Onaa Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Jeśli znajdzie się naprawdę dobry domek dla Kudłacza to już się nie poddamy. Tamta osoba musiała długo czekać i w sumie nic z tego nie wyszło ale wzięła sunię szorstkokudłatą z dt co przyjechała dopiero ze schroniska w Zamościu. Tak że nic się nie zmarnowało. Quote
migdalena Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='Dogo07']Jeśli znajdzie się naprawdę dobry domek dla Kudłacza to już się nie poddamy. Tamta osoba musiała długo czekać i w sumie nic z tego nie wyszło ale wzięła sunię szorstkokudłatą z dt co przyjechała dopiero ze schroniska w Zamościu. Tak że nic się nie zmarnowało.[/QUOTE] To dobrze...może i on się doczeka. Quote
rita60 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 CZY ON MA JAKIES IMIE:roll:JESLI NIE TO PROPONUJE [B]ANDARO[/B],FAJNIE BRZMI,TAK DOSTOJNIE,CO WY NA TO ? Quote
rita60 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='Dogo07']Kudłacz się zowie :).[/QUOTE] Bardzo oryginalnie8-) Quote
rita60 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ogłoszenia poszły na Kudłacza:cool3: alegratka.pl eoferty.pl mojpupil kupiepsa e-zwierzak.pl GiełdaOgłoszen przygarnijzwierzaka adopcjeorg/akceptacja/ neeon.pl najpewniej.pl kokosy.pl CafeAnimal dwukropek ofertka.pl nasipupile Powodzenia sliczny:loveu: Quote
kamilawa Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ktoś po prostu musi się w nim zakochać. Ja padłam, jak tylko go zobaczyłam. Jest cudowny. ;-) Quote
Onaa Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Pod koniec grudnia była u psiaka z wizytą wolontariuszka, pozwolę więc sobie zacytować jej słowa: "[FONT=Arial][SIZE=2]Kudłacz jest sporym psiakiem. Ma problem z lewym oczkiem - oko nie jest zarośnięte, ale widac że ma w nim ubytki. Odwiedziłam Go wraz z opiekunem ze schroniska. Podszedł do Niego i widać że cieszył się z odwiedzin. Pozwalał się głaskać, przytulać. Odczekałam chwilę gdyż nie reagował na moje przywołanie - był raczej ostrożny, mało ufny w stosunku do nowego gościa.. Po kilku minutach pobytu w boksie podeszłam do Niego i delikatnie zaczełam Go głaskać - oczywiście przykucałam by widział moją twarz. Pies jest naprawdę ładny. Wystarczy wykąpać Go i ewentualnie później ostrzyc a będzie okazem do dumy."[/SIZE][/FONT] Quote
Talcott Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 To zaraz uproszę Ciotkę Larę to Mu zrobi - a ja Fundnę! Podajcie tylko dane kontaktowe w 1 poście!!! OK? Quote
Onaa Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Dziękujemy :). Dane do kontaktu już są w 1-ym poście. Quote
Talcott Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 No to imię!!!! Ciotko Założycielko!!!!:mad: Quote
Onaa Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Dziękujemy :). Dane do kontaktu już są w 1-ym poście. Quote
Onaa Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 No ja głowy do wymyślania imion nie mam. Kudłacz narazie ma na imię. Quote
Onaa Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Może nad imieniem się jeszcze zastanowimy, narazie mamy dwie propozycje : Andaro i Snap. Quote
Talcott Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 A ogłoszenia ma czy Mu kupić na bazarku? Quote
Onaa Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 [quote name='rita60']Ogłoszenia poszły na Kudłacza:cool3: alegratka.pl eoferty.pl mojpupil kupiepsa e-zwierzak.pl GiełdaOgłoszen przygarnijzwierzaka adopcjeorg/akceptacja/ neeon.pl najpewniej.pl kokosy.pl CafeAnimal dwukropek ofertka.pl nasipupile Powodzenia sliczny:loveu:[/QUOTE] Takie zrobiła Rita. Quote
rita60 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='Talcott']A ogłoszenia ma czy Mu kupić na bazarku?[/QUOTE] Cioteczko post 34:cool3:upss zdublowały sie odpowiedzi:evil_lol: Quote
Recommended Posts