Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy Wam dziewczyny!
Dopiero odmarzłam po powrocie.
Mikusia przywitała mnie wylewnie po dwóch dniach nieobecności w pracy. Matko jedyna, jaka to fajna dziewczynka ! :lol:
Ale babcinka jeszcze dziarska, za piłeczką pobiega, piszczka gumowego wyszarpie, kota pogoni, na obchód ze mną pójdzie, podje sobie i ...... idzie pospać. :evil_lol: Cudeńko:lol:

Posted

Babcia ma fajnie, siedzi z pupka w biurze, ale jak beda mrozicka to i tam nie bedzie upałów...:( Ludzie bierzecie kochaną babcinke do siebie!Ona sie wcale nie czuje na tyle lat , na ile mysmy jej dali!

Posted

no wiec Babcinka Miki-tak my ją nazwały, to psinka z charakterem.Pilnuje swojej młej budki i jedzenia przed wszystkimi których nie zna:) Ona chyba juz uważa te biuro za swój mały dom.
wczoraj było w pokoju więcej wolontariuszek i babcinka sie zestresowała i na wszystkich warczała, shanti ją wzieła na kolanka to pilnowała shanti:D Miki nie lubi mężczyzn zbytnio, albo raczej im nie ufa, wiec musiałaby sie chyba przyzwyczajac.Jak sie do niej wesolo gada i spokojnie Miki przestaje sie denerwowac.
Z reszta moze shanti to opisze:)

Posted

A bo ona woli jak jest spokój. Nie lubi mężczyzn w czapkach i kapturach. W ogóle to babcince trzeba się zasłużyć, żeby polubiła. Ale P. Bartka weta o dziwo lubi, a przecież ją kłuł przy szczepieniu:evil_lol:
Nie lubi zdecydowanie kotów, sama ma kocie gabaryty, ale goni je z wielkim zapałem :evil_lol:
Babcia-ochroniarka broni kanciapki, i bardzo dobrze bo puszeczka nam sie zapełnia powoli i też trzeba jej pilnowac;)