Aga & Phenix Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Kto się wybiera :?: Raczej nie ma jeszcze informacji, ale myślę, że niedługo się pojawią :!: Quote
Minimolos Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [B][COLOR=#9e4c1c]Obsada sędziowska na XXI wystawie (judges) [/COLOR][/B]Organizatorzy XXI Krajowej Wystawy Psów Rasowych w Inowrocławiu proponują następującą obsadę sędziowską: [B]I[/B] - Mariola Semik, Zbigniew Szcześniak (Owczarki Niemieckie) [B]II[/B] - Karel Horak, Aleksandra Świsulska (Molosy), Andrzej Mania (Pinczery, Sznaucery), Małgorzata Supronowicz (Sznaucer Miniaturowy Czarny) [B]III[/B] - Małgorzata Supronowicz, Karel Horak (American Staffordshire Terrier), Tomasz Borkowski (West Highland White Terrier, Terrier Szkocki), Wiesław Boryczko (Yorkshire Terrier) [B]IV[/B] - Leszek Siejkowski, Tomasz Borkowski (Jamnik Krótkowłosy Króliczy). [B]V[/B] - Katarzyna Boryczko, Tomasz Borkowski (Basenji) [B]VI[/B] - Henryk Stępka [B]VII[/B] - Tomasz Borkowski [B]VIII[/B] - Jerzy Olszewski, Małgorzata Supronowicz (Springer Spaniel Angielski) [B]IX[/B] - Maciej Kozber, Tomasz Borkowski (Lhasa Apso, Maltańczyk) [B]X[/B] - Wiesław Boryczko, Małgorzata Supronowicz (Chart Polski) Obsada sędziowska może ulec zmianie z powodów niezależnych od organizatorów. Quote
jovi Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Jak nie ma, są już : Organizatorzy XXI Krajowej Wystawy Psów Rasowych w Inowrocławiu proponują następującą obsadę sędziowską: - grupa I - Mariola Semik, Zbigniew Szcześniak (Owczarki Niemieckie). - grupa II - Karel Horak, Aleksandra Świsulska (Molosy), Andrzej Mania (Pinczery, Sznaucery), Małgorzata Supronowicz (Sznaucer Miniaturowy Czarny). - grupa III - Małgorzata Supronowicz, Karel Horak (American Staffordshire Terrier), Tomasz Borkowski (West Highland White Terrier, Terrier Szkocki), Wiesław Boryczko (Yorkshire Terrier). - grupa IV - Leszek Siejkowski, Tomasz Borkowski (Jamnik Krótkowłosy Króliczy). - grupa V - Katarzyna Boryczko, Tomasz Borkowski (Basenji). - grupa VI - Henryk Stępka. - grupa VII - Tomasz Borkowski. - grupa VIII - Jerzy Olszewski, Małgorzata Supronowicz (Springer Spaniel Angielski). - grupa IX - Maciej Kozber, Tomasz Borkowski (Lhasa Apso, Maltańczyk). - grupa X - Wiesław Boryczko, Małgorzata Supronowicz (Chart Polski). Obsada sędziowska może ulec zmianie z powodów niezależnych od organizatorów [B][COLOR=#9e4c1c]Wystawowe opłaty (payments) [/COLOR][/B] Ustalono wysokość opłat za udział w tegorocznej wystawie psów. - za pierwszego psa (first dog) - 60,00 zł z katalogiem, - za każdego następnego psa (next dog)- 50,00 zł bez katalogu, - za psa w klasie szczeniąt (puppies) - 30,00 zł z katalogiem. Psy w klasie weteranów, interchampionów oraz psy ras polskich uczestniczą w wystawie bezpłatnie. (Veterans, interchampions and Polish breeds - free) Uwaga! [B]Opłata za każdego psa w dniu wystawy wynosi 80,00 zł. [/B] Każdy zgłoszony pies podlega opłacie bez względu na to, czy zostanie wystawiony, czy nie. Opłaty prosimy kierować na konto: BZ WBK SA O/I-w 26 1090 1069 0000 0000 0701 4199 Ceny ogłoszeń hodowlanych w katalogu wystawowym. Czarno - białe: - cała strona - 100,00 zł, - 1/2 strony - 50,00 zł, - 1/4 strony - 25,00 zł, Kolorowe: - cała strona - 200,00 zł, - 1/2 strony - 100,00 zł. Tak się cieszyłam na tą wystawę bo w końcu cos blisko mnie, a tu sędzia nie bardzo mi pasuje, ale i tak pojadę. Quote
jovi Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Mówiłaś, że nia ma info, to proszę teraz masz podwójnie :lol: Quote
Minimolos Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Dokładnie :cool3: Nowy adres strony oddziału: [URL="http://www.zkwp.inowroclaw.info.pl/"]http://www.zkwp.inowroclaw.info.pl/[/URL] Quote
nefre Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 wie ktos dokiedy zgłoszenia trzeba wysyłac, bo nigdzie nie mogę znaleźć infromacji Quote
Minimolos Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Czytelnie wypełnione zgłoszenie, kserokopię rodowodu i dowód wpłaty za udział w wystawie prosimy przesłać listownie na adres: Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Inowrocławiu ul. Dworcowa 25 88-100 Inowrocław lub faksem pod nr: (0 52) 566 24 42 email: [email][email protected][/email] [B]Termin przyjmowania zgłoszeń mija 31 marca 2006 r. [/B] Organizator prześle wystawcom potwierdzenie przyjęcia psa na wystawę. Quote
jovi Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 najprościej o Pani Semik - nieprzewidywalna. Moje osobiste wrażenie,że woli jako handlerów Panów, mile widziany jakiś komplemencik;) Quote
nefre Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Ktoś z dogomaniaków wybiera się do Inowrocławia? Quote
AgaCzips Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 bardzo możliwe ze i ja się wybiorę-w końcu nie mam daleko ;) Quote
Natalia_W Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Ja będe napewno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jutro wysyłam zgłoszenie :D Quote
Incunabula Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Katarzyna Boryczko... Co o niej powiecie? Może się zgłoszę, daleko nie mam. Quote
Bushak Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Kto ma jakieś doświadczenia z sędziami sędziującymi molosy: Karel Horak, Aleksandra Świsulska? Bo ja rozważam wyjazd do Inowrocławia, ale wolałabym wiedzić, z kim mam do czynienia ;) Quote
kasja Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Mam pytanie - czy ta wystawa odbywa się wyłącznie na otwartej przestrzeni, czy jest może przewidziana jakaś hala dla tych najmniejszych? :smile: Quote
Asta Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Z tego co wiem to odbywa się na otwartej przestrzeni. Ja prawdopodobnie wybieram się do Inowrocławia:cool3: Quote
askaa Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 [quote name='Morrisonka']Katarzyna Boryczko... Co o niej powiecie? Może się zgłoszę, daleko nie mam.[/quote] Sędziowała nas w Zielonej Górze i nie powiem dawała bdb. Ja mam miłe wspomnienia bo moja sunia wzięła BOB :lol: Quote
arima Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 [quote name='kasja']Mam pytanie - czy ta wystawa odbywa się wyłącznie na otwartej przestrzeni, czy jest może przewidziana jakaś hala dla tych najmniejszych? :smile:[/QUOTE] Nie ma żadnej hali dla małych piesków- wszystko odbywa sie na stadionie Quote
Musiałek Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Witam i my się wybieramy ale mam pytanie czy ktos zna jakies tanie i bezpieczne hotele w Inowrocławiu gdzie przyjmuja z pieskami ???? Quote
Asta Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Wiecie może, czy będzie katalog przedwystawowy? I czy ktos z Was ma stawke astów z zeszłego roku? Quote
jovi Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 asty o jak rozumiem American Staffordshire Terrier? Tych był 13 sztuk : 5 psów, 8 suk. Quote
Asta Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 To strasznie mało:crazyeye: Dziekuje jovi, widze ze chyba jest szansa na cwc w inowroclawiu:p A kto w zeszlym roku mlodego prezentera sedziowal? Quote
jovi Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Młody prezenter 2005 : Andrzej Kaźmierski. Stawkę wpiszę troszkę późńiej :p Quote
jovi Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 American Staffordshie Terrier 2005 : PSY: klasa młodzieży : Quick Dragon Black klasa pośrednia : Admiral z Ptaszkowego Sadu klasa otwarta : A-Kantor Ruffian od Janasa Fidel od NiebiaNskiej Damy klasa championów : Columb Imperia Staff SUKI: klasa szczeniąt : Kassandra Jamag-Ol klasa młodzieży : Costa Rica Ag-Iw-Ar Cavillaca klasa pośrednia : Shirley Władca Piekieł klasa otwarta : Tora Swoboda Tres Srebrny Krąg A-Sasina Ruffian od Janasa klasa championów : Sinba Srebrny Krąg Quote
Recommended Posts