Nikus Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Na wątku transportowym szukają transportu ze Ślaska do Wawy- wpisałem się tam z informacją o transporcie Frani...jeżeli będzie to możliwe i da się zgrać te dwa transporty to koszty może dają się jeszcze obniżyć:razz: będę monitorował tamten wątek:) Quote
Ammounie Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 [quote name='azalia']Wspaniała wiadomość,czy pani Ilona jest może polką?[/QUOTE] Tak, pani Ilona jest polką która od kilkunastu lat mieszka w Niemczech. Quote
Ammounie Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 [quote name='Nikus']Na wątku transportowym szukają transportu ze Ślaska do Wawy- wpisałem się tam z informacją o transporcie Frani...jeżeli będzie to możliwe i da się zgrać te dwa transporty to koszty może dają się jeszcze obniżyć:razz: będę monitorował tamten wątek:)[/QUOTE] Super, dzięki Nikus! Quote
obraczus87 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Jakby ktos potrzebowal PELNE dane do przelewu - prosze krzyczec, wszystko wysle na PW :) Acha na FB ktos sie mnie zapytal o mozliwosc dolaczenia sie do transportu z Jastrzebiej do Wawki, czekam na odpowiedz. Nikus czy to nie o ten sam transport przypadkiem chodzi?? Oczywiscie na FB byly propozycje wyslania Frani pociagiem...:roll: albo z Figu z gromadka psow. Od razu odpisalam, iz FRania MUSI jechac najlepiej sama w aucie (a nie w pociagu) oraz ze w Rudzie MUSi byc na okreslona pore a nie jak sie uda tak sie uda... Ponadto sunia jest jednak psem z problemem - uwazam ze trzeba zrobic wszystko co w naszej mocy, aby Frania nie musiala sie za bardzo stresowac. Wszyscy którzy znaja historie Frani wiedza, że sunia bardzo źle znosi zmiany. Quote
Nikus Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 chyba to nie ten sam transport bo tam chodzi o Onka z Chorzowa do Wawy:) Wg mnie- Frania musi mieć transport perfekcyjnie zgrany i to robi Pati....:) Quote
obraczus87 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='Nikus']chyba to nie ten sam transport bo tam chodzi o Onka z Chorzowa do Wawy:) Wg mnie- Frania musi mieć transport perfekcyjnie zgrany i to robi Pati....:)[/QUOTE] Acha to ja o innym pisze w takim razie :) Ja tez uwazam, ze musi miec zgrany. Z Figu jezdzily moje psiaki, ale zdazaly sie obsuwy czasowe (o czym bylam informowana oczywiscie) dlatego ryzykowac nikt w tym wypadku nie bedzie. PATI jest osoba odpowiedzialna i bardzo zorganizowana! I Ona wykona ten transport najlepiej. Kochani szukamy zatem wsparcia finansowego! Quote
obraczus87 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Nie wiem.. może to tylko ja tak panikuję :( Quote
Nikus Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='obraczus87']Nie wiem.. może to tylko ja tak panikuję :([/QUOTE] no co Ty!!!! Pat to uznana "firma na dogo" i nie ma to-tamto:) nie raz robiliśmy razem transporty i nigdy nie było problemu...nawet jak psiaki wylatywały samolotem - pamiętasz Czarka? Quote
obraczus87 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='Nikus']no co Ty!!!! Pat to uznana "firma na dogo" i nie ma to-tamto:) nie raz robiliśmy razem transporty i nigdy nie było problemu...nawet jak psiaki wylatywały samolotem - pamiętasz Czarka?[/QUOTE] No wiem, wiem... ale wiesz od razu nóż w kieszeni mi sie otwiera gdy czytam na FB ze poc o tyle kasy marnowac na transport lepiej na psa w potrzebie dac.... a transport z gromada psow zalatwic :angryy: a Frania to przepraszam bardzo ze nie jest w potrzebie?? A gdzie te ciotki sie podziewaly gdy prosilam o pomoc dla Frani?? Do "doradzania" to jest jak zwykle wielu.... a do pomocy - niewielu! Quote
Nikus Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Damy radę....znajdziemy "kasę" dla Frani - jesteśmy tak blisko celu,że szkoda by było to zaprzepaścić przez czyjejś wątpliwości...Tym co mają "obiekcje" proponuje założyć jakiemuś psu watek i poprowadzić go od początku do końca i wtedy zabierać głos...a my róbmy swoje i tyle:) Quote
Awit Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 No aż nie wierzę... Prawdziwy domek u ciepłej Pani Ilony:-) I to w dodatku domek współpracujący ze schroniskiem i domek sprawdzony.... Niesamowite!! Grosik wyślę na transport, ale niestety pod koniec kwietnia... Też uważam, że transport Franeczki musi być wyjątkowy... Quote
TERESA BORCZ Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 o raju, to najszczęśliwsza dla mnie wiadomość , bo gryzło mnie sumienie ze nie mogę jej zabrać do mojej sfory, która teraz jest naprawdę spora, Ogromnie się ciesżę, niech żyje pani ILONA !!!! Niestety grosz którym mogę wspomóc FRANI transport jest niewielki, raczej taki na szczęście, ale może rozpocznie nieco datków??? na jakie konto ?? Quote
obraczus87 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Pani Tereso bardzo dziekuje - juz wysylam numer konta na PW :) Quote
_Goldenek2 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [INDENT][URL="http://www.dogomania.pl/threads/190856-Przyjaciele-potrzebują-pomocy...-NERO"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1908...pomocy...-NERO[/COLOR][/URL] Proszę pomóżmy Asi utrzymać tego pięknego psa. [/INDENT] Quote
obraczus87 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Kochani potrzebujemy około 330zł do opłacenia wszystkiego! Quote
obraczus87 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='TERESA BORCZ']Dzięki za konto poszło właśnie 20 zł[/QUOTE] Bardzo dziękuję Pani Tereso! Quote
obraczus87 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Podniose watek.. czy ktos dorzuci jeszcze zlotoweczke?? Quote
Owieczka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='obraczus87']Podniose watek.. czy ktos dorzuci jeszcze zlotoweczke??[/QUOTE] Ja dorzuce !! :P Jakiś marny grosik ale zawsze coś... :oops: poprosze nr konta na pw Quote
obraczus87 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='Owieczka']Ja dorzuce !! :P Jakiś marny grosik ale zawsze coś... :oops: poprosze nr konta na pw[/QUOTE] Dzięki Ciotka :) tutaj kazdy grosz na wage zlota!!!! Quote
Vasco Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Franeczka, pokazuj pycholka. Grosiki potrzebne. Quote
_Goldenek2 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Błagam o pomoc [URL="http://www.dogomania.pl/threads/206266-Fuks-ze-z%C5%82aman%C4%85-%C5%82ap%C4%85-b%C5%82aga-o-pomoc-inaczej-zostanie-u%C5%9Bpiony"]http://www.dogomania.pl/threads/2062...e-u%C5%9Bpiony[/URL] Quote
Ingrid44 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Cos cicho u Frani a psinka potrzebuje pieniazki na transoprt do nowego domku. Kto da grosik albo dwa ? Quote
Recommended Posts