Ada-jeje Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Czy Mikusia tez sluzy jako odsniezarka? :evil_lol: bo na fokach jakos tego nie widac.:shake: Quote
monika55 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 No to sie Mikusia urzadzila. Cwaniara. Quote
agrabcia Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Dziewczyny czy Wy ją chowacie przed tymi ludzmi, że Ona jeszcze w schronie? No żeby nikt nie chciał takiego maleństwa ślicznego to niewiarygodne jest. Quote
shanti Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Ślicznemu maleństwu chyba się u mnie zapodobało, bo jak ją komuś pokazuje w schronisku to franca szczerzy zębiska jakby specjalnie, żeby jej nie wzięli:evil_lol: Z moją sunią się chyba zaprzyjażnią, co dla Mkusi to wyczyn nie lada, bo raczej była jedynym psem w domu. Jak przestanie traktować mojego Shantiego jak kota i go gonić, to bedzie dobrze:lol: Mikusia uczy się zycia w stadzie, z każdym dniem jest lepiej. Ale początki łatwe nie były:shake: Ale damy radę. :lol: Quote
monika55 Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Zdaje sie ze przepadlas, ale jakby jakis super domek sie znalazl to oddasz? Quote
shanti Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Będzie jak z Pimpuszkiem. Tym razem nie odkarmię, a odchudzę, popracujemy nad kondycją fizyczną, może zrobimy to oczko i wyprostujemy charakterek. :diabloti: Jak trafi na swoich ludzi to oddam. Nie ma pośpiechu. Tylko że to nie młody psiak, który szybko i łatwo przystosowuje się do nowego otoczenia i nowy dom musi być na 99% pewni. Quote
shanti Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Moje dwie baby Szał patyczkowy Przysiad Zmęczenie W niedzielę pojechałam do pracy i zostawiłam stado z TZtem. Mikusia podobno 9 godzin spędziła w ganku wpatrzona w drzwi wejściowe. Dzisiaj nie spuszcza ze mnie wzroku. Quote
monika55 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 To sie wiedzie Mikusi. Az milo popatrzec. Quote
wilczek007 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Mikusia jest dzis w gazecie Dz.Zach.Moze ktos sie zakocha... Quote
Ada-jeje Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Za to Ty shanti bedziesz teskinic za mala jak Ci z gniazdka wyfrunie. Quote
shanti Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 A może nie wypuszczę.....;) Zobaczymy, co ma być to będzie. Na razie jakoś telefony się nie urywają. Mikusia wygląda na starszą niż jest w rzeczywistości, a temperament i zachowanie ma szczeniora.:evil_lol: Quote
shanti Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 A u Mikusi taka cisza, nikt ją nie odwiedza. Jeszcze korzenie u mnie zapuści:evil_lol: Quote
shanti Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 A kto weźmie takie stare suczydło. :evil_lol: Quote
agrabcia Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 A gdzie tam Ona stara. Mikusia pokazuj swe wdzięki cioteczkom hop Quote
shanti Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Mikusia ma cieczkę :cooldevi: Dlatego taka zmierzła pewnie była. Quote
shanti Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Małe sunie niewiele krwawią. Mikusia bardzo często się wylizuje, jest czystą dziewczynką. Tak jak przy Tinusi wyciągnę starą kołdrę i starą pościel i tyle;) Przecież z łóżka nie wyrzucę. Będę z mopem częściej latać. Shantuś powącha sobie i tyle, jajec nie ma to i nie ma niebezpieczeństwa. :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 shanti a u Ciebie jest jeszcze jakis chlopak bo nie pamietam :oops::shake: Quote
shanti Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Był Pimpuś na dt, ale już jest w ds. Moje osobiste to pies- kastrat-chiłka Shanti i sunia-mix Tinusia no i chyba Mikusia mi zostanie:evil_lol: Quote
Recommended Posts