Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marysia55']Najpierw weszłam na pierwszą stronę,żeby nasycić oczy jego zdjęcia ( po prostu uwielbiam je oglądać). Teraz zaglądam tu , a tu tyle nowych zdarzeń. Pełne zaskoczenie. Soema nie rycz bo rozryczę się razem z Tobą.[/QUOTE]
Trzymam się.. bo nie myślę o tym.:oops:
Gusia, Ty mi tam nie "sialalaj":shake::mad:

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Soema']Trzymam się.. bo nie myślę o tym.:oops:
Gusia, Ty mi tam nie "sialalaj":shake::mad:[/QUOTE]

Jak tak sobie zasialałam, nie żeby z radości od razu;)

Pójdzie do domu, po tygodniu przestaniesz płakać i się bardzo martwić, a wtedy jak pozwolisz, zaczniemy się cieszyć

Posted

[quote name='Agnezia']Już mi drugi raz ten kij dziś pokazujesz!![/QUOTE]
Widać i tak Ci mało...:eviltong:
dostałam już zaproszenie do nowego domu.. dobrze, że to Kraków.:oops:

Posted

ojojoj trzeba szybko jakas boksiowa bide skolowac co Soeme pocieszy:grins:

[SIZE=1][COLOR=DimGray]i na mnie se kija daruj bo nie podziala:eviltong:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='chita']ojojoj trzeba szybko jakas boksiowa bide skolowac co Soeme pocieszy:grins:

[SIZE=1][COLOR=DimGray]i na mnie se kija daruj bo nie podziala:eviltong:[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
Do Ciebie to brak mi sił...:mdleje:

Posted

[quote name='Soema']Denio jutro jedzie do domu... ooo :)
[B]teraz sobie śpi na mnie.[/B]. Będę Tęsknić.[/QUOTE]:crazyeye::crazyeye: jak to śpi na tobie, przecież to kawał chłopa jest :evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']:crazyeye::crazyeye: jak to śpi na tobie, przecież to kawał chłopa jest :evil_lol:[/QUOTE]
Przeżyłam, "motyla" to i to dam radę:evil_lol:
[SIZE=1][COLOR=Silver]dzwoniłam do KTOZu..[/COLOR][/SIZE]
Mieliśmy się iść wybiegać... chłopy na chwilkę się położyli... no i siedzę na dogo :p

Posted

[quote name='Soema']Przeżyłam, "motyla" to i to dam radę:evil_lol:
[SIZE=1][COLOR=Silver]dzwoniłam do KTOZu..[/COLOR][/SIZE]
Mieliśmy się iść wybiegać... chłopy na chwilkę się położyli... [B]no i siedzę na dogo[/B] :p[/QUOTE] a ja razem z Tobą :-)

Posted

[quote name='Neris']Błąka się cuś na kształt boksera po lesie...[/QUOTE]
Na kształt? Jak będziesz miała pewność że boksia to krzycz.. bo my już 3 amstafy mamy:mdleje:
Upolujesz? ehh trzeba by to to gdzieś złapać :(

Posted

[quote name='Soema']My się już pakujemy.. A ten Gamoń chodzi i piszczy, nie wiem czemu :niewiem: dorabiam sobie dziwną ideologię...[/QUOTE]

Smutno mi się zrobiło ze względu na Ciebie Soemuś :-(
Ale myślę, że w nowym domku będzie mu jak w niebie, czyli tak jak u Ciebie :loveu:

Babaja gratulacje za dobrą i wspaniałą decyzję:thumbs:Bardzo, bardzo się cieszę, że to właśnie Wy adoptujecie Deniska! Bardzo Wam kochani dziękuję! :Rose::Rose::Rose:
Myślę, że będziecie pisać o Denisku w jego wątku :bye:

Posted

[quote name='Soema']Pojechali.... Wiem, że to dobra decyzja ale minie kilka dni, jak oboje to zrozumiemy..
Nie lubię być DT :obrazic:[/QUOTE]

:glaszcze::glaszcze::glaszcze:
Soemuś będzie dobrze! :loveu: