Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mieciu, Ty świetnie zrozumiesz...Ty na pewno!
Zajrzyjcie może...polećcie znajomym...

allegro dla oneczka staruszeczka...bardzo biednego i w ogromnej potrzebie.
[URL]http://www.allegro.pl/item930848361_on_ek_fokus_czy_uwierzy_w_godnosc_ostatnich_dni.html[/URL]

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzlikowa']Mieciu, Ty świetnie zrozumiesz...Ty na pewno!
Zajrzyjcie może...polećcie znajomym...

allegro dla oneczka staruszeczka...bardzo biednego i w ogromnej potrzebie.
[COLOR=Red][B][URL]http://www.allegro.pl/item930848361_on_ek_fokus_czy_uwierzy_w_godnosc_ostatnich_dni.html[/URL][/B][/COLOR][/QUOTE]

[B]BŁAGAM O POMOC! Każde 5 zł ratuje życie!:-(
[/B]

a co do wizyty w potencjalnym Mieciowym domku - widzę, że dziewczynom i Mieciowi wszystko idzie bardzo profesjonalnie:loveu::multi:

Posted

[quote name='bico'][B]BŁAGAM O POMOC! Każde 5 zł ratuje życie!:-(
[/B]

a co do wizyty w potencjalnym Mieciowym domku - widzę, że dziewczynom i Mieciowi wszystko idzie bardzo profesjonalnie:loveu::multi:[/QUOTE]

Dokładnie tak!!!
Niecierpliwie czekam już na szczęście Miecia!!!

Posted

[quote name='bico'][B]BŁAGAM O POMOC! Każde 5 zł ratuje życie!:-(
[/B]

a co do wizyty w potencjalnym Mieciowym domku - widzę, że dziewczynom i Mieciowi wszystko idzie bardzo profesjonalnie:loveu::multi:[/QUOTE]

Ale smutny ten psiurek :( Wiecie może ile jeszcze potrzeba pieniedzy żeby go jak najszybciej zabrać ze schroniska? Bo ja dzwoniłam pod ten numer ale nikt nie odbiera..

Posted

[quote name='Lacia']Ale smutny ten psiurek :( Wiecie może ile jeszcze potrzeba pieniedzy żeby go jak najszybciej zabrać ze schroniska? Bo ja dzwoniłam pod ten numer ale nikt nie odbiera..[/QUOTE]

Lacia, podrzucam Ci wątek ONka Fuksa na dogo:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/180206-Stary-Onek-Fokus-w-bardzo-zA-ym-stanie-Zbieramy-na-hotelik-WrzeA-nia-Wlkp[/url]

tam są aktualne info, watek prowadzi MyszkaMiki i zapewne zawsze służy info bieżącym...

Posted

[quote name='fona']Mam 70 zł dla Miecia z bazarku. Prosze o informację, czy Miecio jest wciąż w potrzebie.[/QUOTE]

Pieniądze śmiało możesz dać na innego potrzebującego psiaka. Miecio ma wystarczającą ilość ale dziekujemy :)

Posted

Cieszę się, że Mieciunio będzie miał nareszcie swój domek.Mam pytanie, jeśli chodzi o tego staruszka oneczka chciałbym pomóc finansowo, wiem, że na allegro jest aukcja cegiełkowa, czy można ufać temu.Wcześniej wspierałam w ten sposób Bernardynkę Magdę i Mieciunia obecnie też,chcę się upewnić.

Posted

[quote name='szafranekm']Cieszę się, że Mieciunio będzie miał nareszcie swój domek.Mam pytanie, jeśli chodzi o tego staruszka oneczka chciałbym pomóc finansowo, wiem, [B]że na allegro jest aukcja cegiełkowa, czy można ufać temu.[/B]Wcześniej wspierałam w ten sposób Bernardynkę Magdę i Mieciunia obecnie też,chcę się upewnić.[/QUOTE]

Szafranekm...to moja aukcja! Mam teraz dwa nowe konta na allegro:
[B]bernardyn_com_pl[/B] (dla bernardynowatych) i [B]bernardyn_net [/B] dla pozostałych zwierzaków( [B]tu jest moja aukcja dla Fokusa)[/B].
...moje stare konto zostaje moim prywatnym kontem!

Posted

[quote name='szafranekm']Cieszę się, że Mieciunio będzie miał nareszcie swój domek.Mam pytanie, jeśli chodzi o tego staruszka oneczka chciałbym pomóc finansowo, wiem, że na allegro jest aukcja cegiełkowa, czy można ufać temu.Wcześniej wspierałam w ten sposób Bernardynkę Magdę i Mieciunia obecnie też,chcę się upewnić.[/QUOTE]

To zuzlika aukcja cegiełkowa!:) Ufać, ufać - na niej, to jak na Zawiszy polegać można!!!!:)

nie było u Miecia nowych wpłat na konto.

Posted

[quote name='szafranekm']Dziękuję zuzliku, już wspieram aukcję.[/QUOTE]

To Fokusek dziękuje...

Mieciu, co u Ciebie chłopiku? Mam nadzieję,że sytuacja się klaruje szybko i z dobrym skutkiem dla chłopaka!

Posted

[quote name='zuzlikowa']To Fokusek dziękuje...

Mieciu, co u Ciebie chłopiku? Mam nadzieję,że sytuacja się klaruje szybko i z dobrym skutkiem dla chłopaka![/QUOTE]

Maciu, laciu...hej,hej...nie straszcie mnie...nie straszcie cioteczek ciszą...
Serce mi nawali!

Posted

[quote name='zuzlikowa']Maciu, laciu...hej,hej...nie straszcie mnie...nie straszcie cioteczek ciszą...
Serce mi nawali![/QUOTE]

Roma, no nie mogę się oprzeć...:oops:muszę Ci trochę podokuczać...:evil_lol::cool3::D żeby Cię choć troszkę rozweselić:lol: bo teraz to już tylko śmiać się z tego można i napiszę Ci kultowe - "Zuzliku, nie panikuj!":evil_lol::evil_lol::D:D:D

...........................a teraz już mnie możesz ukatrupić:D:evil_lol:

Ja się będę trzymać tej wersji, że jak się nic nie dzieje na wątku i nie ma larum, to znaczy, że sprawy choć powoli, to się pozytywnie do przodu posuwają:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='bico']Roma, no nie mogę się oprzeć...:oops:muszę Ci trochę podokuczać...:evil_lol::cool3::D żeby Cię choć troszkę rozweselić:lol: bo teraz to już tylko śmiać się z tego można i napiszę Ci kultowe - [B]"Zuzliku, nie panikuj!"[/B]:evil_lol::evil_lol::D:D:D

Ja się będę trzymać tej wersji, że jak się nic nie dzieje na wątku i nie ma larum, to znaczy, że sprawy choć powoli, to się pozytywnie do przodu posuwają:lol::lol::lol:[/QUOTE]

...no i masz- a ja nie umiem być spokojna jak choć zdanko nie padnie,że bez zmian!
Niestety larum podnoszę...niestety i już mi ciśnienie skoczyło do oporu...i już nie wiem jak się uspokoić inaczej niż bucząc do Maci i laci...ja chcę, choć małe info,że bez zmian...a najlepiej,że już są zmiany na najlepsze...że domcio jest...dziewczyny, ja panikuję.

Posted

[quote name='bico']Roma, no nie mogę się oprzeć...:oops:muszę Ci trochę podokuczać...:evil_lol::cool3::D żeby Cię choć troszkę rozweselić:lol: bo teraz to już tylko śmiać się z tego można i napiszę Ci kultowe - [B]"Zuzliku, nie panikuj!"[/B]:evil_lol::evil_lol::D:D:D

Ja się będę trzymać tej wersji, że jak się nic nie dzieje na wątku i nie ma larum, to znaczy, że sprawy choć powoli, to się pozytywnie do przodu posuwają:lol::lol::lol:[/QUOTE]

...no i masz- a ja nie umiem być spokojna jak choć zdanko nie padnie,że bez zmian!
Niestety larum podnoszę...niestety i już mi ciśnienie skoczyło do oporu...i już nie wiem jak się uspokoić inaczej niż bucząc do Maci i laci...ja chcę, choć małe info,że bez zmian...a najlepiej,że już są zmiany na najlepsze...że domcio jest...dziewczyny, ja panikuję.

Posted

Nie było mnie na dogo bo mam urwanie głowy w pracy i na nic nie mam czasu. Z domkiem dla Miecia narazie czekamy co pani się mocno rozchorowała i lezy w łóżku.

Posted

[quote name='Lacia']Nie było mnie na dogo bo mam urwanie głowy w pracy i na nic nie mam czasu. Z domkiem dla Miecia narazie czekamy co pani się mocno rozchorowała i lezy w łóżku.[/QUOTE]

ufffffffffff....odetchnęłam!
Trzymaj się dziewczyno!...zdrówka pani, która domkiem Miecia być może.
A choroba tej Pani nie stanęła na przeszkodzie tym planom?