Rotti Posted October 31, 2003 Posted October 31, 2003 Luna Super :) Przecież możesz ją wziąć. To nie jest ważne, że nic nie umie. Myslisz, że my ile umiemy :lol: Po co ją zaostawiać w domu ? A tak, to może chciaż się "otrzaska" z atmosferą itd. Quote
Luna Posted October 31, 2003 Posted October 31, 2003 Rotti dobra, jeszcze zobaczymy. Zresztą pogadamy sobie w niedzielę, mam nadzieję, że w końcu dotrzesz? Luna się już nie może doczekać, nudzi się w domu jak mops (przepraszam wszystkie obecne mopsy z porównanie). Quote
Rotti Posted October 31, 2003 Posted October 31, 2003 Luna To chyba będę musiała przyjechać prosto ze szkolenia. Nie wiem, co na to moje psy ;) Quote
Azir Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 Oto najświeższe informacje od Barbary Janygi: Seminarium odbedzie sie w najblizsza sobote, 8 listopada na terenie targow MTP. Skladac sie bedzie z 2 czesci - prelekcji na temat dyscypliny Obedience (omowienie regulaminow, zasady sedziowania, techniki uczenia cwiczen) oraz z, po przerwie na obiad, konkursu dla chetnych. Odplatnosc: 20 zl bez wzgledu na to czy ktos przyjdzie z psem, czy bez psa. Nie ma ograniczen w ilosci psow, natomiast trzeba juz teraz zglosic organizatorom, czy sie przyjdzie z psem czy bez psa. Organizator nie gwarantuje, ze osoby, ktore przyjda z psami beda mialy fizyczna mozliwosc wziecia udzialu w przykladowym treningu. Nie sa przewidziane zajecia praktyczne dla sluchaczy. Uczestnicy seminarium beda wchodzic na teren targow MTP wejsciem G od ul. Sniadeckich (na podanej mapie to jest rejon I), ok. 10 min piechota od dworca centralnego PKP, wyjscie Dworzec Zachodni (w Poznaniu "Dworzec Zachodni" to jest po prostu boczne wejscie do Dworca Centralnego, a nie oddzielna stacja). Mapa: http://www.mtp.pl/pl/1845.html Przy wejsciu ochrona bedzie sprawdzac tozsamosc osob i porownywac ja z posiadana lista. Kazda osoba moze przyprowadzic psa lub wjechac na teren MTP samochodem (nieodplatnie) pod warunkiem, ze to zostanie wczesniej zgloszone. Lista ma byc przekazana w poniedzialek, tak ze prosze, zeby zainteresowani jak najszybciej wysylali swoje dane do organizatora, czyli do Barbary Janygi na maila: [email protected] lub telefonicznie: 604 52 86 23. Quote
Recommended Posts