Lucky. Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ja będę na 100 % w sobotę i niedzielę, najprawdopodobniej z psem :loveu: Wie ktoś czy samo halti wystarczy zamiast kagańca ? Quote
narisowa Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Matagi, a wiesz może kto będzie sędziować field spaniela ? na rozpisce w ogóle nie uwzgledniono ;) Quote
Matagi Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='narisowa']Matagi, a wiesz może kto będzie sędziować field spaniela ? na rozpisce w ogóle nie uwzgledniono ;)[/QUOTE] Hm...:roll:...a kto posędziował by dobrze?;) Quote
narisowa Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Matagi']Hm...:roll:...a kto posędziował by dobrze?;)[/QUOTE] hmm... no nie wiem ;) Quote
Matagi Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='narisowa']hmm... no nie wiem ;)[/QUOTE] Nooo ja tez nie wiem:cool3:-jakoś wielu reprezentantów tej rasy to ni ma:shake: wyliczanke ma Prezes zrobić?:evil_lol: jak tak chcesz....;) Quote
narisowa Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='Matagi']Nooo ja tez nie wiem:cool3:-jakoś wielu reprezentantów tej rasy to ni ma:shake: wyliczanke ma Prezes zrobić?:evil_lol: jak tak chcesz....;)[/QUOTE] no ja nie wiem, jak się reklamujecie, że tak mało fieldów będzie :evil_lol: to ja poproszę do tego sedziego, który może mnie posędziować punkt 10.00 :p bo potem sie będę denerwować, żeby mi się sędziowanie nie pokryło, a potem to jeszcze wypadałoby się poudzielać towarzysko :lol: Quote
Matagi Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='narisowa']no ja nie wiem, jak się reklamujecie, że tak mało fieldów będzie :evil_lol: to ja poproszę do tego sedziego, który może mnie posędziować punkt 10.00 :p bo potem sie będę denerwować, żeby mi się sędziowanie nie pokryło, a potem to jeszcze wypadałoby się poudzielać towarzysko :lol:[/QUOTE] Pewnie sie konkurencja twego fielda wystraszyła:evil_lol: Ok-chcesz latac o 10.00 bardzom proszem-jesteś pierwsza u sędziego D. Quote
Nacia_i_Fluffy Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Kiedy można spodziewać się spisu wystawców/planu sędziowania? :) Quote
Mona Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Według jednej pani z ZK powinno być już w ten weekend,według drugiej we wtorek ;) Quote
narisowa Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='Matagi']Pewnie sie konkurencja twego fielda wystraszyła:evil_lol: Ok-chcesz latac o 10.00 bardzom proszem-jesteś pierwsza u sędziego D.[/QUOTE] Pewnie tak :evil_lol: jak taki brzydal wychodzi na ring, to wszyscy zwiewają :evil_lol: dzięki za 10.00 :p Quote
Matagi Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='narisowa']Pewnie tak :evil_lol: jak taki brzydal wychodzi na ring, to wszyscy zwiewają :evil_lol: dzięki za 10.00 :p[/QUOTE] Może sędzia nie ucieknie....:evil_lol: do usług;) Quote
narisowa Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='Matagi']Może sędzia nie ucieknie....:evil_lol: do usług;)[/QUOTE] sędzia raczej nie, ale brzydal przed sędzią może dać nogę :evil_lol: Quote
ewka122 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 O ja właśnie zobaczyłam, że Woody wchodzi o 10:00! Dziękuję, bo akurat ta godzina najbardziej pasuje mi do wystawienia Woodiego, bo później Młody Prezenter itd. :) A tak w ogóle, ma ktoś pożyczyć pieska na Młodego Prezentera na sobotę ?? Quote
Iwax Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='ewka122']O ja właśnie zobaczyłam, że Woody wchodzi o 10:00! Dziękuję, bo akurat ta godzina najbardziej pasuje mi do wystawienia Woodiego, bo później Młody Prezenter itd. :) A tak w ogóle, ma ktoś pożyczyć pieska na Młodego Prezentera na sobotę ??[/QUOTE] A nie chciałabyś mojego Azorka (AZAZELLA Nontiscordardime lub fińskiego Chilego (Ahornstreet's TAKKI), co z nim FLORKA w ubiegłym roku nawojowała? O ile się z ringiem nie pokryje. Oba psy ok. Quote
narisowa Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='Iwax']A nie chciałabyś mojego Azorka (AZAZELLA Nontiscordardime lub fińskiego Chilego (Ahornstreet's TAKKI), co z nim FLORKA w ubiegłym roku nawojowała? O ile się z ringiem nie pokryje. Oba psy ok.[/QUOTE] Ewelina bierz Azorka :cool2: Quote
kacperub Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 wie ktoś może ile będzie shib i akit?? a i berneńczyków suk w klasie otwartej?? Quote
Iza. Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='kacperub']wie ktoś może ile będzie shib i akit?? a i berneńczyków suk w klasie otwartej??[/QUOTE] nie ma jeszcze planu sędziowania ;) Quote
Matagi Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='kacperub']wie ktoś może ile będzie shib i akit?? a i berneńczyków suk w klasie otwartej??[/QUOTE] noooo....ktos wie:eviltong: z shibą będziesz w klasie sam,z akitą też....;) Quote
Kisses Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [url]http://www.zkwp.bialystok.pl/wystawy/2010CACIBwykaz.pdf[/url] Wykaz ;) Quote
blaira Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Matagi....jak zawsze można na Ciebie liczyć :-) Mam nadzieję że i w tym roku się zobaczymy...tym razem nasz skład się powiększył:cool1: Można jeszcze liczyć na rozpiskę godzinową i wykaz ringów dla danych ras? Quote
Asiaczek Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='Kisses'][url]http://www.zkwp.bialystok.pl/wystawy/2010CACIBwykaz.pdf[/url] Wykaz ;)[/QUOTE] Dzięki, Kisses:) Pzdr. Quote
Matagi Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='blaira']Matagi....jak zawsze można na Ciebie liczyć :-) Mam nadzieję że i w tym roku się zobaczymy...tym razem nasz skład się powiększył:cool1: Można jeszcze liczyć na rozpiskę godzinową i wykaz ringów dla danych ras?[/QUOTE] Hahahaa:loveu:cześc Natalia!!!!:multi: oczywiście,że się zobaczymy!!!!:lol:musze obejrzeć powiększony sklad:eviltong: Rozpiska i reszta będzie niebawem-cierpliwości;). Aaaa...pozdrówka dla Tatuśka!:lol: Quote
Kisses Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 I jest plan sędziowania: [url]http://www.zkwp.bialystok.pl/wystawy/2010_Bialystok_CACIB_plan.pdf[/url] Ktoś wie czy MP będzie bezpośrednio po ocenie pana Króla czy później trochę? Quote
Recommended Posts