Jump to content
Dogomania

LETNI OBÓZ AGILITY DLA POCZĄTKUJĄCYCH I ŚREDNIOZAAWANSOWANYCH, 3-8 lipca 2006

Recommended Posts

Posted

extra fotki :)

a ja widze Ludwiczka [url]http://www.kafort.pl/obrazki/radkow062/images/DSC_0135_jpg.jpg[/url]
[url]http://www.kafort.pl/obrazki/radkow062/images/DSC_0183_jpg.jpg[/url]

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Serdele też są wszystkie! :loveu: Nawet Misia, która co prawda w obozie dla początkujących nie uczestniczyła, ale za to w obozie dla zaawansowanych nie załapała się na zdjęcia. Dzięki wielkie, Basiu!

Posted

To tylko część zdjęć Toficzkowych..... Teraz Mój Mąż okupuje kompa i bawi się fotkami z urlopu, ale jak się przypomnisz w późniejszym terminie to zgram Wam Wasze fotki na płytkę ;) Będziesz w środę na treningu????

Posted

[quote name='Leo :D']Mogę, ale na pewno nie na środę..... Jak pisałam wcześniej chwilę potrwa zanim dorwę się do kompa na dłuższą chwilkę :([/quote]
Jasne :) Zresztą pogoda kiepska, niewiem, czy będę na treningu :roll:

• 1 year later...
Posted

[quote name='Louneliness']Czy będzie w tym roku organizowany ponownie obóz w Kotlinie Kłodzkiej?
Bardzo blisko Wrocka ^^[/QUOTE]
Ewelinko, na agilitowym przecież pisałaś w temacie obozowym, a tam stoi jak nic, że w okolicach Warszawy obozy w 2008 będą organizowane :)

Posted

[QUOTE]LETNI OBÓZ AGILITY DLA POCZĄTKUJĄCYCH I ŚREDNIOZAAWANSOWANYCH, [B]3-8 lipca 2006[/B][/QUOTE]

To tak na początek :)

Polecam przeglądać dział "Agility: seminaria" czyli ten. Niedługo powinna pojawić się informacja o obozie na 2008r. Razem z ceną, miejscem, datami zapisów... Jeśli chcesz wiedzieć jak było wcześniej - pooglądaj wątek o obozie 2006 i 2007, wszystko jest w pierwszych postach :)