Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dealer na lotnisko dojedziesz ul. Rybnicką to wyjazdowa trasa z Gliwic, a lotnisko jest na obrzeżach miasta. Jesli będziesz jechac Rybnicką to na skrzyżowaniu przy którym jest po prawej stronie minimal ( ostatnie w mieście) skręcisz w lewo ( ul. Bardowskiego, potem Kilińskiego), pojedziesz cały czas prosto ( to jest Trynek) i gdy ci się droga skończy i bedzie można tylko w prawo lub w lewo, skręć w prawo i właściwie to juz jest wjazd na lotnisko zaraz :lol: ( można wcześniej skręcić w prawo w uliczkę Dzierżona jedyną z domkami jednorodzinnymi).
Hm...no to o której? może ci co przyjadą niech się wypowiedzą, czy im pasuje....

• Replies 910
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A kto mi powie jak wysiasc ze 186 zeby dojsc na lotnisko?...
bo o tej porze transport mi odpada, no i z przyczyn technicznych zabiore tylko jednego smoka, nie wiem jeszcze ktorego, raczej chyba Gage bo ona nie zniesie zostawienia w domu na tak dlugo.

Posted

Własnie dotarłam do domu... Wszystkim dzięki za życzenia. Trochę średnio na jeża kontaktuję. Zrozumialam tylko, że jutro na lotnisku o 14. Tak?
Będę. A co! Pies przez moje "przyjemności" cierpieć nie będzie :)

Agata... Z przyjaciółmi w 4art byliśmy :)

Posted

[quote name='Milkat']dealer na lotnisko dojedziesz ul. Rybnicką to wyjazdowa trasa z Gliwic, a lotnisko jest na obrzeżach miasta. Jesli będziesz jechac Rybnicką to na skrzyżowaniu przy którym jest po prawej stronie minimal ( ostatnie w mieście) skręcisz w lewo ( ul. Bardowskiego, potem Kilińskiego), pojedziesz cały czas prosto ( to jest Trynek) i gdy ci się droga skończy i bedzie można tylko w prawo lub w lewo, skręć w prawo i właściwie to juz jest wjazd na lotnisko zaraz :lol: ( można wcześniej skręcić w prawo w uliczkę Dzierżona jedyną z domkami jednorodzinnymi).
Hm...no to o której? może ci co przyjadą niech się wypowiedzą, czy im pasuje....[/quote]

Milkat dzieki bardzo:)

Posted

podsumujmy:)
ok.14 na lotnisku ??
ja tak jak wspomniałam jestem w trakcie reanimacji wozu bojowego:) oby sie obudził do tej pory biedaczek:)
dla wtajemniczonych: zerwał mi sie pasek i zrobił troche bałaganu......
ewentualnie się spóźnie a poznacie mnie po tym, ze na smyczy bedzie sie miotał spieniony potwór dracy sie na cała okolicę:)

Posted

hmm pasek.. to dosc szybko mozna sobie z nim poradzic:))) widze, ze Milka mnie juz wyprzedzila z droga.. ale ja podam inna jakbys jechala od pszczynskiej(zjazd Sośnica), jedziesz w prawo na swiatlach pierwszych od zjazdu rzecz jasna:))) caly czas prosto za salonem meblowym agata bedzie po prawej ldl i na swiatlach gdzie lidla masz z prawej na "skrzyzowaniu" nie liczac swiatel "wjazdowow-wyjazdowych " z lidla skrecasz w lewo.. jedziesz kreta glowna ulica.. ona skreca w lewo Ty wraz z nia ale po skrecie w lewo jest odbicie w prawo (po lewej bedzie przystanek autobusowy i plus) no i ta ulica prosto do konca:)))) lotnisko zobaczysz:)

Posted

[quote name='marmara_19']hmm pasek.. to dosc szybko mozna sobie z nim poradzic:))) widze, ze Milka mnie juz wyprzedzila z droga.. ale ja podam inna jakbys jechala od pszczynskiej(zjazd Sośnica), jedziesz w prawo na swiatlach pierwszych od zjazdu rzecz jasna:))) caly czas prosto za salonem meblowym agata bedzie po prawej ldl i na swiatlach gdzie lidla masz z prawej na "skrzyzowaniu" nie liczac swiatel "wjazdowow-wyjazdowych " z lidla skrecasz w lewo.. jedziesz kreta glowna ulica.. ona skreca w lewo Ty wraz z nia ale po skrecie w lewo jest odbicie w prawo (po lewej bedzie przystanek autobusowy i plus) no i ta ulica prosto do konca:)))) lotnisko zobaczysz:)[/quote]

no i ta droga jest mi bliższa:) na razie TZ walczy z paskiem i szkodami których dokonał przy zerwaniu sie:) jak patrze idzie mu całkiem całkiem:)
pogoda nas nie odstraszy?? w katowicach pada:(

Posted

my sie tez wybieramy o 14, bliżej aeroklubu , czy sciezki rowerowej?
dealer, a jak bedziesz autotradą jechać, to już całkiem prosta droga jest, bo 2 zjazd z autostrady ( kierunek Gliwice - Rybnik) wjeżdża na Rybnicką i zaraz jesteś na tym skrzyżowaniu co ci pisałam tylko z drugiej strony i wtedy skręcasz w prawo, a nie w lewo:lol: ( 1 zjazd gliwice tychy wjeżdża na Pszczyńską)
ma-ja bus 186 dojeżdża na sam koniec Trynku, możesz wysiąśc na ostatnim przystanku (ul Piastowska) cofnąc się na Kilińskiego, pare metrów doslownie, i kawałeczek w lewo do ul. Lotników i tam w prawo i zaraz jestes przy wejściu na teren lotniska (obok będa ogródki działkowe) A jesli chcesz to mogę cię odebrac z jakiegoś wczesniejszego przystanku, np. na Rybnickiej, i razem pójdziemy skrótem, tylko mi napisz o której masz autobus:lol:

Posted

[quote name='Milkat']A jesli chcesz to mogę cię odebrac z jakiegoś wczesniejszego przystanku, np. na Rybnickiej, i razem pójdziemy skrótem, tylko mi napisz o której masz autobus:lol:[/quote]
Dzieki Milkat :loveu:
Odjazd mam od siebe spod Tesco 13:28, nie wiemjak dlugo jedzie autobus, ale w rozkladzie jazdy widze kolejno tak:
Kochanowskiego - 13:48
Cegienia - 13:50
... potem jest jakis rozjazd ale mnie nie dotyczy
Sikornik Zimorodka - 13:51
Sikornik Osiedle - 13:53
Trynek II - 13:55
Trynek III - ? (nie podali godziny)

Ale powinnam trafic z przystanku! Bywalo ze sie gubilam w gliwicach, ale raczej dam rade :D nie rob sobie klopotu ;)

Posted

[quote name='weihaiwej']To całkiem fajnie :) może kiedyś wybierzemy się gdzieś bez psów...?

dobranoc:)[/quote]

Bardzo chętnie. Będziesz dziś na lotnisku? To w razie czego pogadamy :)

Posted

ma-ja kłopot żaden, bo mieszkam kolo przystanku Cegielnia:lol: , stamtąd to ok. 25 min pieszo do lotniska; jesli trafisz sama to wysiądź na ostatnim Trynek III będziesz miec bliziutko - jak wolisz:)))) napisz co ci pasuje bardziej; do zobaczenia;

Posted

[quote name='Milkat']ma-ja kłopot żaden, bo mieszkam kolo przystanku Cegielnia:lol: , stamtąd to ok. 25 min pieszo do lotniska; jesli trafisz sama to wysiądź na ostatnim Trynek III będziesz miec bliziutko - jak wolisz:)))) napisz co ci pasuje bardziej; do zobaczenia;[/quote]

Podjade sama, jak sie zgubie to kogos zapytam :) dzieki :calus: do zobaczenia wszystkim :multi:

Posted

[quote name='Godelaine']Bardzo chętnie. Będziesz dziś na lotnisku? To w razie czego pogadamy :)[/quote]

Niestety, nie będzie mnie dzisiaj, bo jestem we Wrocławiu :-( ;) Ale pewnie załapię się na następny spacer :) Będę w Gliwicach od poniedziałku przez kilka dni :)
Do zobaczenia!

Guest Jacol123
Posted

[quote name='dealer']bardzo Wam wszystkim dziekuję za cudowne popołudnie:)[/quote]
Ja też się dołączam do podziękowań. Było mi bardzo miło Was poznać. No i oczywiście Wasze psy. Bardzo fajnie się wszystkie bawiły i myślę, że to nie jest ostatnie nasze spotkanie. :)Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam.

Posted

Zgadzam się z przedmówcami. Fajnie było :) Mam nadzieję, że Wasze uszy przeżyły piskliwe szczekiwanie Desti. SKierowane w stronę namolnych kawalerów :lol:

Teraz z niecierpliwością czekam na fotki :)

Posted

[quote name='Godelaine']

Teraz z niecierpliwością czekam na fotki :)[/quote]
Hej!!

Ja tez...Mam nadzieje ze nastepnym razem w koncu uda nam sie dojechac:shake:

Posted

pare fotek z dzisiejszego spacerq.. podaje link [URL="http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=6789&PN=1&TPN=29"]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=6789&PN=1&TPN=29[/URL]

Posted

uUff.. dotarłam do kompa.. wreszcie :cool1:. Spacerek bardzo fajny :lol:.Dzięki niemu sprawdziłam jak sucz wykonuje polecenia w rozproszeniach. I jestem bardzo pozytywnie zaskoczona :loveu:. zwłaszcza chodzenie przy nodze z kontaktem - pomijając, że miałam parówkę to bardzo dobrze :lol:. Fiona miała adoratora, którym oczywiście był Bu :lol:.

Czekam na więcej spotkanek, które będą ukierunkowane na posłuszeństwo głównie, a później szlaeńćze biegi :lol:.

Czekam także na zdjęcia :lol:.

Posted

Fajnie było bardzo, czekam na ciąg dalszy, też chętnie poćwiczymy sobie:lol: Dzięki wszystkim za miłe towarzystwo; marmara19 zdjecia obejrzalam, czy to nie dupcia Tajgi tak śmiesznie za Cekinem na jednym wystaje?;) wpierwszej chwili myslałam, że on coś w pycholu trzyma...ale chyba nie.

Posted

Hej!
Dzieki wszystkim za super spacerek...

Fotki będę sukcesywnie wklejać w tym oto wątku:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26431"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26431[/URL]

Jeśli ktoś chce więcej fotek na maila, proszę mi na prv podać adresik.:lol:

Pozdrawiam wszystkich i wytarmoszenia dla psiaków. :lol: