andzia69 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 no to super - jak będę wiedziała czy daliby radę jutro jechać z maluchami to zadzwonię - ok? tylko nie mam adresu... Quote
andzia69 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 no juz mam:):):) jakby wyjeżdżali to raczej w południe, bo chłopak córki musi cos tam jeszcze pozałatwiać do południa:) Quote
jagienka42 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 ok .tylko niech zadzwonią że jadą na pewno będe w domu Quote
agnieszka24 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Chłopaczki biegaja radośnie po domu i dokazują. Dziewczynka nadal nic nie je :( Przespała cały dzień. Dałam jej wodę z glukozą. Jeśli rano nic nie zje pójdziemy do weta. A teraz zdjęcia maluchów: Dziewczynka: Chłopczyk I drugi chłopczyk z siostrzyczką Quote
agnieszka24 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 słodkie maleństwa Hiena poznaje maluszki ;-) Quote
Kana Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Boże jakie urocze szkraby! Tyż chce takiego! Quote
Kana Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Boże jakie urocze szkraby! Tyż chce takiego! Quote
agnieszka24 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Bliskie spotkanie trzeciego stopnia :evil_lol: Maluszek wygląda jak synek Hieny :p Quote
agnieszka24 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Odgryziemy wujkowi rękę :evil_lol: Dziewczyneczka A ku ku :p Quote
andzia69 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 moje wypierdki maniunie:loveu::loveu::loveu: Quote
doddy Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Jakieś imiona trzeba im wymyślić. :) Biała jest Manta. Z Mantą niestety codziennie jesteśmy na kroplówkach u weta. Mało je, brzuszek nadal boli. Z każdym dniem widać poprawę, ale wciąż do zdrowego, brykającego szczylka jej daleko. Quote
agnieszka24 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ja zostawię sobie najmniejszego, pręgowanego chłopczyka, bo Hiena najlepiej go toleruje. Dziewczynkę strasznie strofuje... Poza tym Jagienka chciała sunieczkę ;-) Swojego malucha nazwę Scotty :) Sunia niedawno wstała, po całym dniu spędzonym w koszyczku. Nareszcie zjadła, napiła się i zaczęła się bawić z rodzeństwem :multi: Całe szczęście, bo zaczynałam się o nią martwić. Teraz chłopaczki poszły spać, a ona piszczy, bo nie ma się kto z nią pobawić. :razz: Quote
jagienka42 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 dziewczynka będzie miala na imię Mona ha ha a chłopiec ......... kurcze pomyśle do jutra. są świetne już nie moge się doczekać kiedy do mnie dojadą Quote
andzia69 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Maluszki pojadą jednak dopiero jutro - dzisiaj rano był problem z samochodem (nie odpalił), potem jakieś sprawy zaległe musiał pozałatwiac i nie dali rady o normalnej porze wyjechać... tak wiec dzisiaj jeszcze Aga niunia maluszki syskie cy:) Quote
fioneczka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 a mozecie mnie oświecić która sunia jest mamą maluchów EDIT już wiem rodzice NN Quote
doddy Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Mamusia nieznana :) Psy są ze schroniska z Celestynowa, podrzucone. Quote
agnieszka24 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Maluszki są wspaniałe :loveu: Kiedy gdzieś idę, to całe stadko w podskokach biegnie za mną! Chciałam zdementować plotki na temat dziewczynki. To wcale nie jest zołza i nygusica!! Najbardziej z całej trójki łobuzuje jasny piesek :p Wszczyna bójki z mniejszym braciszkiem (za to z sunią ślicznie się bawi), warczy przy jedzeniu i podkrada rodzeństwu jedzonko z miseczek. Ale i tak jest słodziutki :) Przy Hienie jako jedyny przewraca się na plecki demonstrując uległość, boi się jej głośnego szczekania - wtedy chowa się za drzwi. Dziewczynka podchodzi odważnie, radośnie zaczepiając do zabawy, niestety moja sucz od razu na nią warczy. Najmniejszy chłopak to taki gapcio. Zawsze go wytargają i wyszarpią - biedny nie może sobie dać rady. Maluchy w nocy nie śpią w koszyczku. Śpią ze mną w pokoju pod szafką- mają tam taką niby budkę :evil_lol: Quote
andzia69 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 2 maluszki jutro pojadą do Krakowa...dzisiaj rano najpierw był problem z samochodem...a potem brakło czasu na załatwienie spraw przez samochód...no i jada jutro;) Aga - myślę, że ok. 11 - 11.30 powinni już wyjechać:) Quote
andzia69 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Maluchy pojechały dzisiaj z moją córką do Krakowa do Jagienki:) no to czekamy na relacje;) Quote
agnieszka24 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Dwa maleństwa pojechały. Oj, jak ciężko było mi oddać te szkraby kochane :-( Czekamy Jagienko na relacje :) Mój maluszek dużo śpi. Chyba troszkę tęskni za rodzeństwem.. Nie ma się z kim poganiać po domku, no... chyba że ze mną :cool3: Quote
andzia69 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 no...moja córka mówiła, że maluszki były bardzo przygnębione po rozstaniu:( ale jak tylko postawiły łapki w domu u Jagienki od razu im się micha uśmiechnęła:) nudzić to się one na pewno nie będą :) Quote
doddy Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 My tymczasem zakończyliśmy podawanie antybiotyku Mancie. Odpukać, wygląda już na zdrową. Bryka, gryzie, je i sra :) Czyli robi to czego nam brakowało :) Dzisiaj też byliśmy na wizycie przedadopcyjnej u p. która zajmuje się inwentaryzacją na naszym osiedlu i mam nadzieję, że któraś z warszawskich dziewczynek zamieszka z jej rodziną. Quote
Kana Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 No to świetnie! :multi::multi: A zdjęć Ty dasz trochę czy dla siebie trzymasz?? :razz: Quote
Recommended Posts