Jump to content
Dogomania

5 szczeniaczków w typie AST - wszystkie dzieci w nowych, super domach!

Recommended Posts

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chłopaczki biegaja radośnie po domu i dokazują. Dziewczynka nadal nic nie je :( Przespała cały dzień. Dałam jej wodę z glukozą. Jeśli rano nic nie zje pójdziemy do weta.

A teraz zdjęcia maluchów:

Dziewczynka:

Chłopczyk

I drugi chłopczyk

z siostrzyczką

Posted

Jakieś imiona trzeba im wymyślić. :)
Biała jest Manta.
Z Mantą niestety codziennie jesteśmy na kroplówkach u weta. Mało je, brzuszek nadal boli.
Z każdym dniem widać poprawę, ale wciąż do zdrowego, brykającego szczylka jej daleko.

Posted

Ja zostawię sobie najmniejszego, pręgowanego chłopczyka, bo Hiena najlepiej go toleruje. Dziewczynkę strasznie strofuje... Poza tym Jagienka chciała sunieczkę ;-)
Swojego malucha nazwę Scotty :)

Sunia niedawno wstała, po całym dniu spędzonym w koszyczku. Nareszcie zjadła, napiła się i zaczęła się bawić z rodzeństwem :multi: Całe szczęście, bo zaczynałam się o nią martwić. Teraz chłopaczki poszły spać, a ona piszczy, bo nie ma się kto z nią pobawić. :razz:

Posted

Maluszki pojadą jednak dopiero jutro - dzisiaj rano był problem z samochodem (nie odpalił), potem jakieś sprawy zaległe musiał pozałatwiac i nie dali rady o normalnej porze wyjechać...

tak wiec dzisiaj jeszcze Aga niunia maluszki syskie cy:)

Posted

Maluszki są wspaniałe :loveu: Kiedy gdzieś idę, to całe stadko w podskokach biegnie za mną!
Chciałam zdementować plotki na temat dziewczynki. To wcale nie jest zołza i nygusica!! Najbardziej z całej trójki łobuzuje jasny piesek :p Wszczyna bójki z mniejszym braciszkiem (za to z sunią ślicznie się bawi), warczy przy jedzeniu i podkrada rodzeństwu jedzonko z miseczek. Ale i tak jest słodziutki :) Przy Hienie jako jedyny przewraca się na plecki demonstrując uległość, boi się jej głośnego szczekania - wtedy chowa się za drzwi. Dziewczynka podchodzi odważnie, radośnie zaczepiając do zabawy, niestety moja sucz od razu na nią warczy. Najmniejszy chłopak to taki gapcio. Zawsze go wytargają i wyszarpią - biedny nie może sobie dać rady. Maluchy w nocy nie śpią w koszyczku. Śpią ze mną w pokoju pod szafką- mają tam taką niby budkę :evil_lol:

Posted

2 maluszki jutro pojadą do Krakowa...dzisiaj rano najpierw był problem z samochodem...a potem brakło czasu na załatwienie spraw przez samochód...no i jada jutro;)

Aga - myślę, że ok. 11 - 11.30 powinni już wyjechać:)

Posted

Dwa maleństwa pojechały. Oj, jak ciężko było mi oddać te szkraby kochane :-(
Czekamy Jagienko na relacje :) Mój maluszek dużo śpi. Chyba troszkę tęskni za rodzeństwem.. Nie ma się z kim poganiać po domku, no... chyba że ze mną :cool3:

Posted

no...moja córka mówiła, że maluszki były bardzo przygnębione po rozstaniu:( ale jak tylko postawiły łapki w domu u Jagienki od razu im się micha uśmiechnęła:) nudzić to się one na pewno nie będą :)

Posted

My tymczasem zakończyliśmy podawanie antybiotyku Mancie. Odpukać, wygląda już na zdrową. Bryka, gryzie, je i sra :) Czyli robi to czego nam brakowało :)
Dzisiaj też byliśmy na wizycie przedadopcyjnej u p. która zajmuje się inwentaryzacją na naszym osiedlu i mam nadzieję, że któraś z warszawskich dziewczynek zamieszka z jej rodziną.