Agnieszka_K Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 dzień dobry cioteczki, witaj Rufusku - szalejesz dziś na dworze przy pięknej pogodzie? ;) Quote
AniaGucio Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 No właśnie miałam telefon w sprawie Rufusa - nic tylko utłuc ludzi :mad:. Zadzwowniła jakaś kobitka, ale że akurat byłam w metrze, powiedziałam, że oddzwonię. Oddzwaniam za 15min i odbiera jakaś siksa, pyta czy ogłoszenie aktualne... następne pytanie było: "czy osoba niepełnoletnia może adoptować tego psa?" Zaniemówiłam :roll:. Quote
AniaGucio Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Dostałam też mail - Pani pytała czy Rufus nadal jest do adopcji bo jest nim zainteresowana. Odpisałam, musimy czekać. Najgorsze jest to, że ja we wtorek wyjeżdżam i nie będzie mnie w Polsce aż do niedzieli. Z telefonem też będzie problem, ponieważ ten podany w ogłoszeniach może nie działać :(. Jest szansa zamiany nr telefonu w ogłoszeniach albo podanie drugiego?? Quote
mmd Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Na gumtree i szerloku tak, jak najbardziej - podaj to pozmieniam. Najlepiej wyślij mi sms, bo mogę nie siedziec na dogo. Pozostałe ogłoszenia nie ja robiłam, ale i tak trzeba będzie w połowie kwietnia zamówić nowy pakiet. Quote
AniaGucio Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 [quote name='mmd']Na gumtree i szerloku tak, jak najbardziej - podaj to pozmieniam. Najlepiej wyślij mi sms, bo mogę nie siedziec na dogo. Pozostałe ogłoszenia nie ja robiłam, ale i tak trzeba będzie w połowie kwietnia zamówić nowy pakiet.[/QUOTE] Wiesz co, a nie można by podać dwóch?? Próbowałam się dodzwonić do Ewy Marty ale nie odbierała. Spróbuję ją złapać jutro. Ona wie o Rufusie praktycznie tyle co ja. Może zgodzi się, żeby podać jej i mój?! Quote
Ewa Marta Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='AniaGucio']Wiesz co, a nie można by podać dwóch?? Próbowałam się dodzwonić do Ewy Marty ale nie odbierała. Spróbuję ją złapać jutro. Ona wie o Rufusie praktycznie tyle co ja. Może zgodzi się, żeby podać jej i mój?![/QUOTE] Aniu, nie odebrałam, bo rehabilitowałam kolano:-) A teraz udaję w domu, że kompletnie nie zajmuje się psimi sprawami;-) Oczywiście podaj mój numer, pogadamy jutro o szczegółach:-) Quote
AniaGucio Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 [quote name='Ewa Marta']Aniu, nie odebrałam, bo rehabilitowałam kolano:-) A teraz udaję w domu, że kompletnie nie zajmuje się psimi sprawami;-) Oczywiście podaj mój numer, pogadamy jutro o szczegółach:-)[/QUOTE] Dziękuję Ci - kochana jesteś!! Jutro się do Ciebie odezwę :) Quote
Ewa Marta Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='AniaGucio']Dziękuję Ci - kochana jesteś!! Jutro się do Ciebie odezwę :)[/QUOTE] Tylko między 11:20 a 14:00 znowu nie będe odbierać, bo będę na sali wylewać z siebie siódme poty. NIe martw się, na pewno się złapiemy jakoś później. Quote
AniaGucio Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 ok, postaram się zadzwonić koło 10ej!! Quote
AniaGucio Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 [quote name='wiga138']Wysyłam dla Rufusa za kwiecień i maj :)[/QUOTE] Dziękuję wigo138... mam nadzieję, że majowa deklaracja nie będzie już potrzebna, bo Rufus znajdzie do tej pory domek!! Wklejam wpłaty jakie w ostatnich dniach otrzymałam (dokładne rozliczenie znajdziecie w pierwszym poście): [LIST] [*][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]Lida - [B]19zł [/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]zaksięgowane 01.04.11[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [*][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]Agata - [B]10zł [/B](znajoma santino) [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]zaksięgowane01.04.11[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [*][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]AnnaA - [B]9zł [/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]zaksięgowane 01.04.11[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [*][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]santino - [B]20zł [/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]zaksięgowane 01.04.11[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [*][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]figa33 - [B]30zł [/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]zaksięgowane 01.04.11[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [*][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]Ronja - [B]20zł [/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]zaksięgowane 01.04.11[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [*][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]pola53 + Ania K. - [B]60zł [/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=black]zaksięgowane 04.04.11[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/LIST] Wszystkim pięknie dziękuję :) Quote
Nadziejka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 :painting:Rufciku odwiedzam i trzymam kciuki za ciebie:buzi:, Anus jedz szczesliwie i wracaj nam :ylsuper::bye::thumbs: Quote
AniaGucio Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Dziękuję!! Oczywiście będę Was odwiedzać, ale nie za często niestety :(. Podałam nr telefonu Ewie Marcie i Jamorowi :) Buziaki :) Quote
Nadziejka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=yellowgreen]Rufusku oby domek kochajacy ponad wszystko - ciebie odnalazl :painting:[COLOR=deepskyblue]AniuGucio czekamy na ciebie i slemy fluidy radosne:multi:[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Ellig Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='AniaGucio']Dziękuję!! Oczywiście będę Was odwiedzać, ale nie za często niestety :(. Podałam nr telefonu Ewie Marcie i Jamorowi :) Buziaki :)[/QUOTE] Buziaki! :):) Quote
Maruda666 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Wpadam zobaczyc co u Rufusa i życzyć Ani udanego wyjazdu :) :) Quote
Agnieszka_K Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 ja też - Aniu wszystkiego dobrego i Rufusku mizianko wirtualne;) Quote
AniaGucio Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Dzieki dziewczyny!! Wlasnie przyjechalam z lotniska, stwierdzilam, ze dam bliskim znac, ze dojechalam i klde sie spac ;) Quote
Agnieszka_K Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='AniaGucio']Dzieki dziewczyny!! Wlasnie przyjechalam z lotniska, stwierdzilam, ze dam bliskim znac, ze dojechalam i klde sie spac ;)[/QUOTE] słodkich snów Aniu:) Rufusku buziaki w nochalka:* Quote
Agnieszka_K Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 dzień dobry cioteczki i wujkowie, dzień dobry Rufusku!:) Quote
Recommended Posts