sisay Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 a ja wlasnie odkrylam ze brakuje mi jednego kota :-( nie wiem czy w zwiazku z tym pojde na spacer, obeszlam juiz blok dookola ale nie ma chyba sensu szukac kota w srodku dnia.... moze wieczorem wyjdzie z kryjowki. Ciciu moja kochana :placz::placz::placz: odechcialo mi sie wszystkiego. Quote
sisay Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Wlasnie za chwilke wyruszamy na ostatni spacerek... nie wiem tylko CZYJ ostatni spacer to bedzie :p to sie okaze. Dwa prawie dorosle ON-ki - psy, moj Bu - pogromca-profilaktyk i maly jazgoczacy aligatorek czyli Gaga. I ja o krok od zawalu na sama mysl :roll: No chyba ze zacznie strasznie lac. Quote
marmara_19 Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 bylo cudownie:D:D:D:D okropna jestem bo wyciagnelam wszystkich mimo ich obaw:D:D a bylo super:D:D psy aniolki:D:D Quote
sisay Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 :thumbs::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Dobrze zrobilas ze mnie naciagnelas, chociaz mialam smierc w oczach! Jestem DUMNA z mojego psa a Cekin jest moim idolem :loveu: Jestem wykonczona nerwowo ale warto bylo! Rzadko sie spotyka ludzi ktorzy sa chetni na takie sesje, ale warto, warto!! nawet jak psy sie troche poszamocza. A gagusia nawet tak bardzo nie szczekala! Na sam koniec tylko obszczekala autobus :cool1: Quote
Milkat Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 O, to fajnie że się spacerek udał:lol: :lol: ; mam nadzieję że też dołączę niebawem; pozdrawiam. Quote
olekg89 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Kurcze dziewczyny a jak myślicie mój Czarosław chyba by pozarł i te onki i BU ????? Bałbym sie chyba bardzo takiej sesji Ale jestem pełen podziwu Quote
marmara_19 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 hehe ja to ejstem samobojca;p;p ale mysle , ze i Twoj peisek by sie nadal;p;p moze w weekend?? tak zeby moj ckein odpoczal psychicznie po tyg wrazen i to roznych;/ Quote
sisay Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Olek, wiesz jak ja sie balam!! :shake: Panika prawie. Jak zobaczylam te burzowe chmury to az sie ucieszylam ze lac bedzie! A tu MaRmArA mowi "nie szkodzi, nie zmokniemy, przejdzie bokiem :evil_lol: " :roll: Myslalam ze do tego lasu nie dojde, takie mialam miekkie nogi z nerwow. A potem... :lying: Nawet Gaga sie wyluzowala i potem przestala drzec japke. Wspolpraca i zdrowy rozsadek podzialaly :multi: Tylko cekina mi szkoda bo zostal psem-terapeuta bez wlasnej zgody :p jego tez te spacerki sporo kosztuja nerwow. Ale dzielny jest pies, rewelka! Quote
marmara_19 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 no Cekin naprawde jest ze mna biedny;p;p caly tydz moc wrazen.. koncert... jego przyrodni braciszek niezbyt obyty w psim swiecie... wypad do centrum gdzie cwiczyl i sie kupial:D:D te stresowe spacerki.... narazie odpoczywamy psychicznie;p;p heh Quote
olekg89 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 hehehe wiecie ja chyba jednak nie skorzystam :P Jakos żal mi Cekina :P dostałby bęcki :( Kaja to luz ona ma swój świat z psami bardzo rzadko ma ochote się bawic , ona ma w głowie :kamyczki, patyczki, piłeczki, aportowanie, kopanie dołów i pływanie Quote
olekg89 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 A fiona dawała się ruchac spasionemu oibleśnemu dobermanowi który obspermił jej całe plecy ,a zociekała ,a fiona machała tylko głowa jakby miała orgazm :) Quote
Cimi Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 A Ty piszesz jak zwykle bzdury :roll:. OWszem były ruchy kopulacujne, ale bez przesady. Ciekawe skąd wiesz jak wygląda orgazm u psa,zwlaszcza, że FDiona siedziała a nie stała :roll:. Quote
olekg89 Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Fiona leżała pod cieżarem tego cielaka ,a plecy miała mokre od czego niby>??????? Spociła się ??? Quote
Cimi Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Olek.. no to teraz piszesz dwie sprzeczności jak mogła mieć orgazm leżać, a dobek nad nią stał ? Oj coś tu nie tak. :roll:. Quote
Godelaine Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Rany... Cóż za pasjonujaca dyskusja :roll: :diabloti: Mój sucz kończy cieczkować, więc ja chętnie się spotkam. Olek.. Co powiesz na jutrzejsze popołudnie? Zobaczymy, jak Czarek reaguje na Mysz :) Jeśli będzie luz, to będziemy mogli się zacząć spotykac z innymi samcami. Quote
marmara_19 Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 kto jutro idzie na spacereq do lasku na warynskiego po poludniu?? Quote
sisay Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Ja jutro do pracy :placz::placz: ale po poludniu chetnie. tylko nie wiem czy nie musialabym zabrac syna, a to juz decyzja powazniejsza niz nasz ostatni spacerek z Niko :diabloti: Quote
Godelaine Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Po południu możliwe, że dałabym radę... A o której dokładnie? Może tak po 17? Kiedy robi się trochę chłodniej? Quote
marmara_19 Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 planujemy tak najwczesniej o 16.. zobaczymy jak sie z Krysia zgadam jutro... ale jak cos to mzoemy sie przeciez juz w lasku o 17 spotkac:)) Quote
Milkat Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Ja bym też chciała, ale nie wiem czy dam radę :roll: W razie czego ok. 17 w lasku; jeszcze tam nie byłam ...może trafię;) Quote
marmara_19 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 no ja jestem umowiona na 17 pod laskiem:))przy dzilkach.. wiec jak ktos chetny to zapraszam:) Quote
sisay Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Kochani my za chwile wychodzimy bo jak usiade po powrocie z pracy, to juz nigdzie nie pojde :roll: Moj tel. 506 555 013 jakby co, bedziemy gdzies w lesie :p przyjedzcie! :multi: Quote
Milkat Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Pojechałyśmy na Waryńskiego tylko,że wasze wiadomości do nas juz nie dotarły:evil_lol: ..i niestety nie znalazłysmy was....:placz: za to połaziłyśmy po jakichś dróżkach polnych, zaroslach itp. i teraz widzę że byłyśmy z drugiej strony tego lasku chyba, tak za osiedlem domków, ale idąc od strony Tesco bardziej a nie od Kozielskiej; (bylo słychać gdzieś szczekanie psów, ciekawe czy to wasze pieski tak niosło?) - SZKODA!!!! Quote
asiunia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Hej!! Przegladam wasz watek i przegladam...;):oops: I coraz wiekszej ochoty nabieram wreszcie na spacer:eviltong: Marmara_19 pytanko głownie do Ciebie-jakiej płci masz ON'ki?Na "gwalt" szukam normalnego ON'ka badz ON'ko podobnego:placz:Moja sucz nabiera coraz wiekszej awersji do ON-ków,poniewaz kilka razy zostala zaatakowana przez owczarkopodobna suke:shake:Na razie na widok pieska w takim typie zapiera sie lapami i "brzydko"patrzy w jego strone,nie chce zeby doszlo to tego ze ona kiedys rzuci sie pierwsza:roll:.Dala bys sie namowic na socjalizacje?:evil_lol: Quote
Recommended Posts