AniaGucio Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Witajcie cioteczki! Ewcia, bardzo Ci dziękuję za opiekę nad wątkiem Rufcia . Dziękuję też za deklarację od Maudy, Colette i wiga128 - wieczorkiem siądę i wszystko uzupełnię!! Nie wiem, czy któraś z Was zaglądała na Jamorowe forum - Jamor ma suczkę Angel, o której ostatnio było glośno w TVN 24 - to jej pan awanturował się na pokładzie samolotu i zmusił pilota do międzylądowania. Do czego zmierzam, od ukazania się tej informacji w wiadomościach, Jamor ma dużo telefonów od ludzi, którzy są chętni adoptować Angel (dziewczyna nie jest do adopcji). J. pisał, że może, uda się znaleźć Rufuskowi domek :). Wiem, że obiecałam zrobić Rufusowi allegro, ale w ostatnich dniach nie miałam na to siły. Dzisiaj, najpóźniej jutro wystawię Rufciowi allegro, z wyróżnieniem i pogrubieniem - tak żeby był dobrze widoczny. Quote
Ewa Marta Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='brzośka']o, jak to tak działa, to ja też się przyłączam :thumbs:[/QUOTE] Dzięki! Każdy kciuk się przyda:-) [quote name='AniaGucio']Witajcie cioteczki! Ewcia, bardzo Ci dziękuję za opiekę nad wątkiem Rufcia . J. pisał, że może, uda się znaleźć Rufuskowi domek :). Wiem, że obiecałam zrobić Rufusowi allegro, ale w ostatnich dniach nie miałam na to siły. Dzisiaj, najpóźniej jutro wystawię Rufciowi allegro, z wyróżnieniem i pogrubieniem - tak żeby był dobrze widoczny.[/QUOTE] Aniu, to dla mnie przyjemność, Rufusa znam, bardzo lubię i tak jak Ty, bardzo czekam na jego domek. Allegro poczeka dzień - dwa. Odpocznij teraz, nic się w 2 dni nie zmieni... Quote
AniaGucio Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 [quote name='Kamila Proc']przydaloby sie Rufuskowi[/QUOTE] Rufus miał ostatnio robione ogłoszenia na allegro - 2 ostatnie były z wyróżnieniem!! Będziemy próbować dalej!! Zaktualizowałam pierwszy post - otrzymałam kolejne wpłaty-deklaracje: [LIST] [*][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue]Colette [/COLOR]-[B] 6zł[/B] zaksięgowane 09.06.11[/SIZE][/FONT] [*][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue]Maruda666 [/COLOR]-[B] 10zł[/B] zaksięgowane 08.06.11[/SIZE][/FONT] [*][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue]wiga138 [/COLOR]-[B] 60zł [/B](za II m-ce) zaksięgowane 07.06.11[/SIZE][/FONT] [/LIST] Pięknie dziękuję cioteczki!! Quote
AniaGucio Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Allegro na 14 dni z wyróżnieniem, pogrubieniem i 'podświetleniem' zrobione, tyle że wystawione zostanie dopiero jutro o 18:00 - w weekend jest większe zainteresowanie. Trzymajta kciuki!! Quote
mmd Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Kiepsko idą adopcje przez ogłoszenia ostatnio. Rok temu tak źle nie było, a teraz ciężko... Quote
AniaGucio Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 [quote name='mmd']Kiepsko idą adopcje przez ogłoszenia ostatnio. Rok temu tak źle nie było, a teraz ciężko...[/QUOTE] Słyszałam, że jest kiepsko z adopcjami, ale próbować trzeba. Może do Jamora ktoś normalny zadzwoni i pokocha Rufcia, kto wie. Quote
AniaGucio Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Dzień dobry cioteczki, dzień dobry Rufciu!! Wracamy z Guciem do domu... Quote
AniaGucio Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Tutaj jest allegro Rufcia: [url]http://allegro.pl/listing.php/search?string=do+adopcji&category=0&sg=0[/url] Quote
Maruda666 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Cały czas kciukasy za dobry domek :multi::multi: Quote
AniaGucio Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Dziękuję cioteczki... nie ma dnia żebym nie myślała o Rufusie Quote
wiga138 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Rufus do domkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a kiedy będziemy mieli wiadomości od Jamora ? Quote
AniaGucio Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 [quote name='wiga138']Rufus do domkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a kiedy będziemy mieli wiadomości od Jamora ?[/QUOTE] Tego to chyba sam Jamor nie wie... wiesz jacy są ludzie, dzwonią, wypytują, mówią, że są chętni, a potem klops... musimy niestety cierpliwie czekać, chociaż wiem, że to trudne i są takie chwile, że człowiek traci nadzieję... całe szczęście to tylko krótkie momenty!! Quote
wiga138 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 No to głowa do góry !!! Nie tracimy nadziei :):):) Quote
Agnieszka_K Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 domek się znaleźć ma - koniec i kropka! ;) Quote
Igam Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Przepraszam za OT, ale sytuacja naprawdę tragiczna - [B]Przytulisko Znajdki musi się do 28 czerwca wyprowadzić z wynajmowanej posesji!!![/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/209488-Przytulisko-Znajdki-traci-DOM-traci-swoje-miejsce-i-przenosi-si%C4%99-W-POLE.-Pomocy%21-%28"]http://www.dogomania.pl/threads/209488-Przytulisko-Znajdki-traci-DOM-traci-swoje-miejsce-i-przenosi-si%C4%99-W-POLE.-Pomocy%21-%28[/URL] Każda pomoc potrzebna Quote
Kamila Proc Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='Agnieszka_K']domek się znaleźć ma - koniec i kropka! ;)[/QUOTE] na pewno sie znajdzie Quote
AniaGucio Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 [quote name='Agnieszka_K']domek się znaleźć ma - koniec i kropka! ;)[/QUOTE] :) Muszę wygrać w totka!! Jak wygram, kupię ziemię, postawię mały domek a Rufus będzie go pilnować ;) Quote
Recommended Posts