Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='AniaGucio']Wizyta ma się odbyć dopiero o 17:00. Z Jamorem wszystko dogadane, pozostaje nam czekac[/QUOTE]
Trzymam kciuki! Na Jamora mozna liczyc wiec jak wszystko bedzie ok ................Nic nie zapeszam:)

Posted

Jamor ma go zawieść w niedzielę i udzielić Państwu paru wskazówek. Na wizytę jedzie asia-s :). Pani dzwoniła wczoraj do Jamora - skoro nadal jest chętna to chyba będzie dobrze!

Dzięki dziewczyny, że jesteście, biorąc po d uwagę, że sporo ludzi jest na urlopach. Wasze wsparcie jest mi teraz bardzo potrzebne!!

Posted

Ania, będzie dobrze:-) Jak wizyta przedadopcyjna wypadnie dobrze, to Rufus też zda egzamin na szóstkę:-) On potrafi tym swoim pyszczkiem zaskarbić sobie sympatię. Trzymamy kciuki!!!!!

Posted

Bardz Was przepraszam za off, ale jestem załamana sytuacją Rudiego. Nie wiem co robić... Nie mam pomysłu... Proszę o pomoc.
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/206279-Rudi-z-Sopotu-TRAGICZNA-POMYŁKA-Nie-wiadomo-czy-będzie-dom.../page9[/URL]

Posted

Wizyta wypadła pozytywnie - Asia mówi ze to bardzo sympatyczni ludzie, a syn, 16latek, jest miłym i spokojnym chłopcem zakochanym w Rufusie!! Teren jest duży, płot solidny, ludziska nie mogą się go doczekać - czego chcieć dla chłopaka wiecej. Państwo pytali czym najlepiej rufcia karmić, twierdza ze rozumieją ze Rufus będzie potrzebował kilku dni aby się zaaklimatyzowac.
No to co ciotki, Rufus jedzie!!

Posted

Aniu - pisalysmy w jednym czasie post a wiec :

Juz jestem, z Ania juz rozmawialam telefonicznie zaraz jak wyjechalam od Panstwa
Aniu juz sie nie denerwuj:cool3: wedlug mnie Rufusek bedzie mial super domek,
Panstwo i syn bardzo fajni,mili, odpowiedzialni ludzie, tacy normalni:lol:,
Czekaja na Rufusa z niecierpliwieniem, pytali o wiele rzeczy, ja tez:lol:,
Domek bardzo odpowiedzialny, sympatyczny, rozwazny, rozumieja jak najbardziej ze Rufusek musi sie przyzwyczaic, zapoznac ect.
Rufus bedzie mial duza dzialke do wybiegania i pilnowania - Panstwo wiedza ze Rufusek obcemu moze sfatygowac portki - i to rozumieja:evil_lol:
Dzialka jest bardzo dobrze ogrodzona, Rufusek bedzie przebywal gdzie bedzie chcial - tzn. w domku i na dworzu - wedle upodobania samego Rufusa
Jutro maja kupic obroze z adresowka, szelki, witaminki ect, dla pewnosci powiedzialam zeby mial na razie dwie obroze i dwie adresowki jakby co tfu tfu jedna sie gdzies zapodziala
Polecilam im karme i witaminy jaka ja daje swoim psiakom, oczywiscie bedzie tez cieple jedzonko jak kurczak ect
Zaczipuja Rufusa i podadza Tobie kod zeby wprowadzic do innyc baz danych niz lekarz wprowadzi
Mysle ze syn zaprzyjazni sie najszybciej z Rufuskiem i beda jak bracia - bardzo fajny, odpowiedzialny, mily chlopiec
Umowe adopcyjna dalam - Pani ma podpisac i do Ciebie odeslac dwa egzemplarze a Ty pozniej jeden do Pani
Kiedy tylko chcesz mozesz odwiedzic Rufuska
Na wakacje beda zabierac Rufusa - lubia podrozowac - pytanie tylko czy Rufus tez;)
A i jest krolik, ma byc zapoznanie z krolikiem - i tu nie wiedzialam czy aby Rufus nie zje krolika, mam nadzieje ze jednak nie:roll:
Panstwo maja sie zarejestrowac na dogo i co raz wyslac zdjecia Rufusa jak i wiesci jak mu sie wiedzie u nich:lol:
Dla mnie domek na 5 z plusem - mam nadzieje ze Rufusek niczego strasznie zlego nie nawywija:mad:
Jamor z tego co wiem ma przyjechac z Rufusem w niedziele

Posted

Jestem pewna, że Rufus zaprezentuje się super! Doskonale, że w nowym miejscu będzie Jamor, który pokaże Państwu, jak się z nim obchodzić. Na mnie Pani Joasia wywarła bardzo dobre wrażenie, długo rozmawiałyśmy zanim przekazałam namiar Ani. Trzymam bardzo mocno kciuki, Rufciowi gratuluję, że się doczekał i mam andzieję, że zostanie w nowym domku na zawsze!!!!!

Posted

[quote name='AniaGucio']Jamor zadbał zeby Rufus dobrze się prezentował, czyli pewnie była kąpiel i czesanko.[/QUOTE]
Cudnie!:) Musi byc dobrze!

Posted

Rufciu zostanie jeszcze dzisiaj zaczipowany - umowy am się z Państwem ze oni to zrobią, ale przed paroma minutami rozmawiałam z Jamorem i skoro On nie widzi żadnych przeciwwskazań to nawet lepiej!

Posted

[url=http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp][img]http://r9.fodey.com/2164/4975cdc9148c4ede83309e3da3959d0b.0.gif[/img][/url]:multi::multi::thumbs::bye:

Posted

[quote name='AniaGucio']Trzymajcie ciotki i wujku kciuki za jutrzejszy dzień i Rufuska!! :kciuki::kciuki:[/QUOTE]
Trzymamy!:)

Posted

Trzymamy, trzymamy :) Już nie mogę się doczekać, chociaż trochę się boję. Oby się zachował, bo taka szansa się prędko znów nie trafi. Chociaż musiałby mocno narozrabiać, bo domek wyrozumiały, więc bądźmy spokojni (na ile się da;) )