Jump to content
Dogomania

PILNE!!!!! Potrzebna osoba z Inowrocławia do wizyty poadopcyjnej!!!

Recommended Posts

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior, masz całkowitą rację - to zdjęcie było robione w 2008 roku !!! GoldenEvitko nie wiedziałaś, że zdjęcia mają swoją pamięć ???

Aaa zważywszy na:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/177687-8miesieczny-Dobek-z-papierami-do-oddania[/URL]
szczególnie ostatnie posty, sądzę, że czas przyznać GoldenEvicie bana - kto za?
Chyba nie potrzeba nam jej dalszych kłamstw na tym forum???

Posted

Brawo Asior! moj Ty detektywie! mła! :)

Aż mnie normalnie skręca z ciekawości co tym razem GE wymyśli :):) pewnie pomyliło jej się i wstawiła nie te zdjęcia co trzeba!

ps. chyba czas na GE ... i ponowne CzK się kłaniają...;/
Boszzzz co za dziewucha!

Trzeba przestrzec przed nią również inne fora.

GDZIE JEST PIES GOLDEN EVITA!!!!

Posted

Ja już raz wrzucałam :)
zostawię tę przyjemnośc innej osobie :) no kto, kto chętny!

ej, a może poczekajmy na jej wyjaśnienia? trochę jeszcze się pośmieję :)

tylko cholera nie do smiechu mi jak pomysle o psie.

GDZIE JEST PIES GOLDEN EVITA???

Posted

Czy myslicie zeby zamknac watek, czy jeszcze za wczesnie? Pies jak kamien w wode i moze jak z dobkiem nie miala z tym nic wspolnego...??? i poproila kolege zeby poswiadczyl adopcje... albo brata, wujka, tate??????????:/

Posted

Nie zamykajmy jeszcze plis! Poczekajmy na jej odpowiedz :)

Ja chce wiedziec co z tym psem sie stalo. Czy schronisko bedzie interweniowac? Boje sie, ze york bedzie sluzyl jeszcze dlugo jak po rodowodowych rodzicach reproduktor ;/;/

Posted

na zamykanie wątku chyba za szybko - Izis dostała skąś inne zdjęcia, może będzie jakaś wizyta a na pewno schron powinien się temu bacznie przyjrzeć...
Ale na cz.k. i list do moda z prośba o przyznanie bana za wybitne dokonania GE już czas. GE juz nic nowego do sprawy nie wniesie, a przynajmniej nic prawdziwego :]

Posted

a w profilach to powinno sie wiek przymusowo wpisywac :) pamietam siebie jak mialam az 19 lat....fju bździu w głowie, chłopaki i jaka to ja ważna jestem, ja mam rację a Ty się czepiasz!....rany, co za wiek! nigdy więcej.

Posted

[quote name='Madallena']a w profilach to powinno sie wiek przymusowo wpisywac :) pamietam siebie jak mialam az 19 lat....fju bździu w głowie, chłopaki i jaka to ja ważna jestem, ja mam rację a Ty się czepiasz!....rany, co za wiek! nigdy więcej.[/QUOTE]

Ale wiesz co? Ja też miałam 19 lat, byłam nieśmiertelna itd, ale takich idiotyzmów to nie robiłam... Robiłam inne, w sumie cud, że żyję :D ale nie szkodziłam nikomu :shake: czasem nawet udawało mi się komuś pomóc :)

Posted

[quote name='gameta']Ale wiesz co? Ja też miałam 19 lat, byłam nieśmiertelna itd, ale takich idiotyzmów to nie robiłam... Robiłam inne, w sumie cud, że żyję :D ale nie szkodziłam nikomu :shake: czasem nawet udawało mi się komuś pomóc :)[/QUOTE]

Ja przede wszystkim nie robiłam innych w konia! Imprezy były, chłopaki też ale kurna! kłamać prawie w żywe oczy i detektywów ukrytych w konia próbować zrobić w tak perfidny sposób!

Przeszła samą siebie...normalnie aż zapalę peta, taka jestem ciekawa co ona znowu wymysli :)

Posted

[quote name='Madallena']a w profilach to powinno sie wiek przymusowo wpisywac :) pamietam siebie jak mialam az 19 lat....fju bździu w głowie, chłopaki i jaka to ja ważna jestem, ja mam rację a Ty się czepiasz!....rany, co za wiek! nigdy więcej.[/QUOTE]
Akurat to się już więcej nie powtórzy... :evil_lol:

A czy nie warto, żeby panią Evitą zajęła się policja czy parę innych służb? Co prawda tutaj do bazarków nie doszło, bo mnie coś tknęło, ale zawsze...