zuzlikowa Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Mieciu, Ty świetnie zrozumiesz...Ty na pewno! Zajrzyjcie może...polećcie znajomym... allegro dla oneczka staruszeczka...bardzo biednego i w ogromnej potrzebie. [URL]http://www.allegro.pl/item930848361_on_ek_fokus_czy_uwierzy_w_godnosc_ostatnich_dni.html[/URL] Quote
belka123 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 to świetna wiadomość, powodzenia Mieciu, oby już teraz szczęście Cię nigdy nie opuszczało a to był Twój domek Quote
bico Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 [quote name='zuzlikowa']Mieciu, Ty świetnie zrozumiesz...Ty na pewno! Zajrzyjcie może...polećcie znajomym... allegro dla oneczka staruszeczka...bardzo biednego i w ogromnej potrzebie. [COLOR=Red][B][URL]http://www.allegro.pl/item930848361_on_ek_fokus_czy_uwierzy_w_godnosc_ostatnich_dni.html[/URL][/B][/COLOR][/QUOTE] [B]BŁAGAM O POMOC! Każde 5 zł ratuje życie!:-( [/B] a co do wizyty w potencjalnym Mieciowym domku - widzę, że dziewczynom i Mieciowi wszystko idzie bardzo profesjonalnie:loveu::multi: Quote
zuzlikowa Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 [quote name='bico'][B]BŁAGAM O POMOC! Każde 5 zł ratuje życie!:-( [/B] a co do wizyty w potencjalnym Mieciowym domku - widzę, że dziewczynom i Mieciowi wszystko idzie bardzo profesjonalnie:loveu::multi:[/QUOTE] Dokładnie tak!!! Niecierpliwie czekam już na szczęście Miecia!!! Quote
Lacia Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 [quote name='bico'][B]BŁAGAM O POMOC! Każde 5 zł ratuje życie!:-( [/B] a co do wizyty w potencjalnym Mieciowym domku - widzę, że dziewczynom i Mieciowi wszystko idzie bardzo profesjonalnie:loveu::multi:[/QUOTE] Ale smutny ten psiurek :( Wiecie może ile jeszcze potrzeba pieniedzy żeby go jak najszybciej zabrać ze schroniska? Bo ja dzwoniłam pod ten numer ale nikt nie odbiera.. Quote
bico Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [quote name='Lacia']Ale smutny ten psiurek :( Wiecie może ile jeszcze potrzeba pieniedzy żeby go jak najszybciej zabrać ze schroniska? Bo ja dzwoniłam pod ten numer ale nikt nie odbiera..[/QUOTE] Lacia, podrzucam Ci wątek ONka Fuksa na dogo: [url]http://www.dogomania.pl/threads/180206-Stary-Onek-Fokus-w-bardzo-zA-ym-stanie-Zbieramy-na-hotelik-WrzeA-nia-Wlkp[/url] tam są aktualne info, watek prowadzi MyszkaMiki i zapewne zawsze służy info bieżącym... Quote
oozieguy Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Super wiadomość z tym domkiem dla Miecia, jestem pewien, że "chłopak" będzie szczęśliwy w takim miejscu :) Quote
fona Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Mam 70 zł dla Miecia z bazarku. Prosze o informację, czy Miecio jest wciąż w potrzebie. Quote
Lacia Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [quote name='fona']Mam 70 zł dla Miecia z bazarku. Prosze o informację, czy Miecio jest wciąż w potrzebie.[/QUOTE] Pieniądze śmiało możesz dać na innego potrzebującego psiaka. Miecio ma wystarczającą ilość ale dziekujemy :) Quote
szafranekm Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Cieszę się, że Mieciunio będzie miał nareszcie swój domek.Mam pytanie, jeśli chodzi o tego staruszka oneczka chciałbym pomóc finansowo, wiem, że na allegro jest aukcja cegiełkowa, czy można ufać temu.Wcześniej wspierałam w ten sposób Bernardynkę Magdę i Mieciunia obecnie też,chcę się upewnić. Quote
zuzlikowa Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 [quote name='szafranekm']Cieszę się, że Mieciunio będzie miał nareszcie swój domek.Mam pytanie, jeśli chodzi o tego staruszka oneczka chciałbym pomóc finansowo, wiem, [B]że na allegro jest aukcja cegiełkowa, czy można ufać temu.[/B]Wcześniej wspierałam w ten sposób Bernardynkę Magdę i Mieciunia obecnie też,chcę się upewnić.[/QUOTE] Szafranekm...to moja aukcja! Mam teraz dwa nowe konta na allegro: [B]bernardyn_com_pl[/B] (dla bernardynowatych) i [B]bernardyn_net [/B] dla pozostałych zwierzaków( [B]tu jest moja aukcja dla Fokusa)[/B]. ...moje stare konto zostaje moim prywatnym kontem! Quote
bico Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 [quote name='szafranekm']Cieszę się, że Mieciunio będzie miał nareszcie swój domek.Mam pytanie, jeśli chodzi o tego staruszka oneczka chciałbym pomóc finansowo, wiem, że na allegro jest aukcja cegiełkowa, czy można ufać temu.Wcześniej wspierałam w ten sposób Bernardynkę Magdę i Mieciunia obecnie też,chcę się upewnić.[/QUOTE] To zuzlika aukcja cegiełkowa!:) Ufać, ufać - na niej, to jak na Zawiszy polegać można!!!!:) nie było u Miecia nowych wpłat na konto. Quote
szafranekm Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Dziękuję zuzliku, już wspieram aukcję. Quote
zuzlikowa Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 [quote name='szafranekm']Dziękuję zuzliku, już wspieram aukcję.[/QUOTE] To Fokusek dziękuje... Mieciu, co u Ciebie chłopiku? Mam nadzieję,że sytuacja się klaruje szybko i z dobrym skutkiem dla chłopaka! Quote
Aimez_moi Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Mieciuchna pokazmy sie troszke...:):) Quote
zuzlikowa Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 [quote name='zuzlikowa']To Fokusek dziękuje... Mieciu, co u Ciebie chłopiku? Mam nadzieję,że sytuacja się klaruje szybko i z dobrym skutkiem dla chłopaka![/QUOTE] Maciu, laciu...hej,hej...nie straszcie mnie...nie straszcie cioteczek ciszą... Serce mi nawali! Quote
ANETTTA Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 nie bylo mnie 2 dni sloneczko u ciebie net nawalił .. Quote
bico Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='zuzlikowa']Maciu, laciu...hej,hej...nie straszcie mnie...nie straszcie cioteczek ciszą... Serce mi nawali![/QUOTE] Roma, no nie mogę się oprzeć...:oops:muszę Ci trochę podokuczać...:evil_lol::cool3::D żeby Cię choć troszkę rozweselić:lol: bo teraz to już tylko śmiać się z tego można i napiszę Ci kultowe - "Zuzliku, nie panikuj!":evil_lol::evil_lol::D:D:D ...........................a teraz już mnie możesz ukatrupić:D:evil_lol: Ja się będę trzymać tej wersji, że jak się nic nie dzieje na wątku i nie ma larum, to znaczy, że sprawy choć powoli, to się pozytywnie do przodu posuwają:lol::lol::lol: Quote
zuzlikowa Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 [quote name='bico']Roma, no nie mogę się oprzeć...:oops:muszę Ci trochę podokuczać...:evil_lol::cool3::D żeby Cię choć troszkę rozweselić:lol: bo teraz to już tylko śmiać się z tego można i napiszę Ci kultowe - [B]"Zuzliku, nie panikuj!"[/B]:evil_lol::evil_lol::D:D:D ...........................a teraz już mnie możesz ukatrupić:D:evil_lol: Ja się będę trzymać tej wersji, że jak się nic nie dzieje na wątku i nie ma larum, to znaczy, że sprawy choć powoli, to się pozytywnie do przodu posuwają:lol::lol::lol:[/QUOTE] ...no i masz- a ja nie umiem być spokojna jak choć zdanko nie padnie,że bez zmian! Niestety larum podnoszę...niestety i już mi ciśnienie skoczyło do oporu...i już nie wiem jak się uspokoić inaczej niż bucząc do Maci i laci...ja chcę, choć małe info,że bez zmian...a najlepiej,że już są zmiany na najlepsze...że domcio jest...dziewczyny, ja panikuję. Quote
zuzlikowa Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 [quote name='bico']Roma, no nie mogę się oprzeć...:oops:muszę Ci trochę podokuczać...:evil_lol::cool3::D żeby Cię choć troszkę rozweselić:lol: bo teraz to już tylko śmiać się z tego można i napiszę Ci kultowe - [B]"Zuzliku, nie panikuj!"[/B]:evil_lol::evil_lol::D:D:D ...........................a teraz już mnie możesz ukatrupić:D:evil_lol: Ja się będę trzymać tej wersji, że jak się nic nie dzieje na wątku i nie ma larum, to znaczy, że sprawy choć powoli, to się pozytywnie do przodu posuwają:lol::lol::lol:[/QUOTE] ...no i masz- a ja nie umiem być spokojna jak choć zdanko nie padnie,że bez zmian! Niestety larum podnoszę...niestety i już mi ciśnienie skoczyło do oporu...i już nie wiem jak się uspokoić inaczej niż bucząc do Maci i laci...ja chcę, choć małe info,że bez zmian...a najlepiej,że już są zmiany na najlepsze...że domcio jest...dziewczyny, ja panikuję. Quote
Lacia Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Nie było mnie na dogo bo mam urwanie głowy w pracy i na nic nie mam czasu. Z domkiem dla Miecia narazie czekamy co pani się mocno rozchorowała i lezy w łóżku. Quote
zuzlikowa Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 [quote name='Lacia']Nie było mnie na dogo bo mam urwanie głowy w pracy i na nic nie mam czasu. Z domkiem dla Miecia narazie czekamy co pani się mocno rozchorowała i lezy w łóżku.[/QUOTE] ufffffffffff....odetchnęłam! Trzymaj się dziewczyno!...zdrówka pani, która domkiem Miecia być może. A choroba tej Pani nie stanęła na przeszkodzie tym planom? Quote
zuzlikowa Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 [quote name='mercy']dzień doberek Mieciu :)[/QUOTE] Ano, dzień doberek! Quote
Recommended Posts