Dzika_Figa Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 No i bardzo dobrze - oby ta sielanka trwała. Ale skoro pan nie miał pretensji o okulary, to najwyraźniej normalny człowiek. Quote
majuska Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 A ja nie będe na razie zmieniać tytułu...u Liska się pośpieszyłam i .... Mam jeszcze od Beci takie fotki, jak Skubi z Liskiem i Emilką biegali sobie: Skubi w locie: Quote
Becia66 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Skubiku cieszę sie przeogromnie że domek ci się trafił i trzymam mocno kciuki by został twoim domkiem na zawsze, Sprawuj się psinko dobrze i nie rozrabiaj jak Lisek....i proszę nie wracaj z powrotem do przytuliska bo to cięzkie chwile dla ciebie i dla nas.... Quote
Romka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Nie było mnie tylko od piatku a tu takie dobre wiesci!Jak dobrze ,ze znalazł dom bo jest pięknym psiakiem!Zróbcie prosze wizytę poadopcyjna za jakis czas! Quote
Becia66 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Romka']Nie było mnie tylko od piatku a tu takie dobre wiesci!Jak dobrze ,ze znalazł dom bo jest pięknym psiakiem!Zróbcie prosze wizytę poadopcyjna za jakis czas![/QUOTE] mamy taki zamiar bo to blisko Rzeszowa....na razie trzymamy kciuki żeby sie przyjął w tym domku.... Quote
karolciasz28 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Na 2 zdjęciu to Skubi lepszy niż Małysz:eviltong::eviltong::evil_lol: A jak tam Emilka? Mniej wystraszona? Quote
Becia66 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Był dzisiaj w lecznicy pan Skubiego dopełnić formalności adopcyjnych i mówił że psiak nie sprawia żadnych kłopotów. Biega jak szalony po całej posesji, jest przy tym grzeczny i usłuchliwy. Bardzo sie cieszę....:multi: Quote
karolciasz28 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Skubuś oby tak dalej!!!:multi::multi: Quote
majuska Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 A myśmy go za łobuza miały:oops: Skubulku na pewno Cię odwiedzimy!!! Quote
karolciasz28 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Skubi,czemu Ci Ciotka Majuska nie chce tytułu wątku zmienić:razz::razz: Quote
Becia66 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='karolciasz28']Skubi,czemu Ci Ciotka Majuska nie chce tytułu wątku zmienić:razz::razz:[/QUOTE] bo za szybko zmieniła Liskowi i nic z tego nie wyszło. Teraz majuska nie chce zapeszyć...... Quote
majuska Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Zmieniam ciotki tytuł wątku wreszcie!!! Troche mi zeszło:evil_lol: dzwoniłam do domku Skubiego.....zachwytów nie było końca , wszyscy sa w nim zakochani a i on wszystkich bardzo polubił...z jednym wyjatkiem - listonosz ma przechlapane:diabloti: Jest podobno bardzo posłuszny, grzeczny i świetnie wie kiedy jest czas na szaleństwo, uwielbia dzikie harce i gonitwy, bardzo mu odpowiada mieszaknie na ogródku, do domu się wogóle nie pcha, ma apetyt, wcina sucha karmę.....pytałam, czy nic nie kombinował w sensie warczenia , prób dominacji, czy tez jakiś ucieczek , więc podobno nic z tych rzeczy....Skubi zostaje więc w swoim domku na zawsze, w życiu by go nie oddali....tytuł zmieniam!!! Quote
Becia66 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 no na takie wieści czekałam, a popatrz sie majuska ile miałyśmy watpliwości co do jego adopcji.....:cool3: Teraz kolej na Liska bo nie wiem czy to jego zachowanie nie ma związku z adopcją Skubiego.... Quote
majuska Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 On taki się zrobił po tej ucieczce , nie był taki wcześniej nawet jak juz Skubiego nie było.....sama nie wiem... A i mamy zaproszenie do Skubiego, jak się troche ociepli to wsuadamy w fure i jedziemy... Quote
karolciasz28 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 A tyle wątpliwości było że on taki i siaki a tu proszę!!:multi::multi: Psi anioł;);):evil_lol: A skąd ja znam historię z listonoszem:diabloti::diabloti::diabloti:;) Quote
Recommended Posts