Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Talcott']Dzięki Cioteczko!!! To ja tu tylko Larunię zawabię-Ona śliczne Allegra robi!:loveu:[/QUOTE]

Talcott ;) allegro Novej nie jest już potrzebne, bo ma dom, to może podmienię?

Posted

[quote name='leni356']Czy on miał ogłoszenie w Metrze? Dzwoniła pani w sprawie Kudłacza - to chyba o niego chodzi[/QUOTE]
Tak,Kudłacz to nasz piesio:lol:ale chyba nie miał ogloszenia w Metrze,tylko na innych portalach:roll:

Posted

[quote name='Dogo07']Nie wiem skąd się tam wziął ale Kudłacz jest w Metrze dzisiaj :).[/QUOTE]
A czy to przypadkiem nie jest zwiazane z tym,ze oglosiłam go na CafeAnimal:roll:oni podobno wybieraja ogloszenia/tak pisały dziewczyny/.

Posted

A tak , jeśli miał cafeanimala, to pewnie stąd. Dzięki Rita :).
A teraz proszę trzymajcie kciuki mocno i pozytywne myśli bardzo potrzebne !!!

Posted

Słuchajcie, mój telefon dzwoni non stop - już 4 domki chętne na Kudłacza :multi: Jest jeden domek IDEALNY - pani na emeryturze, [B]duży dom z ogrodem[/B], pani pracowała z dziećmi specjalnej troski, ma duże doświadczenie, fajne podejście i ogromną cierpliwość. Ściągnijcie tu Magdolę na wątek czy może sprawdzić ten domek - jest w Szczecinie. Pani mogłaby przyjąć Kudłacza po 15 lutego, bo ma wyjazd teraz, ale to ogromna szansa dla Kudłacza. Są jeszcze 2 domki w blokach i trzeci w którym jest niewidomy piesek. Trzeba sprawdzić wszystkie i w razie czego zaproponować inne kudłacze.