Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ślicznemu maleństwu chyba się u mnie zapodobało, bo jak ją komuś pokazuje w schronisku to franca szczerzy zębiska jakby specjalnie, żeby jej nie wzięli:evil_lol:
Z moją sunią się chyba zaprzyjażnią, co dla Mkusi to wyczyn nie lada, bo raczej była jedynym psem w domu. Jak przestanie traktować mojego Shantiego jak kota i go gonić, to bedzie dobrze:lol:
Mikusia uczy się zycia w stadzie, z każdym dniem jest lepiej. Ale początki łatwe nie były:shake:
Ale damy radę. :lol:

Posted

Będzie jak z Pimpuszkiem. Tym razem nie odkarmię, a odchudzę, popracujemy nad kondycją fizyczną, może zrobimy to oczko i wyprostujemy charakterek. :diabloti:
Jak trafi na swoich ludzi to oddam. Nie ma pośpiechu. Tylko że to nie młody psiak, który szybko i łatwo przystosowuje się do nowego otoczenia i nowy dom musi być na 99% pewni.

Posted

Moje dwie baby

Szał patyczkowy

Przysiad

Zmęczenie

W niedzielę pojechałam do pracy i zostawiłam stado z TZtem. Mikusia podobno 9 godzin spędziła w ganku wpatrzona w drzwi wejściowe. Dzisiaj nie spuszcza ze mnie wzroku.

Posted

A może nie wypuszczę.....;)
Zobaczymy, co ma być to będzie. Na razie jakoś telefony się nie urywają. Mikusia wygląda na starszą niż jest w rzeczywistości, a temperament i zachowanie ma szczeniora.:evil_lol:

Posted

Małe sunie niewiele krwawią. Mikusia bardzo często się wylizuje, jest czystą dziewczynką. Tak jak przy Tinusi wyciągnę starą kołdrę i starą pościel i tyle;) Przecież z łóżka nie wyrzucę. Będę z mopem częściej latać. Shantuś powącha sobie i tyle, jajec nie ma to i nie ma niebezpieczeństwa. :evil_lol: