Polna Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 extra fotki :) a ja widze Ludwiczka [url]http://www.kafort.pl/obrazki/radkow062/images/DSC_0135_jpg.jpg[/url] [url]http://www.kafort.pl/obrazki/radkow062/images/DSC_0183_jpg.jpg[/url] Quote
Zielsko Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Poszukaj dobrze Ludwisia w obu galeriach, bo wydaje mi sie, ze byl nawet w kilku miejscach. Quote
zachraniarka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Aaaaaa!!! Bo jak ja byłam to tylko jedna galeria była! No a teraz się napatrzałam na moją rudawkę i jestem w pełni usatysfakcjonowana :lol: Quote
Zielsko Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 :) Ja tylko nie wiem czy sa wszystkie spaniele, bo niestety nie do konca je rozrownaim:oops: Quote
Dinusia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='Zielsko']:) Ja tylko nie wiem czy sa wszystkie spaniele, bo niestety nie do konca je rozrownaim:oops:[/quote] Sa wszystkie tylko troche malo :/ Quote
Flaire Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Serdele też są wszystkie! :loveu: Nawet Misia, która co prawda w obozie dla początkujących nie uczestniczyła, ale za to w obozie dla zaawansowanych nie załapała się na zdjęcia. Dzięki wielkie, Basiu! Quote
Leo :D Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 To tylko część zdjęć Toficzkowych..... Teraz Mój Mąż okupuje kompa i bawi się fotkami z urlopu, ale jak się przypomnisz w późniejszym terminie to zgram Wam Wasze fotki na płytkę ;) Będziesz w środę na treningu???? Quote
monia&Tofi Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 O, jak fajnie :-D DZIĘKI!!! Jak nie będzie lało to będę w środę :) A mogłabyś przy okazji jeszcze Pikusiowe zgrać jak masz?? Mogę Monice na maila wysłać :) Quote
Leo :D Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Mogę, ale na pewno nie na środę..... Jak pisałam wcześniej chwilę potrwa zanim dorwę się do kompa na dłuższą chwilkę :( Quote
monia&Tofi Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Leo :D']Mogę, ale na pewno nie na środę..... Jak pisałam wcześniej chwilę potrwa zanim dorwę się do kompa na dłuższą chwilkę :([/quote] Jasne :) Zresztą pogoda kiepska, niewiem, czy będę na treningu :roll: Quote
Ewelina & Hera Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Czy będzie w tym roku organizowany ponownie obóz w Kotlinie Kłodzkiej? Bardzo blisko Wrocka ^^ Quote
FikuMiku Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ten obóz organizował KA FORT, w tym roku na pewno będzie w innym miejscu (bliżej Warszawy). Quote
Guciek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Louneliness']Czy będzie w tym roku organizowany ponownie obóz w Kotlinie Kłodzkiej? Bardzo blisko Wrocka ^^[/QUOTE] Ewelinko, na agilitowym przecież pisałaś w temacie obozowym, a tam stoi jak nic, że w okolicach Warszawy obozy w 2008 będą organizowane :) Quote
Ewelina & Hera Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 No tak, a ja głupia myślałam, że ten obóz pod Warszawą, a w K. Kłodzkiej to zupełnie inne obozy :/... Quote
Nitencja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 A ja sie chcialam spytac ( jakos len mnie dopadl....) od kiedy mozna sie zapisywac na letnie obozy dla początkujących ?? no i gdzie sie odbeda i ile kosztowac bedzie ?? :) Quote
Guciek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [QUOTE]LETNI OBÓZ AGILITY DLA POCZĄTKUJĄCYCH I ŚREDNIOZAAWANSOWANYCH, [B]3-8 lipca 2006[/B][/QUOTE] To tak na początek :) Polecam przeglądać dział "Agility: seminaria" czyli ten. Niedługo powinna pojawić się informacja o obozie na 2008r. Razem z ceną, miejscem, datami zapisów... Jeśli chcesz wiedzieć jak było wcześniej - pooglądaj wątek o obozie 2006 i 2007, wszystko jest w pierwszych postach :) Quote
Nitencja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Juz lece przegladac :) Dziekuje za poinformowanie Quote
Recommended Posts