Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to prawda - mialam isc na rowerek, ale w koncu poszlysmy z Sandra na wilcze :D bylo bardzo fajnie :D

Sandra - to lepiej faktycznie sie poucz!

Milkat - ta wariatka akurat sie tarzala :lol: i tak fajnie mi sie cyklo :D
Jesli chodzi o piatek, to raczej na pewno idziemy, wiec zapraszam :)

• Replies 910
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Godelaine']No to ja na piątek się także zapisuje. Na lotnisku?[/quote]
tak jest!

[quote name='Godelaine'] Ola.. Wezmę Jawzy, to zobaczysz jak na nie reaguje Atena :)[/quote]
ooo super :D bede dzwieczna :D

Posted

Słuchajcie, a czy ktoś z poznanych mi osób z Gliwic nie chciałby pojechać na [url=http://forum.boksery.pl/tematy2/oboz-szkoleniowy-z-liborem-helleportem-sierpien-2006-vt3032.htm?sid=7c1310c1345585bc6ab8a3312be3b95a#55332]TEN [/url] obóz szkoleniowy ? Z chęcią bym się wybrała, ale nie chcę sama :D.

Qrcze, chciałabym wpaść na lotnisko, ale lekcje kończę dopiero o 15.10. A autobusem 126 dojade tam ? Czy on tylko na sikornik ? Albo podajdzie mi numery linii autobusów, które odjeżdżają koło katedry yy nie wiem jakiej ;), blisko rynku.

Posted

tak, dojedziesz tam 126 (a propo - ona nie jezdzi na Sikornik, tylko na Trynek). W ogole musisz dojechac na Trynek - na ostatni przystanek - jada tam [URL="http://www.kzkgop.pl/rozklady/index_przystanki.php?przyst=1038"]TAKIE AUTOBUSY[/URL]

co do obozu, to bym pojechala, ale raczej nie dam rady :(

Posted

[quote name='marmara_19']heh ja juz o tym obozie mysle ze 2 mesiace;p tlyko nei wiem jak sie sprawy potocza , co z kasa itp..[/QUOTE]
No właśnie ja cały czas myślę o nim intensywnie, ale nie chce sama jechac :evil_lol:.

Posted

[quote name='Cimi']To co jakbym jechała 178.. odebrałby mnie ktoś z przystanku ?[/quote]
Cimi - chodzi o dzien dzisiejszy? Sprawdzilam rozklad i 178 bylby o 16:38 na miejscu. Moge Cie odebrac :D Mozesz tez wysiasc na Rybnickiej (16:31) - na tamten przystanek mam rzut beretem i tez moge Cie stamtad odebrac :D

Posted

[quote name='Cimi']No właśnie ja cały czas myślę o nim intensywnie, ale nie chce sama jechac :evil_lol:.[/quote]
heh:)) u mnie ten problem , ze dopiero w czerwcu bede wiedziala co i jak... i na 99% bede jechala autem

Posted

A ja z innej beczki :cool3:
Czy ktos jedzie do Opola na wystawe wlasnym transportem i moglby mnie zabrac? (bez psa, jade rekreacyjnie i doloze sie do paliwa!)
Albo moze znacie kogos kto jedzie i przyda mu sie pilot? :)
Bo ja nienawidze pociagow i sie gubie na dworcu :roll:

Posted

[quote name='Ewkaa']Rekreacyjnie? A ja myślałam że ty się wystawiasz w klasie weteranów:evil_lol:
A kiedy ta wystawa?[/quote]

Dla mnie nie byli w stanie stworzyc klasy :D wiec musze jechac towarzysko.
Jest w sobote i niedziele, w sumie obojetne kiedy pojade bo w oba dni cos sie bedzie dzialo.

Posted

a ja mam dobre chęci, tylko jeszcze nie udało mi się na żaden spacer załapać..tylko sobie fotki oglądam:(
planujecie jakiś wypad? weekend taki dłuugi, wiec może dam radę?

Posted

[quote name='kivik']a ja mam dobre chęci, tylko jeszcze nie udało mi się na żaden spacer załapać..tylko sobie fotki oglądam:(
planujecie jakiś wypad? weekend taki dłuugi, wiec może dam radę?[/quote]
spotykamy sie w piatek, czyli jutro o 17 na lotnisku :D Dalej wybiegajacych planow nie robilismy :)

Posted

[quote name='Aten@']spotykamy sie w piatek, czyli jutro o 17 na lotnisku :D Dalej wybiegajacych planow nie robilismy :)[/quote]
:):multi: to sie zgłaszam:)
Gdyby jeszcze znalazl się ktoś chetny do przypilnowania psów w aucie..moge kogos zabrac..z psem oczywiscie tez:)
bo z dwoma maluchami do autobusu to mi troche ciężko:(

Posted

Monika... Jestem w fazie namawiania brata na wypad do Opola samochodem. Jutro dam znać, jak mi owe namawianie poszło :lol: W razie czego zapraszam :)

P.S. My jutro będziemy na 100% :)

Posted

[quote name='Godelaine']Monika... Jestem w fazie namawiania brata na wypad do Opola samochodem. Jutro dam znać, jak mi owe namawianie poszło :lol: W razie czego zapraszam :)

P.S. My jutro będziemy na 100% :)[/quote]
tak przy okazji..kiedyś nie mialam za duzo mozliwosci jezdzenia wlasnie ze wzgledu na transport, ale na szczescie czasy sie zmienily..mnie za bardzo nie treba wyciagac i chetnie gdzies podskocze..do Opola niestety sie nie wybieram, ale do Bytomia, Jeleniej Gory:)

Posted

To słuchajciejeżeli jutro się spotkamy. To może obgadamy sprawę w sprawie toru agility, bo w sumie ostatnio mieliśmy okazję, ale chyba nikomu to do głowy nie przyszło :lol:.

A może udało by się z aeroklubem dogadać w tej sprawie ?

Posted

[quote name='kivik']:):multi: to sie zgłaszam:)
Gdyby jeszcze znalazl się ktoś chetny do przypilnowania psów w aucie..moge kogos zabrac..z psem oczywiscie tez:)
bo z dwoma maluchami do autobusu to mi troche ciężko:([/quote]
ehh czemu ciezko z 2 psami i to malymi??ja mialam 2 male psy ijedzzily ze mna busem a jak prawkoz robilam to autem.. ja sama i 2 male potwory.. od czerwca zeszlego roku jezdze sama autem tez z 2 psami z tym, ze jeden maly i jeden duzy.... i tak jezdzimy odkac cekin[ONek] jets u mnie, busem etz jechalam z nimi... jedynie kumpel , ktory se siadl na siedzeniu wzial mala na kolana.. a tak to zadbych problemow nie mam z nimi czy to busem czy autem jade:P

Posted

nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszcze..moja jedna to jest spokojna i nie ma problemu w aucie, ale druga koniecznie musi patrzec przez okno i pluc szybe:(a w autobusie to niestety najlepiej miec malego psa na rekach, bo ludzie nie patrza jak chodza...a jak nie bedzie miejsca co jest bardzo mozliwe, to stanie z dwoma..na lotnisko to mi autobus jedzie prawie pol godziny:( nie mam nieststy takich fajnych toreb ani klatek do przewozu..moze do jakiejs torby podroznej je wrzuce?:))

Posted

[quote name='Godelaine']
P.S. My jutro będziemy na 100% :)[/quote]

:placz::placz::placz: a ja jutro pracuje do 19:00 jak na zlosc:placz: bawcie sie dobrze :-(

Posted

[quote name='Aten@']no to do zobaczenia jutro :D Cimi - odbieram Cie z Rybnickiej, tak jak sie umawialysmy?[/QUOTE]
Jak by coś się zmieniło to dam Ci znać smsem, bo to zależy od szkoły i jak będę wracać.