marmara_19 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 szkoda:((( ja bylam ponad 4 godz z czego Cekin w wodzie spedzil 3 godz a Alfa po 8 latach przelamala sie i sama wchodizla do wody plywac:D:D:D jestem z niej DUMNA!! dzisiaj jak juz to ok 20 mzoe na lotnisku?? postaram sie byc:)) a Bogusia napewno jutro sie z nami spotka.. tez byla na plawkach:D:DCekin mordowal Desti w wodzie;p Quote
Godelaine Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Ja dziś nie dam rady, niestety. Ale jutro bardzo chętnie :) Dzięki Bogna za dzisiejszy wypad. Okazało się, że moja suka całkiem nieźle pływa. Wystarczyło tylko, że raz oddalilam się od brzegu,. mała się przełamała, a później już poszło gladko :) Quote
marmara_19 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 no fajnie bylo:) tutaj jest pare fotek moich piesow;p na maila wieczorkiem Ci przesle fotki Desti.. ale nie sa zbyt dobre;pale widac, ze plywa:D Quote
weihaiwej Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [B]$andwich[/B] i [B]Marmara[/B], fajnie było się spotkać na zakończenie upalnego dnia :D A za dwa tygodnie nie dam Wam spokoju, aż się wybierzemy na pławki. ;) Quote
Milkat Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 widzę, że mimo upału zaliczyłyście lotnisko....a ja nie dotarłam bo mi się okrutnie praca przeciągnęła...:angryy: pozdrawiam Quote
weihaiwej Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Zastanawiałyśmy się, czy byłaś już, czy dojdziesz, czy jednak nie... My się jeszcze nie poznałyśmy osobiście, tak że do zobaczenia następnym razem :) Quote
Milkat Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Wróciłam ok ósmej z pracy i zastanawiałam sie czy jeszcze na to lotnisko warto iść, bo tak z 25 minut droga mi zajmuje....no i poszłam na spacerek bliżej, tylko taki na smyczy.....ech a pewnie jeszcze byśmy się spotkały....żałuję bardzo:p Nadrobimy to koniecznie :lol: no i sie wreszcie poznamy pozdrawiam Quote
marmara_19 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 dzisiaj mamy zamiar sie spotkac.. nie wiem , o ktorej godz... Agata zaproponowala lotnisko.. mi w sumie tez by pasowalo... Bogusia?co Ty na to?? Quote
Godelaine Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Słuchajcie... Nie wiem, jak będzie. Nie mam transportu :( I nie wiem czy mi się uda dotrzeć na lotnisko :( P.S Mam pustki na karcie, więc nie odpisuje na smsy :( Quote
Cimi Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Mnie nie będzie ;). Właśnie wybieram się z Ewką do schroniska. A co do spacerów o 19 nie wiem czy mój pies będzie wstanie wykonywać polecenia przy takiej pogodzie :razz:. A jeśli będzie to będzie to bardzo niedokładnie zrobione a to nie ma sensu :roll:. Bo temperatura o 19 to prawie 30 stopni, a mój pies takich temperatur nie znosi zwłaszcza, że w domu mamy podobną temp jak na dworze. Jeśli o nas chodzi to albo wchodzi w rachubę godzina 20, bo teraz robi się coraz jaśniej i tak albo wczesne godziny ranne :eviltong:. Quote
$andwich Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Agata, mam nadzieję, że wrócisz cała i zdrowa z wakacji i pojedziemy do Pławniowic;). Koralowi dobrze zrobi taka ochłoda, bo się chłopak męczy w te upały:shake:. Dzięki za wczorajszy spacer! Quote
Milkat Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 a dzisiaj wieczorkiem ktoś się na lotnisko wybiera?:lol: Quote
marmara_19 Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 ehh Milka.. ja to chyba na rynek ide wieczorem z cekinem.. ale jesli nie.. to mzoe na lotnisko sie dotocze;) Quote
Cimi Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Jutro o 16 na pętli w Sośnicy. I idziemy nad bajorko w lesie :razz:. A.. ja będę około 16:10. Quote
Cimi Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Może jakiś spacerek treningowy :razz: ? Zwłaszcza, że pogoda jest w sumie dobra tak od wczoraj ? Quote
marmara_19 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 noo wreszcie Ci sie zachcialo;p!!!!ja jestem zaaaa!!! Quote
psiuroszczura Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Yamaszko, ja też jestem z Gliwic naszych przecudnych. To nota bene mój pierwszy post na tym forum i jestem zdenerwowana i przejeta. :) Teraz mieszkam w Rokitnicy (15 km w strone Tarnowskich Gór) ale tesknie ogromnie za Gliwicami i jestem tam niemalże codziennie, bo mam tam najblizsza rodzine. Koniecznie musimy sie na spacerek z ogonami spotkać. :p Pozdrawiam wszystkich tak przy okazji.. :) Quote
marmara_19 Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 oo witamy witamy:)))) a jakiego masz psiaczka??:> Agata i Bogusia!!kiedy sie spotkamy??musze z Cekinem wsrod psiakow teraz z ta pilka cwiczyc.. bo juz bez linki cwiczymy ale sami:) Quote
sisay Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 A Gaga ma cieczke od 3 dni :diabloti: fajnie jest. Narazie spacerki nam odpadaja, chociaz przydaloby sie, bo Bu zaczal ostatnio znowu wariowac do psow (pare dni temu tak sie miotal, ze rozwalil przedni reflektor w aucie) Po takim grupowym spacerze on na jakis czas jest w miare do wytrzymania, a potem wraca "do normy" ;) Zaraz jedziemy do lasu, fajne miejsce jest gdzies miedzy Wilczym Gardlem a Smolnica, mozna polazic po polach i po lesie. Moze nawet fotki jakies porobie :p Quote
Milkat Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Wybieram się na lotnisko...może ktoś się dołączy?:lol: Quote
coztego Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Gliwiczanie, może ma ktoś z Was klatkę do pożyczenia? Quote
psiuroszczura Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 No witam witam! Przepraszam, że tak późno, ale lepiej późno niż wcale..:P Mamy psiaka z gliwickiego schroniska. Znaleźliśmy go na stronie allegro no i nie zastanawialismy się dlugo z moim facetem postanawiając go zaadoptować. Akurat były moje urodziny więc Maks :) stał sie moim prezentem urodzinowym (najlepszym jaki kiedykolwiek dostałam). Załatwialiśmy formalności z Ewą, i Maks 26 maja był już u nas. Jest jeszcze trochę nieokrzesany, bo jak przyszli do nas goście to się zsikał w samym środku na dywanie, a był pół godziny wczesniej na spacerku.. Maścią i posturą bardzo podobny do owczarka rumuńskiego Carpathian. Niestety nie mam jeszcze zdjęć Maksa w moim komputerze, bo mam za mało wejść na USB i musze odpiąć albo mysz albo klawiature żeby władować do kompa foty.. :/. Potem, przy dobrych wiatrach, umieszczę jego zdjęcia, ale przy moich wątpliwych zdolnościach, to zapewne troche potrwa.. :P Pozdrawiam! Quote
Cimi Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 To może Ewa będzie miała jego zdjęcia :razz: ? Tak się zastanawiam co to za pies i może go znam :lol:. Quote
marmara_19 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Hej no ludzie!!!!trzeba by sie spotkac!!!moj Cekin ma mnie juz dosyc bo tylko ja Alfa i pilka:D:D hehehe i cwiczonka;p;p Quote
Recommended Posts