Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szkoda:((( ja bylam ponad 4 godz z czego Cekin w wodzie spedzil 3 godz a Alfa po 8 latach przelamala sie i sama wchodizla do wody plywac:D:D:D jestem z niej DUMNA!! dzisiaj jak juz to ok 20 mzoe na lotnisku?? postaram sie byc:)) a Bogusia napewno jutro sie z nami spotka.. tez byla na plawkach:D:DCekin mordowal Desti w wodzie;p

• Replies 910
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja dziś nie dam rady, niestety. Ale jutro bardzo chętnie :)

Dzięki Bogna za dzisiejszy wypad. Okazało się, że moja suka całkiem nieźle pływa. Wystarczyło tylko, że raz oddalilam się od brzegu,. mała się przełamała, a później już poszło gladko :)

Posted

Wróciłam ok ósmej z pracy i zastanawiałam sie czy jeszcze na to lotnisko warto iść, bo tak z 25 minut droga mi zajmuje....no i poszłam na spacerek bliżej, tylko taki na smyczy.....ech a pewnie jeszcze byśmy się spotkały....żałuję bardzo:p
Nadrobimy to koniecznie :lol: no i sie wreszcie poznamy
pozdrawiam

Posted

Mnie nie będzie ;). Właśnie wybieram się z Ewką do schroniska. A co do spacerów o 19 nie wiem czy mój pies będzie wstanie wykonywać polecenia przy takiej pogodzie :razz:. A jeśli będzie to będzie to bardzo niedokładnie zrobione a to nie ma sensu :roll:. Bo temperatura o 19 to prawie 30 stopni, a mój pies takich temperatur nie znosi zwłaszcza, że w domu mamy podobną temp jak na dworze. Jeśli o nas chodzi to albo wchodzi w rachubę godzina 20, bo teraz robi się coraz jaśniej i tak albo wczesne godziny ranne :eviltong:.

Posted

Agata, mam nadzieję, że wrócisz cała i zdrowa z wakacji i pojedziemy do Pławniowic;). Koralowi dobrze zrobi taka ochłoda, bo się chłopak męczy w te upały:shake:.
Dzięki za wczorajszy spacer!

Posted

Yamaszko, ja też jestem z Gliwic naszych przecudnych. To nota bene mój pierwszy post na tym forum i jestem zdenerwowana i przejeta. :)
Teraz mieszkam w Rokitnicy (15 km w strone Tarnowskich Gór) ale tesknie ogromnie za Gliwicami i jestem tam niemalże codziennie, bo mam tam najblizsza rodzine. Koniecznie musimy sie na spacerek z ogonami spotkać. :p

Pozdrawiam wszystkich tak przy okazji.. :)

Posted

oo witamy witamy:)))) a jakiego masz psiaczka??:> Agata i Bogusia!!kiedy sie spotkamy??musze z Cekinem wsrod psiakow teraz z ta pilka cwiczyc.. bo juz bez linki cwiczymy ale sami:)

Posted

A Gaga ma cieczke od 3 dni :diabloti: fajnie jest. Narazie spacerki nam odpadaja, chociaz przydaloby sie, bo Bu zaczal ostatnio znowu wariowac do psow (pare dni temu tak sie miotal, ze rozwalil przedni reflektor w aucie) Po takim grupowym spacerze on na jakis czas jest w miare do wytrzymania, a potem wraca "do normy" ;)
Zaraz jedziemy do lasu, fajne miejsce jest gdzies miedzy Wilczym Gardlem a Smolnica, mozna polazic po polach i po lesie. Moze nawet fotki jakies porobie :p

Posted

No witam witam!
Przepraszam, że tak późno, ale lepiej późno niż wcale..:P
Mamy psiaka z gliwickiego schroniska. Znaleźliśmy go na stronie allegro no i nie zastanawialismy się dlugo z moim facetem postanawiając go zaadoptować. Akurat były moje urodziny więc Maks :) stał sie moim prezentem urodzinowym (najlepszym jaki kiedykolwiek dostałam). Załatwialiśmy formalności z Ewą, i Maks 26 maja był już u nas.
Jest jeszcze trochę nieokrzesany, bo jak przyszli do nas goście to się zsikał w samym środku na dywanie, a był pół godziny wczesniej na spacerku..
Maścią i posturą bardzo podobny do owczarka rumuńskiego Carpathian. Niestety nie mam jeszcze zdjęć Maksa w moim komputerze, bo mam za mało wejść na USB i musze odpiąć albo mysz albo klawiature żeby władować do kompa foty.. :/.
Potem, przy dobrych wiatrach, umieszczę jego zdjęcia, ale przy moich wątpliwych zdolnościach, to zapewne troche potrwa.. :P
Pozdrawiam!