Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten azylowy to brat mojego :( Wzięli go jak miał 2 - 3 miesiące, oddali, gdy skończył rok. A przez ten czas trzymali na łańcuchu, na za ciasnej kolczatce :roll: A to przekochany psiak, tylko ADHD ma :)

Posted

co to jest, że takie psy przyciągają TAKICH ludzi?

po Wilanka mieliśmy telefon... znów jeden i znów podobny
pani ma nowy dom pod Brokiem, chciałaby żeby piesek szczekał i się tulił
no i żeby raczej nie wchodził do domu....

Posted

dzwonił jakiś buc wczoraj
Tomaszów, chce psa na zewnatrz
ale jak usłyszał o wizycie i umowie to powiedział, że się zastanowi

nie rozumiem ciszy w sprawie Wilanka :/
Coś mi się wydaje cioteczki, że ten burak to musiał być ten cały wujek mojej sąsiadki :/ Nie wiem co prawda skąd on jest, ale sąsiadka się nie odzywa, by podsunąć jej innego pieska ani nic, a to jej wujostwo miało być tylko tydzień w Wawie. Zatem to pewnie oni. Ciekawe tylko, że zdziwiła go konieczność podpisania umowy. Pewnie sąsiadka im nie powtórzyła, że trzeba umowę podpisać i o tych wizytach :/ a skontaktować mnie bezpośrednio z nimi nie chciała... Tak czy inaczej coś nie tak z tymi ludźmi. Sąsiadki nie lubię od pierwszego wejrzenia ;) a z tego co widzę jej wujostwa też bym nie polubiła... :/

Posted

buuu to szkoda, że to pewnie byli oni :( no ale i tak bym im nie dała

Wilanek taki piękny... co tu robić?
w tę niedzielę jeszcze na giełdę nie pojedzie - bo zrobił mu się wrzód na ranie i poszedł na szpital siedzieć ;)
eh...

Posted

Tak jest w tym "przytulisku" wszystko namieszane, że przychodzi nam cieszyć się, że psu zrobił się wrzód na łapie... Bo to oznacza jeszcze tydzień na szukanie domu :roll:

Odnowię mu dzisiaj ogłoszenia i chyba dopiszę, że Wilanek nie zostanie wydany do budy...

• 2 weeks later...
Posted

otóż!

miałam fajny telefon w sprawie Wilanka :)

pan jest z Tarchomina, więc Wilanek nie miaszkałby ani w kojcu ani w budzie ani pod płotem :)

Pan chce Wilanka do kochania i tulenia ;)
jest gotowy na wszelkie wizyty, spotkania i umowy!

generalnie bardzo pozytywnie!

dowiem się jutro w jakim stanie jest Wilanek :)
wiem, że tydzień temu był jeszcze w szpitaliku... :(
ale zobaczymy!

Posted

tamten pan się rozmyślił... powiedział mi, że rodzice się nie zgodzili ;) hihihi
sądzę, że pan przestraszył się jak powiedziałam, że ta noga Wilanka nie chce się zrastać (ale to prawda)

w każdym razie, jest inny pan bardzo zainteresowany Wilankiem :) z Bemowa.

Wilanek miał zabieg wczoraj - niestety nie dowiedziałam się jak poszło ani jaki to był zabieg :( nie było do kogo...
słyszałam tylko, że być może byłby do wydania nawet za tydzień - tylko musiałby wracać na kontrole, rehabilitacje itd...

pan z Bemowa jest gotowy na rehabilitacje - tak mówi :) nawet dziś dzwonił raz jeszcze

czy ktoś z Bemowa mógłby iść do tego pana?

Posted

biedny Wilanek! wszystko się mu źle tam zrasta!

ale za to ten zainteresowany Pan dzwoni, wypytuje... :) jest naprawdę chętny nawet na taką kalekę, jaką jest teraz Wilanek :P

w lecznicy powiedziano nam, że Wilanek jeszcze co najmniej 2 tygodnie musi zostać... a ten pan się nie przejął. czeka :lol:

w sobotę ma przyjechać odwiedzić Wilanka.... :lol: my też tam będziemy! jestem bardzo ostrożna, ale i tak okropnie się cieszę...

Posted

to było tak, że u Wilanka nie było zrostu
zdarza się to bardzo rzadko, ale tak bywa
na szczęście już jest dobrze, rana się ładnie goi :)

Wilanek będzie się normalnie poruszał! Już się opiera na tej nodze i próbuje jej używać.

byli państwo zainteresowani Wilankiem :) bardzo fajni ludzie
pogadali z panią dr R :) która operuje Wilanka i teraz czekamy d jutra-środy na wieści czy już można zabierać malucha do domu...:)

Posted

Wilanek już od soboty w nowym domu :)

państwo przyjechali, posłuchali wykładu o rehabilitacji
nauczyli się masować :) i zabrali Wilanka!

od dziś Wilanek to Nero... :) może w sobotę się zobaczymy na szczepieniach ;)