Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie cioteczki! Ewcia, bardzo Ci dziękuję za opiekę nad wątkiem Rufcia . Dziękuję też za deklarację od Maudy, Colette i wiga128 - wieczorkiem siądę i wszystko uzupełnię!!

Nie wiem, czy któraś z Was zaglądała na Jamorowe forum - Jamor ma suczkę Angel, o której ostatnio było glośno w TVN 24 - to jej pan awanturował się na pokładzie samolotu i zmusił pilota do międzylądowania. Do czego zmierzam, od ukazania się tej informacji w wiadomościach, Jamor ma dużo telefonów od ludzi, którzy są chętni adoptować Angel (dziewczyna nie jest do adopcji). J. pisał, że może, uda się znaleźć Rufuskowi domek :).
Wiem, że obiecałam zrobić Rufusowi allegro, ale w ostatnich dniach nie miałam na to siły. Dzisiaj, najpóźniej jutro wystawię Rufciowi allegro, z wyróżnieniem i pogrubieniem - tak żeby był dobrze widoczny.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='brzośka']o, jak to tak działa, to ja też się przyłączam :thumbs:[/QUOTE]

Dzięki! Każdy kciuk się przyda:-)

[quote name='AniaGucio']Witajcie cioteczki! Ewcia, bardzo Ci dziękuję za opiekę nad wątkiem Rufcia . J. pisał, że może, uda się znaleźć Rufuskowi domek :).
Wiem, że obiecałam zrobić Rufusowi allegro, ale w ostatnich dniach nie miałam na to siły. Dzisiaj, najpóźniej jutro wystawię Rufciowi allegro, z wyróżnieniem i pogrubieniem - tak żeby był dobrze widoczny.[/QUOTE]

Aniu, to dla mnie przyjemność, Rufusa znam, bardzo lubię i tak jak Ty, bardzo czekam na jego domek.
Allegro poczeka dzień - dwa. Odpocznij teraz, nic się w 2 dni nie zmieni...

Posted

[quote name='Kamila Proc']przydaloby sie Rufuskowi[/QUOTE]

Rufus miał ostatnio robione ogłoszenia na allegro - 2 ostatnie były z wyróżnieniem!! Będziemy próbować dalej!!

Zaktualizowałam pierwszy post - otrzymałam kolejne wpłaty-deklaracje:

[LIST]
[*][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue]Colette [/COLOR]-[B] 6zł[/B] zaksięgowane 09.06.11[/SIZE][/FONT]
[*][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue]Maruda666 [/COLOR]-[B] 10zł[/B] zaksięgowane 08.06.11[/SIZE][/FONT]
[*][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue]wiga138 [/COLOR]-[B] 60zł [/B](za II m-ce) zaksięgowane 07.06.11[/SIZE][/FONT]
[/LIST]
Pięknie dziękuję cioteczki!!

Posted

Allegro na 14 dni z wyróżnieniem, pogrubieniem i 'podświetleniem' zrobione, tyle że wystawione zostanie dopiero jutro o 18:00 - w weekend jest większe zainteresowanie. Trzymajta kciuki!!

Posted

[quote name='mmd']Kiepsko idą adopcje przez ogłoszenia ostatnio. Rok temu tak źle nie było, a teraz ciężko...[/QUOTE]

Słyszałam, że jest kiepsko z adopcjami, ale próbować trzeba. Może do Jamora ktoś normalny zadzwoni i pokocha Rufcia, kto wie.

Posted

[quote name='wiga138']Rufus do domkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a kiedy będziemy mieli wiadomości od Jamora ?[/QUOTE]

Tego to chyba sam Jamor nie wie... wiesz jacy są ludzie, dzwonią, wypytują, mówią, że są chętni, a potem klops... musimy niestety cierpliwie czekać, chociaż wiem, że to trudne i są takie chwile, że człowiek traci nadzieję... całe szczęście to tylko krótkie momenty!!

Posted

Przepraszam za OT, ale sytuacja naprawdę tragiczna - [B]Przytulisko Znajdki musi się do 28 czerwca wyprowadzić z wynajmowanej posesji!!![/B]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/209488-Przytulisko-Znajdki-traci-DOM-traci-swoje-miejsce-i-przenosi-si%C4%99-W-POLE.-Pomocy%21-%28"]http://www.dogomania.pl/threads/209488-Przytulisko-Znajdki-traci-DOM-traci-swoje-miejsce-i-przenosi-si%C4%99-W-POLE.-Pomocy%21-%28[/URL]

Każda pomoc potrzebna

Posted

[quote name='Agnieszka_K']domek się znaleźć ma - koniec i kropka! ;)[/QUOTE]

:)

Muszę wygrać w totka!! Jak wygram, kupię ziemię, postawię mały domek a Rufus będzie go pilnować ;)