agrabcia Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 gdzieś mi się obiło chyba to stronka dla staruszków psiegarne-marzenia.pl Quote
wilczek007 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 młodosc nie wiecznosc:) zajrze tam gdzie napisałas. Quote
shanti Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Rano był wet, obejrzał babcinkę, bo coś się lizała po cipulce:oops: Coś tam ma, ale to nie ropomacicze na pewno. Jakiś maleńki guzek. Wet pojechał a babci oczka zaczęły łzawić i w lewym coś się pokazało, jakby krostka, czy coś:shake: Mikusia nam się sypie troszkę, a domku nie widać:-( Quote
agrabcia Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 O matko jedyna jeszcze Ona choruje oby to nie był nic poważnego. Gdzie ten domek? Quote
monika55 Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 W tych warunkach i w jej wieku to czarno to widze. Quote
wilczek007 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='shanti']Rano był wet, obejrzał babcinkę, bo coś się lizała po cipulce:oops: Coś tam ma, ale to nie ropomacicze na pewno. Jakiś maleńki guzek. Wet pojechał a babci oczka zaczęły łzawić i w lewym coś się pokazało, jakby krostka, czy coś:shake: Mikusia nam się sypie troszkę, a domku nie widać:-([/QUOTE] uff, no bo juz myslałam ze ropomacicze,jejku...moja sunia tak miala z tym lizaniem i...Ech, ale Mikusiu trzymaj sie!!!! Quote
monika55 Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Kiedy to Dogo sie naprawi. Nie moge wejsc. A napisanie czegokolwiek graniczy z cudem. Quote
agrabcia Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Dogo to jakiś koszmar. Babcinko dla mnie to Ty możesz komuś jeszcze dać dużo szczęścia. Quote
shanti Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Piszę póki sie da. Mikusi jeszcze przyplątał sie kaszel, wet już podejrzewał serducho, ale po osłuchaniu jej stwierdził tylko przeziebienie. Ale nie to jest najgorsze, na oku robi jej sie tzw. trzecia powieka i chyba bez operacji sie nie obejdzie.:-( Dostała antybiotyk, ale wet uprzedzał że szanse wyleczenia tego oczka farmakologicznie są minimalne. Biedna babcinka, stara się jak może pokazać że jest jeszcze dziarska, ale kto przychodzi to patrzy na nią z politowaniem i odchodzi. :-( Nie wiem co z nia będzie. Ma szanse jeszcze parę latek pożyć, ale nie w warunkach schroniskowych.:shake: Quote
wilczek007 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 zauważyłam jak ludzie podchodzą do Miki...tylko młode żywe im w głowie... bo sie boją egositycznego płaczu za psem który moze za 3, 4 lata umrzec. A to dopiero egozim, bo ja wolałabym dac dom straszej psinie zeby miała ten swój ostatni dom, chociaz bym moze płakała, ale w sercu miałabym radosc ze oddałam serce starszej porzuconej psinie i wewnętrzny spokoj,młodego pieska zawsze ktos zechce...Niestety z powodu psa i rodziny Miki zabrac nie mogę...szkoda... Quote
wilczek007 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 zauważyłam jak ludzie podchodzą do Miki...tylko młode żywe im w głowie... bo sie boją egositycznego płaczu za psem który moze za 3, 4 lata umrzec. A to dopiero egozim, bo ja wolałabym dac dom straszej psinie zeby miała ten swój ostatni dom, chociaz bym moze płakała, ale w sercu miałabym radosc ze oddałam serce starszej porzuconej psinie i wewnętrzny spokoj,młodego pieska zawsze ktos zechce...Niestety z powodu psa i rodziny Miki zabrac nie mogę...szkoda... Quote
agrabcia Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Niestety tak to juz jest, że ludzie się boją bo szybko umrze. Mi osobiście wiek nie przeszkadza, to jest rzecz drugoplanowa. Szkoda mi Babuleńki Wilczek skoro o wieku mowa to powiem Ci ciekawostke, że Myszka w zaświadczeniu o szczepieniu ma wpisane, że ma 8lat:crazyeye: Nieźle Ją wet ocenił Quote
wilczek007 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 wetka dała jej osiem lat??hihi a to ciekawe... nawet tam nie patrzałam:D Quote
agrabcia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Moja Myszka też babcinka! A ile Miki może mieć lat bo Ja jej w ogłoszeniach pisze 10 Quote
wilczek007 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 no mnie sie zdawało że Myszka jednak troche młodsza jest...hm Quote
agrabcia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Tak tylko się śmieje, że ona babcinka. Myszka to ma nie więcej niż 5 latek Quote
monika55 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 To jest wlasnie okreslanie wieku.Rzadko sie trafi wlasciwie. Quote
shanti Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Babcinkę wet określił na 8. Z nią jest jeszcze ten problem że to straszna terytorialistka, drze japę na każdego wchodzącego do biura. Inne psiaki też w biurze terroryzuje, wara im od jej miseczki, budki, posłanka i pani, czyli mnie. A nie daj Boże zbliżać się jak mi siedzi na kolanach, to się chyba do gardła gotowa rzucić. Dlatego nie mogę jej wziąć do mnie do domu, będzie tępić moje psiaki. Taka z niej babcia-terrorystka. Postrach schroniska :evil_lol: Ale jak kogoś pokocha to na zabój. Typowy psiak jednego pana/pani Quote
monika55 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Jak zdobyla minimum "swojego" to broni. Tyle ma bidula. Quote
agrabcia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Gdzie tu znaleźć takiego człowieka, który Ją pokocha? 8 lat to nie tak dużo. Quote
wilczek007 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 pewnie ze nie tak duzo, czesto sunie żyją do 16 latek, oj Mikusiu... Quote
Recommended Posts