obraczus87 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Dzisiaj Ola bedzie miała dostęp do kompa, wiec zrobi aktualizacje wplat :) i bedziemy wiedzieć ile brakuje do opłacenia transportu! Quote
Owieczka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='obraczus87']Dzisiaj Ola bedzie miała dostęp do kompa, wiec zrobi aktualizacje wplat :) i bedziemy wiedzieć ile brakuje do opłacenia transportu![/QUOTE] To dobry pomysł. Cicho się robi bo porządki i zakupy pochłaniają większość czasu. Trzymam kciuki za Franeczkę. Quote
Ammounie Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 [CENTER][COLOR=teal][COLOR=teal][B][SIZE=3][/SIZE][/B][/COLOR][/COLOR][B][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=teal] [COLOR=purple][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][COLOR=teal][COLOR=teal][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=seagreen][COLOR=purple]Aktualizacja : Transport Wawa - Ruda Śląska ok 450zł - jedziemy z PATI C Transport Franeczki z Magnuszewa do Wawy 60zł - AnnaA Paszport i czip 82zł Zwrot kosztów za utrzymanie Frani IV - 45zł RAZEM 637zł POTRZEBUJEMY JESZCZE 197zł [/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/COLOR][/COLOR] [/CENTER] [B][SIZE=2][COLOR=teal] [/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=2][COLOR=#008080]Wpłaty: Po Budrysku Obraczus87 - 100zł - dziękujemy! Cleo2008 39,10zł - dziękujemy! [FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana][B][COLOR=teal]DOMINIKA GALLERA 50zł – dziękujemy![/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Verdana][B][COLOR=teal] [/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Verdana][B][COLOR=teal] [/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Verdana][B][COLOR=teal]Awit 15zł – dziękujemy![/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Verdana][B][COLOR=teal] [/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Verdana][B][COLOR=teal] [/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Verdana][B][COLOR=teal]Vasco 10zł – dziękujemy![/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Verdana][B][COLOR=teal] [/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Verdana][B][COLOR=teal] [/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Verdana][B][COLOR=teal]Nikus 30zł – dziękujemy![/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Verdana][B][COLOR=teal] [/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Verdana][B][COLOR=teal] [/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Verdana][B][COLOR=teal]Owieczka 10zł – dziękujemy![/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Verdana][B][COLOR=teal] [/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Verdana][B][COLOR=teal] [FONT="]TERESA BORCZ 20zł – dziękujemy![/FONT][/COLOR][/B][/FONT][B][SIZE=2][COLOR=#008080] SALDO 439,6zł[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Ammounie Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 [quote name='Awit']No aż nie wierzę... Prawdziwy domek u ciepłej Pani Ilony:-) I to w dodatku domek współpracujący ze schroniskiem i domek sprawdzony.... Niesamowite!! Grosik wyślę na transport, ale niestety pod koniec kwietnia... Też uważam, że transport Franeczki musi być wyjątkowy...[/QUOTE] Dziękujemy Awit! Cuda się zdarzają! :-) Quote
Ammounie Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 [quote name='obraczus87']No wiem, wiem... ale wiesz od razu nóż w kieszeni mi sie otwiera gdy czytam na FB ze poc o tyle kasy marnowac na transport lepiej na psa w potrzebie dac.... a transport z gromada psow zalatwic :angryy: a Frania to przepraszam bardzo ze nie jest w potrzebie?? A gdzie te ciotki sie podziewaly gdy prosilam o pomoc dla Frani?? Do "doradzania" to jest jak zwykle wielu.... a do pomocy - niewielu![/QUOTE] Kochana Obraczus, zgadzam się z Nikusem, róbmy swoje ...ze spokojem... i z Boską Pomocą wszystko będzie dobrze :-) Quote
Ammounie Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 [quote name='TERESA BORCZ']o raju, to najszczęśliwsza dla mnie wiadomość , bo gryzło mnie sumienie ze nie mogę jej zabrać do mojej sfory, która teraz jest naprawdę spora, Ogromnie się ciesżę, niech żyje pani ILONA !!!! Niestety grosz którym mogę wspomóc FRANI transport jest niewielki, raczej taki na szczęście, ale może rozpocznie nieco datków??? na jakie konto ??[/QUOTE] Dziękujemy bardzo za wsparcie na szczęście i nową drogę życia! Z takimi życzeniami z pewnością pieniążki przyciągną jeszcze więcej gotowych Franeczkę wesprzeć osób! :-) Quote
Ammounie Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 [quote name='Owieczka']Ja dorzuce !! :P Jakiś marny grosik ale zawsze coś... :oops: poprosze nr konta na pw[/QUOTE] Dziękujemy Owieczko! Każdy grosik się liczy! :-) Quote
Ammounie Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Owieczko banerek suni z Twojego podpisu jest nie podlinkowany. Poproszę o link do wątku. Quote
obraczus87 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Dziekujemy pieknie za wplaty! Szukamy dalej pieniazkow! Quote
tripti Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 czy ktoś sprawdził dokładnie tą sprawę z adopcją do Niemiec? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/135544-Funia-już-w-swoim-domu-w-Niemczech.Trzymamy-kciuki./page10[/URL] post 237, suczka niepełnosprawna, z tego co doczytałam to chyba niewiadomo co się z nią teraz dzieje. i tu jest jeszcze wątek od 2007 r.: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/89321-Co-powinnismy-wiedzieć-wyadoptowując-poza-granice-Polski[/URL]!!! Quote
obraczus87 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Pani Ilona jest osobą "Sprawdzoną". Wspołpracuje ze schroniskiem w Rudzie Śląskiej, więc nie ma żadnych podsawt do tego, aby miec jakiekolwiek wątpliwości. Z tego co wiem nawet jedna osoba z dogo ma pojechać do p.Ilony w wakacje :) Quote
Owieczka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='Ammounie']Owieczko banerek suni z Twojego podpisu jest nie podlinkowany. Poproszę o link do wątku.[/QUOTE] O matko !! Ja to nie wiem jak to zrobić żeby podlinkować. Nie wychodzi mi ;( Tutaj jest wątek tej suni: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/205850-Stara-wyniszczona-spanielka-z-pochwą-na-wierzchu!-błagamy-o-pieniądze-na-karmę[/URL] Szuka transportu Radom/Warszawa - Zakroczym/Strubiny. To wzdłuż trasy nr 7 Warszawa - Gdańsk. Dla dwóch mini szczylków. PILNIE !!! :( Quote
Owieczka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='obraczus87']Owieczkio juz jest podlinkowany :)[/QUOTE] hahahahaha i widzicie jaka ja sierota jestem :D Do potęgi :p Quote
Awit Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Wysłałam maila do iluś osób z maila, mogliby choć po 10zł wysłać. Quote
obraczus87 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Dzieki Awit!!! Zapraszam na watek matki i szczeniakow, ktore zaraz zgina pod kolami TIR-ów :( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/206171-Matka-i-szczeniaki[/URL] Quote
Ammounie Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 [quote name='Owieczka']O matko !! Ja to nie wiem jak to zrobić żeby podlinkować. Nie wychodzi mi ;( Tutaj jest wątek tej suni: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/205850-Stara-wyniszczona-spanielka-z-pochwą-na-wierzchu!-błagamy-o-pieniądze-na-karmę[/URL] Szuka transportu Radom/Warszawa - Zakroczym/Strubiny. To wzdłuż trasy nr 7 Warszawa - Gdańsk. Dla dwóch mini szczylków. PILNIE !!! :([/QUOTE] Dziękuję Owieczko. Potrzebujemy Twojego wsparcia na wątku Nutki. Quote
Ammounie Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Radosnych Świąt i kochających domków dla wszystkich czujących istot! Quote
obraczus87 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Ammounie czekamy na aktualizacje wplat :) Jak tam Franeczka sie czuje p.Aniu?? Lada chwila Jej wielki dzien! Quote
kkanarekk Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Witajcie szukam kogoś do wizyty w Łomiankach dla teriera z mojego podpisu Bardzo proszę o pomoc! Quote
obraczus87 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Niestety ja nie znam nikogo z Lomianek :( Quote
Recommended Posts