Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

No właśnie miałam telefon w sprawie Rufusa - nic tylko utłuc ludzi :mad:. Zadzwowniła jakaś kobitka, ale że akurat byłam w metrze, powiedziałam, że oddzwonię. Oddzwaniam za 15min i odbiera jakaś siksa, pyta czy ogłoszenie aktualne... następne pytanie było: "czy osoba niepełnoletnia może adoptować tego psa?" Zaniemówiłam :roll:.

Posted

Dostałam też mail - Pani pytała czy Rufus nadal jest do adopcji bo jest nim zainteresowana. Odpisałam, musimy czekać.

Najgorsze jest to, że ja we wtorek wyjeżdżam i nie będzie mnie w Polsce aż do niedzieli. Z telefonem też będzie problem, ponieważ ten podany w ogłoszeniach może nie działać :(. Jest szansa zamiany nr telefonu w ogłoszeniach albo podanie drugiego??

Posted

Na gumtree i szerloku tak, jak najbardziej - podaj to pozmieniam. Najlepiej wyślij mi sms, bo mogę nie siedziec na dogo. Pozostałe ogłoszenia nie ja robiłam, ale i tak trzeba będzie w połowie kwietnia zamówić nowy pakiet.

Posted

[quote name='mmd']Na gumtree i szerloku tak, jak najbardziej - podaj to pozmieniam. Najlepiej wyślij mi sms, bo mogę nie siedziec na dogo. Pozostałe ogłoszenia nie ja robiłam, ale i tak trzeba będzie w połowie kwietnia zamówić nowy pakiet.[/QUOTE]

Wiesz co, a nie można by podać dwóch?? Próbowałam się dodzwonić do Ewy Marty ale nie odbierała. Spróbuję ją złapać jutro. Ona wie o Rufusie praktycznie tyle co ja. Może zgodzi się, żeby podać jej i mój?!

Posted

[quote name='AniaGucio']Wiesz co, a nie można by podać dwóch?? Próbowałam się dodzwonić do Ewy Marty ale nie odbierała. Spróbuję ją złapać jutro. Ona wie o Rufusie praktycznie tyle co ja. Może zgodzi się, żeby podać jej i mój?![/QUOTE]

Aniu, nie odebrałam, bo rehabilitowałam kolano:-) A teraz udaję w domu, że kompletnie nie zajmuje się psimi sprawami;-)
Oczywiście podaj mój numer, pogadamy jutro o szczegółach:-)

Posted

[quote name='Ewa Marta']Aniu, nie odebrałam, bo rehabilitowałam kolano:-) A teraz udaję w domu, że kompletnie nie zajmuje się psimi sprawami;-)
Oczywiście podaj mój numer, pogadamy jutro o szczegółach:-)[/QUOTE]

Dziękuję Ci - kochana jesteś!!

Jutro się do Ciebie odezwę :)

Posted

[quote name='AniaGucio']Dziękuję Ci - kochana jesteś!!

Jutro się do Ciebie odezwę :)[/QUOTE]

Tylko między 11:20 a 14:00 znowu nie będe odbierać, bo będę na sali wylewać z siebie siódme poty. NIe martw się, na pewno się złapiemy jakoś później.

Posted

[quote name='wiga138']Wysyłam dla Rufusa za kwiecień i maj :)[/QUOTE]

Dziękuję wigo138... mam nadzieję, że majowa deklaracja nie będzie już potrzebna, bo Rufus znajdzie do tej pory domek!!

Wklejam wpłaty jakie w ostatnich dniach otrzymałam (dokładne rozliczenie znajdziecie w pierwszym poście):

[LIST]
[*][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]Lida - [B]19zł [/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]zaksięgowane 01.04.11[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[*][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]Agata - [B]10zł [/B](znajoma santino) [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]zaksięgowane01.04.11[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[*][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]AnnaA - [B]9zł [/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]zaksięgowane 01.04.11[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[*][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]santino - [B]20zł [/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]zaksięgowane 01.04.11[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[*][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]figa33 - [B]30zł [/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]zaksięgowane 01.04.11[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[*][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]Ronja - [B]20zł [/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]zaksięgowane 01.04.11[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[*][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]pola53 + Ania K. - [B]60zł [/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]zaksięgowane 04.04.11[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/LIST]
Wszystkim pięknie dziękuję :)

Posted

[FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=yellowgreen]Rufusku oby domek kochajacy ponad wszystko - ciebie odnalazl :painting:[COLOR=deepskyblue]AniuGucio czekamy na ciebie i slemy fluidy radosne:multi:[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='AniaGucio']Dziękuję!!

Oczywiście będę Was odwiedzać, ale nie za często niestety :(.
Podałam nr telefonu Ewie Marcie i Jamorowi :)

Buziaki :)[/QUOTE]
Buziaki! :):)

Posted

[quote name='AniaGucio']Dzieki dziewczyny!! Wlasnie przyjechalam z lotniska, stwierdzilam, ze dam bliskim znac, ze dojechalam i klde sie spac ;)[/QUOTE]

słodkich snów Aniu:)

Rufusku buziaki w nochalka:*