Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedstawiam Wam ślicznego młodego ONkowatego Wilanka - mieszka on w niedużym przytulisku pod Warszawą...

Do tego przytuliska trafiają głównie psiaki z wypadków z całej gminy. Niestety takich psiaków jest dużo - przytulisko jest wiecznie przepełnione, wiecznie przybywają tu nowe psy...

Psy wyleczone, aby uchronić je przez wywozem do Korabiewic, rozdawane są na giełdzie w Słomczynie. Umówmy się - nie jest to dobry sposób na adopcję... wiadomo, że psy na 90% skończą jako psy podwórkowe lub łańcuchowe...

WILANEK

sam Wilanek to kwintesencja młodości :) radości, zabawy, miłości... a przy tym piękna :)

Wilanek trafił do lecznicy po wypadku, miał złamaną nogę.

Wilanek szybko dochodzi do siebie :) jest już praktycznie gotowy do adopcji!
Niedługo będzie musiał pojechać do Słomczyna :( pewnie już stamtąd nie wróci...

dlatego chcemy go szybko stamtąd wyciągnąć :roll: i znaleźć mu odpowiedzialny, kochający dom :)

PROSIMY O WASZĄ POMOC!

Wilanek przebywa w lecznicy pod Warszawą
można go obejrzeć osobiście codziennie, w dni powszednie nawet do godz. 22!

kontakt do opiekunów:

604 129 008 Magda
509 075 051 Paweł
[email protected]

UWAGA!
szukamy dla Wilanka nawet domu tymczasowego!
Lecznica zapewni DT lub DS dalsze leczenie WILANKA!

Posted

koosiek, nie wiem na ile go ocenili - zapytam jutro

tak na oko to do 2 lat, moim zdaniem może mieć nawet mniej!

dodałam go tu: http://owczarki.eu/psiak/346

ważne jest to, że szukamy mu stałego lub tymczasowego domu
i że jeśli opiekunowi będzie się chciało przyjeżdżać z Wilankiem do lecznicy do Konstancina na leczenie - to będzie ono na koszt gminy :) a Wilanka można zabrać praktycznie już.

Posted

Wilanek jest cudny co?

koosiek - on w niedzielę nie pojedzie, bo ma jeszcze opatrunki na nodze :) pewnie musi mieć jeszcze jakiś zabieg czy zdjęcie szwów

ja go specjalnie już ogłaszam, żeby go zabrać, zanim będzie gotowy ;(

Posted

Mru ja wydrukowałam Wilanka i zaniosę dziś sąsiadce, o której Ci pisałam na pw. To jedyny młody ONek, którego teraz mamy w lecznicy do adopcji, prawda (pisałaś na głównym wątku coś o dwóch nowych psach)? Tak jak Ci pisałam płeć nie ważna! - wujostwo sąsiadki powoli (niestety powoli :( a Wilanek czasu nie ma) rozgląda się za młodym ONkiem/ONką, który/a dogada się z ich ONką staruszką. Może Wilanek im się spodoba... :)

Posted

Wilanka dodałam na gumtree dwa dniu temu, a już ma prawie tyle samo wejść, co labradory dodane pięć dni wcześniej :-o Myślałam, że nic oprócz chihuahua nie przebije labradorów, a tu taka niespodzianka :)

Posted

wow! co Ty!? :) nieźle
tylko nikt nie pyta
może aż się boją :P

lub widzą, że on jeszcze nie do końca zdrowy i czekają... pfff...

Posted

Sliczny chlopak... szkoda, ze nie wlazlam tu wczoraj - mialam dom dla onkowatego czegos, lagodnego w miare i do mieszkania.
Jak Wilanek chodzi na smyczy?

Posted

bardzo ładnie :)

on ma dużo takich szczenięcych zachowań ;) jak widzi psa drugiego to wyrywa się, ale bez agresji
za bardzo nie wie co robić :P

kochany jest, tak podszczypuje nas w zabawie :) delikatnie
naprawdę super pies i śliczny

Posted

[quote name='Kociabanda2']Mru ja wydrukowałam Wilanka i zaniosę dziś sąsiadce, o której Ci pisałam na pw. To jedyny młody ONek, którego teraz mamy w lecznicy do adopcji, prawda (pisałaś na głównym wątku coś o dwóch nowych psach)? Tak jak Ci pisałam płeć nie ważna! - wujostwo sąsiadki powoli (niestety powoli :( a Wilanek czasu nie ma) rozgląda się za młodym ONkiem/ONką, który/a dogada się z ich ONką staruszką. Może Wilanek im się spodoba... :)

Kociabanda, jeśli szukasz jeszcze jakichś młodych ONkowatych, to w Azylu pod Psim Aniołem jest taki psiak: http://www.fotoshare.pl/upload/1013.JPG .

Posted

koosiek, gdyby nie wypaliło z Wilamkiem będę pamiętać o piesku z Psiego Anioła.

Mru! Właśnie byli u nas sąsiedzi!!! Ich wujostwo przyjeżdża do Warszawy jutro po południu obejrzeć foty Wilamka !!! :) :) Będę w W-wie tydzień. Odezwą się do Ciebie w sprawie adopcji :) Starsza suczka tych ludzi akceptuje młode psy, więc może wszystko pójdzie dobrze. Sąsiedzi twierdzą, że Wilamek na pewno im się spodoba :) Jeśli nie to podsunę im pieska z Psiego Anioła. Zobaczymy. Spodziewaj się telefonu od nich w najbliższych dniach :)