Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja może się zjawię, wszystko zależy od jutrzejszych wyników badań. Mala ma podejrzenie o babeszję :( Mam nadzieję, że skończy się na zwykłym podtruciu. Tak czy inaczej Mysz od kilu dni nie nadaje się na szaleńcze spacery :( :( :(

P.S. Bogna.. Przepraszam Cię za dziś :( Bardzo niefajnie wyszło... :(

• Replies 910
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

spoko, naprawde nic sie nie stalo!!ja tylko gg nie sprawzdilam przed wyjsciem;p;p ale co tam;p i tak pojechalam i psy sie wyszalaly i nawet szly po pierwszych sladach:)) trzymam mocno kciuki za mala!!!a raczej za dobre wyniki badan!

Posted

Bogna.. Jestem optymistką, musi byc dobrze :)
Tak a propos spotkań... Może pomyślelibyśmy o jakichś w miarę regularnych spotkaniach obediencowych?

Aaa... Zapomniałam. Monika... Ja mam klatkę. Tzn ma ją w tej chwili Cimi, ale jej nie używa. Jak chesz, to dogadaj się z nią w sprawie ewentualnego przewozu :)

Posted

no ja jestem za tymi spotkaniami:))) i nie koniecznie obiedenc ale w ogole o posluszenstwie.. ja bym chciala z cekinem slady robic.. , no i chcialabym wysluchac Twoich rad.. itp... bo cekin ladnie cwiczty... i w ogole.. tylko ja wszystko psuje:((( ale tak to juz jest jak sie jest zielonym;p;p tylko zbey tak ciwczyc to msuze w koncu sprawic cekinowi pilke na sznurku.. bo narazie cwiczy na zwykla;p;p jedzonko jest bee a pileczka jest cacy:))) tylko alfa na jedzonko cwiczy:)))ale ja zabawki itp nie interesuja...i juz jej na to nie nakrece.. w domu tylko lubi jakies szmatki, skarpetki, pluszaki.. a tak to nic;/

Posted

Wiesz, ja w temacie szkolenia stawiam dopiero pierwsze kroki. Ale zawsze to lepiej, jak ktoś stoi z boku i obserwuje. Widzi się wtedy więcej.
Że śladami chętnie pomogę. Mysza już się trochę w to bawiła.
Możemy też trochę poszukać zgub. Aaa... No i chętnie wezmę na ktores spotkanie taki przenośny tunel z Ikei :D

Tylko żeby moja panna wróciła do formy.

Posted

oo to super:))) moje dziisaj zrobily pierwsze slady;p;p zawsze cos;p;p hehe kuzyn dzisaj szedl z cekinem przy nodze qrde.. teraz widze jak cekin fajnie cwiczy czasami i jak to fajnie wyglada:)

Posted

Ja jestem za takimi spotkaniami :lol:. A właśnie dla chcących coś wiedzieć w poniedziałek znalazłam fajny teren do wynajmu lub sprzedaży do agility. Nie wiem jaki jest dokładnie bo tylko przez okno widziałam. Ale z Goddy obadamy to.

A ja się za ślady nie umiem zabrać :lol:, eh muszę wreszcie zacząć coś robić w tym kierunku.

Guest Jacol123
Posted

[quote name='marmara_19']no ja jestem za tymi spotkaniami:))) i nie koniecznie obiedenc ale w ogole o posluszenstwie.. [/quote] Hej, nie chciałbym się wcinać, ale jeśli mielibyście ochotę się spotkać, to może będę miał w weekend chwilę wolnego i mógłbym wpaść na spotkanie i Wam parę rzeczy "szkoleniowych" zasugerować. Akurat nie mam w tym tygodniu zajęć w Brzeźnicy, nie ma kursów trenerskich więc jestem "do wzięcia". ;) Musielibyście tylko dać mi znać o której chcecie się spotkać i w jakim miejscu. A przy okazji my, gliwiczanie byśmy się spotkali w szerszym psiarskim gronie :)
Pozdrawiam serdecznie

Posted

Jacol... Z Twojego podpisu widzę, że jesteś z Alteri, tak? U Was tylko metody klierowe przechodzą? Czy też jednak inne pozytywne także? Bo ja z góry zastrzegam, że klier traktuję tylko jako pomoc do nauki pewnych ćwiczeń :)

Ale tak czy inaczej - ja jestem zainteresowana.

Guest Jacol123
Posted

[quote name='Godelaine']Jacol... Z Twojego podpisu widzę, że jesteś z Alteri, tak? U Was tylko metody klierowe przechodzą? Czy też jednak inne pozytywne także? Bo ja z góry zastrzegam, że klier traktuję tylko jako pomoc do nauki pewnych ćwiczeń :)

Ale tak czy inaczej - ja jestem zainteresowana.[/quote]
NA pewno szkolimy pozytywnie. Kliker służy do UZYSKANIA zachowań, ale szkolenie nie sprowadza się przecież do klikania. Jest tylko jednym z narzędzi szkoleniowych. Podobnie jak Ty - my w Alteri traktujemy kliker tylko jako pomoc do nauki zachowań, a nie jak ołtarzyk, przed którym należy palić kadzidło. :)

Posted

oo super:)) ja jestem chetna:)) tylko, ze ja klikerem sie nie bawie i nie mam zamiaru.... wystarzca smaczki czy pileczka dla mlodego:))) a co do spotkania to moze w sobote na lotnisku??latwo trafic i teren fajny:)

Posted

To ja wolę sobotę, albo piątek :razz:. Niedziela zarezerwowana dla nauki :lol:.
Nathaniel, Asiunia i Dealer co Wy na to ? Piszecie się na to :razz: :lol: ?

Posted

[quote name='Cimi']To ja wolę sobotę, albo piątek :razz:. Niedziela zarezerwowana dla nauki :lol:.
Nathaniel, Asiunia i Dealer co Wy na to ? Piszecie się na to :razz: :lol: ?[/quote]
Hej!!

Jezeli nic nam juz nie wypadnie,nie bedzie lalo jak z cebra,dostaniemy wreszcie kaganiec i ktos nas biedne sierotki odbierze z dworca to tak:evil_lol:

Posted

Bogusia, Agata - dzieki za klatke :)
Dowloklam ja jakos do domu, ciezkie to jak diabli! nie wiem dlaczego nie przyszlo mi to do glowy :lol:

No i niestety... Potrzebuje druga :mad:
Bu sie wprowadzil i nie zamierza zrezygnowac.
Zachowuje sie, jakby nagle dostal cos, na co czekal cale zycie :roll:
Normalnie wyglada na przeszczesliwego! wychodzi tylko na chwile i zaraz szybko wraca, chociaz grzbiet sobie obija i glowe, bo za wielki jest.
Moj metraz w pokoju przestal w ogole istniec.
A Gaga dalej bez klatki :diabloti:
Jutro bede miala czas to sprobuje Gage jakos naprowadzic, bo narazie sie troche obawia (klatka wydaje przerazajace dzwieki).

Posted

Monika... Fajnie, że się klatka spodobała. Choć chyba nie temu psu, co trzeba :lol:

Ja się piszę na sobotę. Mam nadzieje, że nie będę miała syndromu "day after". Bo tak się składa, że jutro mam urodziny :roll: :lol:

Posted

[quote name='Godelaine']

Ja się piszę na sobotę. Mam nadzieje, że nie będę miała syndromu "day after". Bo tak się składa, że jutro mam urodziny :roll: :lol:[/quote]

oooo to Wszystkiego Najlepszego !!!! :new-bday::BIG: :tort:

To my byśmy też do was w sobotę dołączyli - Szalej miałby ochotę znów poganiać z Desti i Fionką :lol:

Posted

kochani jesli chodzi o te sobote czyli 3 czerwca to sie piszę:). bardzo prosze o ustalenie godziny i miejsca spotkania i jedngo ochotnika który dokładnie mnie objasni co gdzie i jak:)?
moja znajomosc Gliwic konczy sie okolicą osiedla ,bodajze Sikornik???:), lidla i agaty:) hihi ale mam mapę i jakos trafie gdzie bedzie trzeba:)a i jeszcze wiem gdzie jest dworzec autobusowy miedzynarodowy hihi
prosze o pomoc:)