Litterka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ups... A to wpadeczka... Jakże mi przykro... [B]Asior[/B], jesteś wielka! Quote
gameta Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Asior, masz całkowitą rację - to zdjęcie było robione w 2008 roku !!! GoldenEvitko nie wiedziałaś, że zdjęcia mają swoją pamięć ??? Aaa zważywszy na: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/177687-8miesieczny-Dobek-z-papierami-do-oddania[/URL] szczególnie ostatnie posty, sądzę, że czas przyznać GoldenEvicie bana - kto za? Chyba nie potrzeba nam jej dalszych kłamstw na tym forum??? Quote
Madallena Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Brawo Asior! moj Ty detektywie! mła! :) Aż mnie normalnie skręca z ciekawości co tym razem GE wymyśli :):) pewnie pomyliło jej się i wstawiła nie te zdjęcia co trzeba! ps. chyba czas na GE ... i ponowne CzK się kłaniają...;/ Boszzzz co za dziewucha! Trzeba przestrzec przed nią również inne fora. GDZIE JEST PIES GOLDEN EVITA!!!! Quote
Asior Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 wiesz... siedząc na wykopie to się troszkę podłapało tego detektywistycznego zacięcia ;) kto ją wrzuci na CK ????? :cool3: Quote
Madallena Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ja już raz wrzucałam :) zostawię tę przyjemnośc innej osobie :) no kto, kto chętny! ej, a może poczekajmy na jej wyjaśnienia? trochę jeszcze się pośmieję :) tylko cholera nie do smiechu mi jak pomysle o psie. GDZIE JEST PIES GOLDEN EVITA??? Quote
magdola Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Czy myslicie zeby zamknac watek, czy jeszcze za wczesnie? Pies jak kamien w wode i moze jak z dobkiem nie miala z tym nic wspolnego...??? i poproila kolege zeby poswiadczyl adopcje... albo brata, wujka, tate??????????:/ Quote
magdola Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='gameta']Magdola dawaj :)[/QUOTE] moment ja jak slimak na klawiaturze ekranowej...wrrrrr Quote
Madallena Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Nie zamykajmy jeszcze plis! Poczekajmy na jej odpowiedz :) Ja chce wiedziec co z tym psem sie stalo. Czy schronisko bedzie interweniowac? Boje sie, ze york bedzie sluzyl jeszcze dlugo jak po rodowodowych rodzicach reproduktor ;/;/ Quote
gameta Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 na zamykanie wątku chyba za szybko - Izis dostała skąś inne zdjęcia, może będzie jakaś wizyta a na pewno schron powinien się temu bacznie przyjrzeć... Ale na cz.k. i list do moda z prośba o przyznanie bana za wybitne dokonania GE już czas. GE juz nic nowego do sprawy nie wniesie, a przynajmniej nic prawdziwego :] Quote
Madallena Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 a w profilach to powinno sie wiek przymusowo wpisywac :) pamietam siebie jak mialam az 19 lat....fju bździu w głowie, chłopaki i jaka to ja ważna jestem, ja mam rację a Ty się czepiasz!....rany, co za wiek! nigdy więcej. Quote
gameta Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='Madallena']a w profilach to powinno sie wiek przymusowo wpisywac :) pamietam siebie jak mialam az 19 lat....fju bździu w głowie, chłopaki i jaka to ja ważna jestem, ja mam rację a Ty się czepiasz!....rany, co za wiek! nigdy więcej.[/QUOTE] Ale wiesz co? Ja też miałam 19 lat, byłam nieśmiertelna itd, ale takich idiotyzmów to nie robiłam... Robiłam inne, w sumie cud, że żyję :D ale nie szkodziłam nikomu :shake: czasem nawet udawało mi się komuś pomóc :) Quote
Madallena Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='gameta']Ale wiesz co? Ja też miałam 19 lat, byłam nieśmiertelna itd, ale takich idiotyzmów to nie robiłam... Robiłam inne, w sumie cud, że żyję :D ale nie szkodziłam nikomu :shake: czasem nawet udawało mi się komuś pomóc :)[/QUOTE] Ja przede wszystkim nie robiłam innych w konia! Imprezy były, chłopaki też ale kurna! kłamać prawie w żywe oczy i detektywów ukrytych w konia próbować zrobić w tak perfidny sposób! Przeszła samą siebie...normalnie aż zapalę peta, taka jestem ciekawa co ona znowu wymysli :) Quote
Litterka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='Madallena']a w profilach to powinno sie wiek przymusowo wpisywac :) pamietam siebie jak mialam az 19 lat....fju bździu w głowie, chłopaki i jaka to ja ważna jestem, ja mam rację a Ty się czepiasz!....rany, co za wiek! nigdy więcej.[/QUOTE] Akurat to się już więcej nie powtórzy... :evil_lol: A czy nie warto, żeby panią Evitą zajęła się policja czy parę innych służb? Co prawda tutaj do bazarków nie doszło, bo mnie coś tknęło, ale zawsze... Quote
anetta Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 :crazyeye: [img]http://yelims2.free.fr/Forum/10.gif[/img] Ale jajca jak berety. :shithappens: Nic już nie rozumiem :cool1: A ten york wstawiony przez Izis? Quote
Madallena Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Trzeba sprawdzic ktorego psa miala na DT i co sie z nim stalo. Bo moze znowu wkleila zdjecia z DS ale z 2005 roku! :) Quote
magdola Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Na CK juz jest a z modem poczekam, bo jak dostanie bana, to nam sie nie wytlumaczy:D Quote
magdola Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 PS. Nie przepadam za Yorkami, ale tego normalnie kocham;) Quote
Madallena Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 zawsze mozna do niej zadzwonic :) magdola, dopisz, ze GE po raz drugi laduje na CK Quote
Madallena Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 nie nie nie. masz racje! lepiej poczekac co wymysli :) jak sie sprawdza ostatnie logowanie? Ona miala jeszcze nick Golden Evita of Angel przed tym jak wyladowala pierwszy raz na CK Quote
magdola Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 dopisz to prosze na czk bo mnie szlag z ta klawiatura... Quote
Litterka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Troszkę rozwinęłam opis sytuacji na CzK Quote
magdola Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 dzieki, ale jeszcze nie ban...;) Quote
Litterka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Poprawione. Ale nie ukrywam, że już na sensowne wytłumaczenie nie liczę... Quote
magdola Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 ale moze byc wesolo, chociaz to bardzo malo smieszne jest... Quote
Recommended Posts