anita_happy Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Haidi...jak tam twoja skarbonka??? Quote
happy-mamas Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 powiedzcie wreszcie co z ta Haidi ,jak ona pojedzie do tego lublina ???kto ja zawiezie bezpośrednio ?? Quote
happy-mamas Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ja do skarbonki Haidi wrzucam 20 zeta na transport--nina wpadaj po kase !!! Quote
anita_happy Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 nincia i dzidzia WOZEM powiozą Haidi - JUZ ZUZIE !!! - do Lublina MARINKA..czekamy na wiwści ...co i jak...jaki domek Twym surowym okiem :))) a ja z geografii nigdy nie byłam dobra..jakos tak wydawało mi isę, ze ten Lublin to taaaaaak daleko :) ehhh sorka a to z szydłwoa tylko 130 km :/ na paliwo zejdzie jakies 100 pare zelków Quote
koosiek Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='anita_happy']a ja z geografii nigdy nie byłam dobra..jakos tak wydawało mi isę, ze ten Lublin to taaaaaak daleko :)[/QUOTE] Ja miałam jeszcze lepiej, jak wracałam z ojcem z Wrocławia do Warszawy, nie mając pojęcia, gdzie jest Lublin spytałam, czy będziemy przez niego przejeżdżać. Powiedział, że tak, a ja uwierzyłam :eviltong: Quote
Aimez_moi Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Kochane Moje ale sie usmialam. Ale moje dziecko kiedy zapytalam gdzie jest Egipt z radosnym usmiechem rzeklo, ze w Ameryce ale dodalo "chyba". Quote
anita_happy Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 o j ttaa oj taaaa A ty aimez nie wymądrzaj sie tu ... NIE WIESZ!!!!!!!! ze jest takiemiasto EGYPT w Ameryce :P STO LAT....STO LAT!!!! dla Twojego dziecka :P stara doopa z niej juz... ojjjjj a jaka ty :P niezła doopa jak na taką staruszke w domu :) Quote
anita_happy Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 HAIDI NIE JEDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie jedzie!!! TAKI TELEFON od MARINI DOSTAŁAM myślałam, ze umre ! NIEZŁA z CIEBIE DOWCIPNISIA :) chciala domek podwedzić dla Kropeczki :))) hihihihi :) Marinka - DZIĘKI...wybudziłaś mnie..a taaaaak mi się spać chciało :) HAIDI PAKUJ WALIZKĘ !!!!JUTRO CZEKA CIĘ COŚ czego nie śniłaś sobie nawet :) BIAŁASKU DO DOMU!!!!!!:p Quote
Aimez_moi Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ej Cwaniara.............. Masz szczescie, ze Cie lubie ............ troche. Quote
Madallena Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 a co Ty anita masz taki dobry humor! naq zarty Ci sie zebralo! nie jedzie....jak na razie to Asti niejedzie :P i to nie jest zart, niestety :( Egipt w Ameryce :) dobre. A Szydlowiec? na Ukrainie :P o! tak bede mowic, jak ludzie beda dzwonic i pytac :P:P mamy do adopcji pare psow z zagranicy ! kurna, dobra reklama dla tych naszych sierściuchów :) Quote
anita_happy Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 KOBIETO!!!!!!!! ja jak mi Marinka zadzwoniła !!!! i to powiedziała TO UMARŁAM W SEKUNDZIE!!!! a ta dowcipnisia dalej ciagnie temat..a mi krew zastygła!!!! i słysze.."żartowałam "!!!!! a aaaa... i na koniec powiedziała, ze do takiego domku SWOJA KROPECZKE by ODDAŁA!!!!! wiec nie musze chyba mówic, co to za domek :P a Panią Grażynke to chyba poprosimy o zalogowanie sie na DOGO :))) hihihihi Quote
anita_happy Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 pogadałam z Pańcia HAIDI /ZUZI/ :) oby sie Haidi zakochała szybko..bo szkoda czasu na odchorowywanie rozłaki, jak ma sie taką Pańcie jak JE :) HAIDI - bądź DZIELNA!!!! napewno odwiedzimy cię!!!!!!!!!!! Quote
AGA35 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 przkazałam numer konta pani z "neta" dziś przelała jakiś grosik.:lol: Quote
Marinka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='anita_happy']HAIDI NIE JEDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie jedzie!!! TAKI TELEFON od MARINI DOSTAŁAM myślałam, ze umre ! NIEZŁA z CIEBIE DOWCIPNISIA :) chciala domek podwedzić dla Kropeczki :))) hihihihi :) Marinka - DZIĘKI...wybudziłaś mnie..a taaaaak mi się spać chciało :) HAIDI PAKUJ WALIZKĘ !!!!JUTRO CZEKA CIĘ COŚ czego nie śniłaś sobie nawet :) BIAŁASKU DO DOMU!!!!!!:p[/QUOTE] [quote name='Aimez_moi']Ej Cwaniara.............. Masz szczescie, ze Cie lubie ............ troche.[/QUOTE] [quote name='anita_happy']KOBIETO!!!!!!!! ja jak mi Marinka zadzwoniła !!!! i to powiedziała TO UMARŁAM W SEKUNDZIE!!!! a ta dowcipnisia dalej ciagnie temat..a mi krew zastygła!!!! i słysze.."żartowałam "!!!!! a aaaa... i na koniec powiedziała, ze do takiego domku SWOJA KROPECZKE by ODDAŁA!!!!! wiec nie musze chyba mówic, co to za domek :P a Panią Grażynke to chyba poprosimy o zalogowanie sie na DOGO :))) hihihihi[/QUOTE] Oj zasłużyłyście na taki żart...zasłużyłyście:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie wiecie, gdzie Lublin leży ? :mad: hahaha - ja też kiedyś nie wiedziałam, bo mieszkałam w Poznaniu...i jakoś wschodnia Polska nie była w moim centrum zainteresowania. Ale wracając do wizyty u Pani ... widziałyśmy się po raz pierwszy w życiu, a gadałyśmy jak stare kumpele :lol:. Gdyby można było sklonować Panią Grażynkę przynajmniej * 1000 :lol:. Hajdi będzie miała u niej jak w raju :lol::lol::lol: Quote
anita_happy Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 MARINA...trzeba poprosić Panią Grażynke o materiał genetyczny i KLONOWAC!!!!! hhihihi zaryje :P ale wiesz...Pani Grażynka ma syna :P DZIS O 10.17 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dostałam sms o takiej tresci Haidi juz z dzieczynami jedzie do Lublina. Moja mama popłakała sie/pudzian BUZIAKI DLA PUDZIANOWEJ MAMCI :* wszyscy siedzimy jak na szpilkach...jak Haidi /ZUZIA/ zniesie rozłąke i jak bedzie poznawac nowy SWÓJ NA ZAWSZE DOMEK!!!!!!!! PANI GRAZYNKO !!!!!! POWODZENIA I JESTESMY NA LĄCZACH!!!! WSZYSCY KOCHAMY HAIDI /ZUZIE....bajdzoooo do zobaczenia jak śniegi spadną :))))) Quote
anita_happy Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 aha... dziewczyny juz czekają pod somem Pani Geażynki, Pani Grażynka PĘDZI bo miała dziś spotkanie... całą noc nie spala :P nie ze wzgledu na spotkanie !!! ze względu na przyjazd swojej niuni:) WIECEJ INFO ZA CHWILE! Quote
anita_happy Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 dziewczyny w domku u Pani Grażyny :) czekają na Pańcie lekki stres Quote
Marinka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Spokojnie...dobrze będzie ... dziewczyny są już w mieszkaniu?...znaczy syn jest w domu? Quote
anita_happy Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 tak... juz jakis czas... PONADTO.... HAIDI JUZ JJE CHLEBEK Z MASEŁKIEM Z REKI od PANI GRAZYNKI... A Pani Grażynka pozdrawiała mnie Z PODŁOGI :P DZIEWCZYNY PŁACZĄ :P hihihihi JUZ SIE KOCHAJĄ WSZYSCY :P Quote
anita_happy Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 foty będa i FILM wieczorem jak dzielne DogoPozytywne Z Szydłowieckiej Grupy Wsparcia dojadą do Szydłwoca!!!!!! BUZIAKI DLA WZYSTKICH..teraz tylko musimy na paliwko dozbierac i oddać dług :P hihihih jakos bedzie :) Quote
Recommended Posts