Jump to content
Dogomania

KRAKÓW - Funio jamnikowata bida, wyrzucona z auta, przez co stracił oczko :(

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Irenka już ma mail do Iwonki potwierdziła, że jest to bardzo dobry, błyskawiczny termin, tylko niech może Asia zadzwoni bezpośrednio do tej Pani i sprawdzi czy będzie dla niej OK. Transportu i tak pewnie wcześniej nie załatwimy.
Podziękuj Asi:loveu:, będę spokojna o solidność tej wizyty.

Posted

Asior napisał(a):
najlepiej niech asia zadzwoni do niej jutro, po co jeszcze ja mam pośredniczyć w tym... :) najlepiej się bezposrednio z nią umówić..

Ależ ja pisałam o AsiF1, bez sensu jest , żebyś była pośrednikiem.
Za dużo Asieczek na dogo:evil_lol:.

Posted

Korzystam, że dogo u mnie działa.
Wczoraj wieczorem zapadła ostateczna decyzja. Pani Ania jedzie z psem do Warszawy pociągiem.
Było zbyt duże ryzyko, że Pati-C, przy swojej potwornie ciężkiej i długiej trasie dojedzie do Krakowa np. w niedzielę wieczorem i Pani Ania będzie wracać nocą pociągiem, co jest zbyt niebezpieczne.
Umowę adopcyjną do Pani Ani wysłałam, podpisze ją sama.
Asiorku! Napisz mail do tej Pani która adoptuje Funia z ogromną prośbą.
Pani Ania uratowała Funia i jest szalenie emocjonalnie z nim związana, martwi się, że pies jedzie tak daleko, że nie będzie miała kontaktu i wiadomości. Poproś, żeby była w stałym kontakcie z Panią Anią , żeby pisała do niej dużo i często. Bardzo bym chciała, żeby Pani Aneczka uspokoiła się, żeby mogła się cieszyć. Bardzo mi na tym zależy Asiu, bo Pani Ania to wyjątkowo wrażliwy człowiek.

Posted

Spieszę z donosikiem moje drogie.
Funio już w nowym domu. Pani Ania wczoraj wieczorem dzwoniła, strasznie z jednej strony zadowolona a z drugiej jak się domyślacie prawie spłakana. Domek jest super!! Nowa pani Funia wzięła sobie urlop z jego powodu.
Już dzisiaj będą u weta, sprawdzić oczko i nie tylko. Na "dzień dobry" został wycałowany i wymiziany.
Będzie dobrze, mam nadzieję, że żadne kłopoty się nie pojawią. A gdyby nawet, to prosiłam aby kontaktowały się z Asią lub ze mną.
Umowa adopcyjna oczywiście podpisana.

Posted

[quote name='irenaka']Spieszę z donosikiem moje drogie.
Funio już w nowym domu. Pani Ania wczoraj wieczorem dzwoniła, strasznie z jednej strony zadowolona a z drugiej jak się domyślacie prawie spłakana. Domek jest super!! Nowa pani Funia wzięła sobie urlop z jego powodu.
Już dzisiaj będą u weta, sprawdzić oczko i nie tylko. Na "dzień dobry" został wycałowany i wymiziany.
Będzie dobrze, mam nadzieję, że żadne kłopoty się nie pojawią. A gdyby nawet, to prosiłam aby kontaktowały się z Asią lub ze mną.
Umowa adopcyjna oczywiście podpisana.

Więcej i częściej takie donosy proszę składać

:)