ciotka Majuska nie chce tytułu wątku zmienić:razz::razz:[/QUOTE]
bo za szybko zmieniła Liskowi i nic z tego nie wyszło. Teraz majuska nie chce zapeszyć......

Posted

Zmieniam ciotki tytuł wątku wreszcie!!! Troche mi zeszło:evil_lol:

dzwoniłam do domku Skubiego.....zachwytów nie było końca , wszyscy sa w nim zakochani a i on wszystkich bardzo polubił...z jednym wyjatkiem - listonosz ma przechlapane:diabloti: Jest podobno bardzo posłuszny, grzeczny i świetnie wie kiedy jest czas na szaleństwo, uwielbia dzikie harce i gonitwy, bardzo mu odpowiada mieszaknie na ogródku, do domu się wogóle nie pcha, ma apetyt, wcina sucha karmę.....pytałam, czy nic nie kombinował w sensie warczenia , prób dominacji, czy tez jakiś ucieczek , więc podobno nic z tych rzeczy....Skubi zostaje więc w swoim domku na zawsze, w życiu by go nie oddali....tytuł zmieniam!!!

Posted

no na takie wieści czekałam, a popatrz sie majuska ile miałyśmy watpliwości co do jego adopcji.....:cool3:
Teraz kolej na Liska bo nie wiem czy to jego zachowanie nie ma związku z adopcją Skubiego....

Posted

On taki się zrobił po tej ucieczce , nie był taki wcześniej nawet jak juz Skubiego nie było.....sama nie wiem...

A i mamy zaproszenie do Skubiego, jak się troche ociepli to wsuadamy w fure i jedziemy...