Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja wlasnie odkrylam ze brakuje mi jednego kota :-( nie wiem czy w zwiazku z tym pojde na spacer, obeszlam juiz blok dookola ale nie ma chyba sensu szukac kota w srodku dnia.... moze wieczorem wyjdzie z kryjowki.
Ciciu moja kochana :placz::placz::placz: odechcialo mi sie wszystkiego.

• Replies 910
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wlasnie za chwilke wyruszamy na ostatni spacerek... nie wiem tylko CZYJ ostatni spacer to bedzie :p to sie okaze. Dwa prawie dorosle ON-ki - psy, moj Bu - pogromca-profilaktyk i maly jazgoczacy aligatorek czyli Gaga. I ja o krok od zawalu na sama mysl :roll:
No chyba ze zacznie strasznie lac.

Posted

:thumbs::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

Dobrze zrobilas ze mnie naciagnelas, chociaz mialam smierc w oczach!
Jestem DUMNA z mojego psa a Cekin jest moim idolem :loveu:
Jestem wykonczona nerwowo ale warto bylo!
Rzadko sie spotyka ludzi ktorzy sa chetni na takie sesje, ale warto, warto!! nawet jak psy sie troche poszamocza.
A gagusia nawet tak bardzo nie szczekala! Na sam koniec tylko obszczekala autobus :cool1:

Posted

Olek, wiesz jak ja sie balam!! :shake: Panika prawie. Jak zobaczylam te burzowe chmury to az sie ucieszylam ze lac bedzie! A tu MaRmArA mowi "nie szkodzi, nie zmokniemy, przejdzie bokiem :evil_lol: " :roll:
Myslalam ze do tego lasu nie dojde, takie mialam miekkie nogi z nerwow.
A potem... :lying:
Nawet Gaga sie wyluzowala i potem przestala drzec japke.
Wspolpraca i zdrowy rozsadek podzialaly :multi:
Tylko cekina mi szkoda bo zostal psem-terapeuta bez wlasnej zgody :p jego tez te spacerki sporo kosztuja nerwow. Ale dzielny jest pies, rewelka!

Posted

no Cekin naprawde jest ze mna biedny;p;p caly tydz moc wrazen.. koncert... jego przyrodni braciszek niezbyt obyty w psim swiecie... wypad do centrum gdzie cwiczyl i sie kupial:D:D te stresowe spacerki.... narazie odpoczywamy psychicznie;p;p heh

Posted

hehehe wiecie ja chyba jednak nie skorzystam :P
Jakos żal mi Cekina :P dostałby bęcki :(
Kaja to luz ona ma swój świat z psami bardzo rzadko ma ochote się bawic , ona ma w głowie :kamyczki, patyczki, piłeczki, aportowanie, kopanie dołów i pływanie

Posted

A fiona dawała się ruchac spasionemu oibleśnemu dobermanowi który obspermił jej całe plecy ,a zociekała ,a fiona machała tylko głowa jakby miała orgazm :)

Posted

A Ty piszesz jak zwykle bzdury :roll:. OWszem były ruchy kopulacujne, ale bez przesady. Ciekawe skąd wiesz jak wygląda orgazm u psa,zwlaszcza, że FDiona siedziała a nie stała :roll:.

Posted

Rany... Cóż za pasjonujaca dyskusja :roll: :diabloti:

Mój sucz kończy cieczkować, więc ja chętnie się spotkam. Olek.. Co powiesz na jutrzejsze popołudnie? Zobaczymy, jak Czarek reaguje na Mysz :) Jeśli będzie luz, to będziemy mogli się zacząć spotykac z innymi samcami.

Posted

Ja jutro do pracy :placz::placz:
ale po poludniu chetnie. tylko nie wiem czy nie musialabym zabrac syna, a to juz decyzja powazniejsza niz nasz ostatni spacerek z Niko :diabloti:

Posted

Kochani my za chwile wychodzimy bo jak usiade po powrocie z pracy, to juz nigdzie nie pojde :roll:
Moj tel. 506 555 013 jakby co, bedziemy gdzies w lesie :p przyjedzcie! :multi:

Posted

Pojechałyśmy na Waryńskiego tylko,że wasze wiadomości do nas juz nie dotarły:evil_lol: ..i niestety nie znalazłysmy was....:placz: za to połaziłyśmy po jakichś dróżkach polnych, zaroslach itp. i teraz widzę że byłyśmy z drugiej strony tego lasku chyba, tak za osiedlem domków, ale idąc od strony Tesco bardziej a nie od Kozielskiej; (bylo słychać gdzieś szczekanie psów, ciekawe czy to wasze pieski tak niosło?) - SZKODA!!!!

Posted

Hej!!

Przegladam wasz watek i przegladam...;):oops: I coraz wiekszej ochoty nabieram wreszcie na spacer:eviltong:

Marmara_19 pytanko głownie do Ciebie-jakiej płci masz ON'ki?Na "gwalt" szukam normalnego ON'ka badz ON'ko podobnego:placz:Moja sucz nabiera coraz wiekszej awersji do ON-ków,poniewaz kilka razy zostala zaatakowana przez owczarkopodobna suke:shake:Na razie na widok pieska w takim typie zapiera sie lapami i "brzydko"patrzy w jego strone,nie chce zeby doszlo to tego ze ona kiedys rzuci sie pierwsza:roll:.Dala bys sie namowic na socjalizacje?:evil_lol: