Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli znajdzie się naprawdę dobry domek dla Kudłacza to już się nie poddamy. Tamta osoba musiała długo czekać i w sumie nic z tego nie wyszło ale wzięła sunię szorstkokudłatą z dt co przyjechała dopiero ze schroniska w Zamościu. Tak że nic się nie zmarnowało.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dogo07']Jeśli znajdzie się naprawdę dobry domek dla Kudłacza to już się nie poddamy. Tamta osoba musiała długo czekać i w sumie nic z tego nie wyszło ale wzięła sunię szorstkokudłatą z dt co przyjechała dopiero ze schroniska w Zamościu. Tak że nic się nie zmarnowało.[/QUOTE]

To dobrze...może i on się doczeka.

Posted

Ogłoszenia poszły na Kudłacza:cool3:
alegratka.pl
eoferty.pl
mojpupil
kupiepsa
e-zwierzak.pl
GiełdaOgłoszen
przygarnijzwierzaka
adopcjeorg/akceptacja/
neeon.pl
najpewniej.pl
kokosy.pl
CafeAnimal
dwukropek
ofertka.pl
nasipupile
Powodzenia sliczny:loveu:

Posted

Pod koniec grudnia była u psiaka z wizytą wolontariuszka, pozwolę więc sobie zacytować jej słowa:

"[FONT=Arial][SIZE=2]Kudłacz jest sporym psiakiem. Ma problem z lewym oczkiem - oko nie jest zarośnięte, ale widac że ma w nim ubytki. Odwiedziłam Go wraz z opiekunem ze schroniska. Podszedł do Niego i widać że cieszył się z odwiedzin. Pozwalał się głaskać, przytulać. Odczekałam chwilę gdyż nie reagował na moje przywołanie - był raczej ostrożny, mało ufny w stosunku do nowego gościa.. Po kilku minutach pobytu w boksie podeszłam do Niego i delikatnie zaczełam Go głaskać - oczywiście przykucałam by widział moją twarz. Pies jest naprawdę ładny. Wystarczy wykąpać Go i ewentualnie później ostrzyc a będzie okazem do dumy."[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='rita60']Ogłoszenia poszły na Kudłacza:cool3:
alegratka.pl
eoferty.pl
mojpupil
kupiepsa
e-zwierzak.pl
GiełdaOgłoszen
przygarnijzwierzaka
adopcjeorg/akceptacja/
neeon.pl
najpewniej.pl