Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Energy']Piromanko możemy na Ciebie liczyć?[/QUOTE]

Jasne, że tak. Mała ma bardzo zmierzwioną sierść. Przydałby się jej dom, który by o nią zadbał.
Z jakim tekstem mam ją ogłaszać? Z tym co jest na pierwszej stronie?

Posted

[quote name='Piromanka']Jasne, że tak. Mała ma bardzo zmierzwioną sierść. Przydałby się jej dom, który by o nią zadbał.
Z jakim tekstem mam ją ogłaszać? Z tym co jest na pierwszej stronie?[/QUOTE]

Wielkie dzięki:loveu:

Vega17 może coś dopiszesz jeszcze o suni, bo ją znasz?:p

Posted

[quote name='koosiek']A u Dolly też cicho? Ma bardzo dużo wejść w ogłoszenia...[/QUOTE]

Nic Rita60 nie pisała na ten temat, czyli cisza...
Psiaczki nr 18 i 20 ogłaszamy na tą samą osobę, co 2 suńki z Łodzi, GPooLCLD dopisz proszę nr telefonu przy psiakach.

Posted

Energy napisał(a):
Wielkie dzięki:loveu:

Vega17 może coś dopiszesz jeszcze o suni, bo ją znasz?:p

hm w zasadzie nie wiem co można o niej jeszcze napisać, jest wesoła, ciekawska. Frędzelka jest mała, nie boi się w sumie niczego. Jest bardzo sympatyczna. Wiem że właścicielka schronu ma jakąś znajomą fryzjerkę czy coś podobnego ,ale powiedziała że zajmie się tym dopiero jak się zrobi cieplej. Rzadko bywam w schronie,bo mieszkam kawałek drogi, raczej jestem od adopcji.

Posted

Sluchajcie zadzwonila do mnie dzis znowu ta starsza pani z gdanska.Umowilam sie z nia na sobote na wizyte.Pogadam z nia na zywo przeprowadze ankiete itd, zobacze jak bedzie to wygladalo, pogadam tez z ta siostrzenica, ktora niby w razie czego wezmie psiaka do siebie.

Posted

O siostrzenicy nic nie wiedziałam, zawsze to jest zabezpieczenie dla psiaka, gdyby pani potrzebowała pomocy z różnych względów:lol:Mameczko, bardzo dziękuję:loveu:

Vega17 dzięki, czyli Piromanko bardzo prosimy o ogłoszenia na podstawia info z 1 strony i dodanych przez Vega17:lol:

Posted

leni356 napisał(a):
Dziewczyny, mam pytanie - kto sprawdzał domek w Chorzowie? Szukam pilnie kogoś na wizytę przedadopcyjną dla kudłatej Mii

Leni wizytę miała przeprowadzić Jasza, tylko z domkiem niestety nie udało nam się skontaktować(pani nie odbierała telefonów, ani nie odpisała na sms).

Posted

Domek w Gdansku nie wypalil :(.Pani zadzwonila zeby odwolac wizyte przedadopcyjna.Siostrzenica mowila ,ze w razie choroby moze wziac psa do siebie ale synowa uparla sie ,ze sie nie zgadza.Szkoda troche kobitki bo ryczala w sluchawke .. starosc jest smutna :(

Posted

mshume, myślę, że tu raczej chodziło nie tyle o to że Pani koniecznie chciała wyciągnąc jakiegoś psa a raczej o to by wziąć sobie towarzysza... pewnie Pani czuje się samotna i taka wirtualna adopcja nie bardzo na to pomoże :(